Saatlerce kavgalar ediliyor, ayrılmalar, "arama beni"ler, nefretler, "bitti"ler falanlar filanlar.. Sonra bir bakıyorsun ki saçmalığın daniskası.. Olay ilişkiye verilen zararla kalıyor.. Sizce peki? İlişkilerde ya da ilişkinizde yaşanan en saçma kavga bahaneleri ne oluyor? Bakın bahane diyorum, mücbir sebepler harici :)
İlişkilerde yaşanan "fındık kabuğunu doldurmayacak" en saçma kavga sebebi sizce ne oluyor?
Bir ilişki artık tükenme noktasına geldiyse -o sehpa neden yamuk-kasının altında neden göz var -sen bana yan mı baktın gibi bir sürü sebebler çıkar ortaya.. Aklıma kendim ile ilgili olmasa da geçen gün sitede , bir genç arkadaşımızın sevgilisine sahurdan 5 dakika sonra geç cvb vermesi yüzünden kavga edip engellediğini okudum😄 Gülermisin/ağlarmısın dediğimiz çok şey var
''Beni sevmediğin icin benimle mesajlaşmak-telefonda konuşmak istemiyorsun, benimle sürekli gezmiyorsun" tamamen saçmalık. Bir insanla sevgili olabilirsiniz ama gününün 24 saatinde siz olacaksınız diye bir şey yok bu kadar kendinizle boğmayın biraz ayrı ayrı kendi hobilerinize arkadaşlarınıza vb vakit ayırın.
Onemsiz seyler ama o buyutunce bende uzatiyorum oyle oyle buyuk kavga oluyor sonra Allah benim belami versin diyor okuzluk ettim diyor veee barisiyoruz
Aa kavga sebebini sormuşsun, ben ayrılma sebebi anlamıştım. O zaman iş değişiyor. Gereksiz kıskançlıklar, neden bana cevap vermedin, aramadın olayları, gereksiz tripler bu kategoriye girer diye düşünüyorum.
Benimkini sorarsan sadece işyerinde ben 1e çıkmak istemem eşim ise 2inci molaya çıkmak istemesi ve 2inci molaya çıktım onunla o halde boşanma davası açtı boşandık belkide bahaneydi