Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar abuk sabuk yazıyosunuz. Ben dindar bir insanım ama etrafımda ne annem babam nede kimsem dindar değil maalesef ve dindar çevrem sıfır tam olarak. Kapalı bir kız bile tanımıyorum. Dindar bir kızlar evlenmek istiyorum. Bundan yazdım. Saçmalayacaksanız yazmayın daha iyi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Açık veya kapalı farketmez, o an içinden nasıl geçiyorsa öyle mesaj at. Kapalı diye seni taşlayacak değil ya.
Şöyle kapalı kızlar bana sanki daha utangaç ve sosyal medyadan biriyle tanışmayı daha büyük bir tabu olarak görüyor gibi geliyor ondan böyle sordum. Ben hayatımda 1 kıza bile yazmadan sosyal medyadan ama artık evlenmek istiyorum ve güncellemede dediğim gibi başka türlü birini bulmam mümkün değil gibi
Alakası yok kapalı olmakla utangaç olmanın, bu tamamen kişilik meselesi. Ayrıca utangaç olsa bile sosyal medyadan tanışacağın için ilk etapta dert olmaz. Yani ben kapalı biri olarak fikrimi sundum ve böyle düşünüyorum tabiki diğer insanlar nasıl düşünür onu bilemem.
Anladım teşekkür ederim peki içinden nasıl geçiyorsa derken, şöyle mi olmalı. “Gördüm beğendim vs. vs. “ gibi mi? Bu da çok dümdüz değil mi ya?
İyi de pat diye evlenme teklifi etmeyeceksin, bir merhaba, nasılsın falan yeter destan yazmaya gerek yok.
Ne biliyim içinden nasıl geçiyorsa dedin ya şimdi kız beni tanımıyo mesela merhaba nasılsın desem çok saçma değil mi kimim ki ben ya da o kim ki ben merak etmişim. Ben olsam kim bu der tunlamam. Cevap vereceği bişeyler olmalı gibi:)
Bunları kendi kafanda sorguluyorsan demek ki doğru cevabı kendin biliyorsun. Yani seni tınlayacak şeyleri bulabilirsin. Uzun süredir takip ettiğin biriyse bunu açıklayarak anlat bari, tanışmak istediğini söyle. Kız karakter olarak nasıl bilinmez ki.
Zaten birini sosyal medyadan tanıyamazsın bunu iddia etmiyorum da, işte sağık gibi de durmak istemiyorum, ya da her gün yazan saçma tiplerden biri gibi. Nasıl sıyrılırım bilmiyorum
Essealumun aleyküm allah 'ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun de 😂😂😂😂
Açık kiza yürüdüğün gibi 😀
yapma kardeşim. ne diyor ayette zinaya yaklaşmayın. bulaşma lütfen
Zinaya bulaşmak istemiyorum sadece dindar bir kızla evlenmek istiyorum ben de dindarım sonrada iman ettim gibi birşey. Çevremde 1 tane bile dindar yok. Dindar birini başka türlü bulma ihtimalim 0
Çevreni buna göre oluşturabilirsin, senin elinde bu. Yinede sen bilirsin Allah hayırlısını versin
Yani nasıl oluşturacağımı bilmiyorum. Şöyle düşün okulum bitti. Kendi işim var iş arkadaşlarım benim çalışanlarım ve hepsi benden +10 yaş büyük. Okul arkadaşlarımın 1 tanesinin bile kapalı bir kız arkadaşı yok. Gerçekten yok hani öyle böyle değil. Ailemin de aynı şekilde hiç öyle bir çevresi yok 0 tam olarak. Yani nerden kurabilirim bu çevreyi bilmiyorum
sen dindar mısın peki? Ne olursa olsun önce Allah'tan istemelisin zamanı gelince o sana hakkında hayırlı olanı verecektir. Şöyle bir ayet var 'Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara yaraşır. İyi kadınlar ise iyi erkeklere, iyi erkekler de iyi kadınlara yakışır. Bunlar (iyi ve temiz insanlar), onların (iftiracı münafıkların) demekte olduklarından uzaktırlar. Bunlar için bir bağışlanma ve kerim (üstün) bir rızık vardır.' Elhasıl sen nasıl biri olursan eşinde öyle olacaktır. Dinine bağlı biri istiyorsan sende kendini bu konuda geliştirebilirsin. Vesselam.
Evet biliyorum bu ayeti kuranı okurken dikkatimi çekiyor hep bu ama insan bir şey için gayret göstermezse bir anda da herşey olmaz gibi geliyor. Ben allaha dua ediyorum ama iyi biriyle beraber olmak için de çabalamam gerektiğini düşünüyorum
doğru dedin. tamam ama böyle bir yolla çabalamak mantıklı mı sence? Zina sadece afedersin yatağa girerek olmaz. Bende sadece dil geliştirmek için bir siteye üye olmuştum ve bir süre sonra erkeklerle çok rahat konuşmaya başlamıştım ama sadece konuşma bile olsa bu çok yanlış. Allah'a şükğr farkettim ve uygulamayı sildim. Bence dini sitelere bu sorunu yöneltebilirsin. Bu sitede seni doğru yola yöneltecek insanlar olduğunu düşünmüyorum.
Haklısın dediğini yapıcam teşekkür ederim yardımların için. Allah razı olsun
Allah senden de razı olsun, Allah hayırlısını versin ikimizede kendini helaline sakla ve Allahla olan bağını güçlendir bende böyle yapmaya çalışıyorum. Hayırlı Ramazanlar dilerim :)
mümkün ve bu olayı yaşadım.. kapalı fantezim vardı yazdım işk başta yüz vermedi sonra asık oldu görüstük felan hediyeler aldı simdi bayadır konusmuyoruz normal yürü bildigin yolda
Gusül alma sebebim olur musun de
abdestsiz girme dme