Güç gösterisi adı altında abartılarak söylenilen her laf yalanları bolca barındırır. Askerlik anılarından tutun, ettikleri (belki de olmayan) kavgalara kadar hepsinde mutlaka yalan bulaşıcılığı vardır. Mübalağayı seven bir toplumuz; erkek veya kadın demeksizin aşırı uçlarda yalanlara başvururuz. Karşımızdaki insanı biraz saf bulduğumuz vakit yalanın dozunu iyice arttırır onun bizi kahraman gibi görmesini sağlayabiliriz. Kendi tatminimizi sağlamak açısından yapıyoruz bunu lakin işler her zaman umduğumuz gibi gitmeyebilir. Yalansavar insanlarda genelde bu taktikler sökmez, hele ki akıllı bir karşı cinse denk geldiyseniz foyanız ortaya çıkar. Hemcinslerimin genellikle söylediği yalanlar "unisex" olmakla birlikte bence şunlardır;
Sen ilk sevdiğim kızsın (mutlaka birilerini sevmiştir ama olmamıştır)
Eski ilişkisini giriş, gelişme, yatağa giriş, sonuç olarak anlatırlar. ‘Seni çok etkilemiş, güzeldi miydi’ dersin. Terk edilmiş veya istemeden ayrılmak zorunda kalmışsa, gururlarından ‘çok seviyordum’ diyemezler de yalanlara sığınırlar.
Sen çok iyi birisin umarım karşına çok iyi insanlar çıkar ve türevleri
Daha önce kimseyi böyle sevmedim
O benim çok eski bir arkadaşım
Unutmamalıdır ki yalan "söyleyen kişiyi ve karşısındakini" büyük ölçüde sekteye uğratıp gerçeklerle eninde sonunda yüzleşmeyi gözler önüne serer. Hiçbir yalanın sonsuza dek sürdüğünü duymadım, bu yüzden elimden geldiğince dobra olmaya çalışıyorum.
Her iki tarafta da var ya yalan makineleri. Çok güzelsin/yakışıklısın. Halbuki içinden söver belkide😂. Seni çok seviyorum. Cokkkk seviyorum yav he he 😂. Seni asla bırakmam. Sen benim dunyamsin sensiz olamam. Yaşayamam 😂😂 blablabla
Erkek yalanı diye bir şey yoktur. Bu karakter meselesidir ve cinsiyet olarak değerlendirilemez bence. Tamamen saf duygularla bir şeyde diyebilir. İllaha yalan olması gerekmez. Ya cidden bütün saf temiz duygularıyla diyorsa?
Senin gibi güzel bağyan-avrad-karı görmedim İlk görüşte aşka inanmıyorum taa ki şimdiye kadar Konuştuğum tek kişi sensin Aklımdan çıkmıyorsun Benim amacım seni rahatsız etmek değil
Emin ol kişilik meselesi gördüğüm konu okadar fazla ki fakat bu mesele öyle değil gibi. Bu kızların egosit olasından kaynaklanıyor. Tabi ki her kız yalan söyler diye birşey yok.