sevgilim beni terk etti 3 gün önce, yazmiyor
Aramiyor ama hep instagram story‘lerimide kacirmiyor. Neden sizce?
Aramiyor ama hep instagram story‘lerimide kacirmiyor. Neden sizce?
Eski sevgili hikayelerinize bakma sebebi nekadar bakarsa baksın asla ama asla size yazmaz çünkü yazmama sebebi tamamen dikkatinizi çekmek istiyor ve bunu basarmısta istiyor ki sizde kendi hikayesine bakın ve yazan siz olun, zaten 3 gün olmus bu kisi büyük bir ihtimal ciddi bir sekilde ayrılmamıs eğer uzun zaman önce falan terk ettiyse 3 ay önce falan baktı sizden baska seven yok baktı kimse kendisiyle sevgili olmuyo pas vermiyo daha iyisini bulamadı bulana kadarda size dönmek istiyor.. bu yüzden bu kisiye pas vermeyin, eğer dediğiniz gibi 3 günse ozaman dikkatinizi çekmeye çalısıyor ciddi bir sekilde ayrılmamıs çünkü ancak bu kisiye asla yazmayın giden tarafa yazmak yapılacak en büyük hatadır ve yazmasınıda beklemeyin çünkü yüzü yok size yazacak.
Cook Tesekkür ederim
Rica ederim.
Seni niye terk etti swnin hatalı oldugunumu düşünüyor senden bir hareket ilgi bekliyor olabilir
Bizim 2,5 senedir uzak mesafe
Iliskimiz var, 1 aydir zaten psikolojisi bozuldu bu carantina yüzünden.
Banada iyi degilim zamana birakalim dedi. Baristik 3 gün önce bu zaten bana hic yazmiyordu sürekli ben yazinca cevap veriyordu sonra bir gün hic ben yazmadim buna öglen girmis cikmis ben yazdim neden bana girip yazmadin bu seferde bir sen yazsaydin diye. Bana agzina geleni söyledi bu saatte kadar ne yapip ilk sen bana yazmadiysan simdi o halti yemeye devam et ve olmuyor herkes yoluna baksin deyip birden beni terk etti.
Bunkadar basit bir sebeppten seni terkediyorsa demekki gercekten iyi değil onu anla ve sabırlı ol. Bence üstüne gitme sen yaz sen ilgilen hep su ara ondan pek birset bekleme yaakında düzelir merak etme ya bu evli insanlar böyle kolay ayrılmamalı ya lütfrn ben cok üzülüyorum ayrılmak cok kolay önemli olan sürdürmek bence sen bunu basarabilirsin
Insallah, ama yazinca cevap vermiyor artik. Ve bana uzak dur benden bunalttin beni dedi
He siz evli değilmisiniz
Hayir sevgiliyiz
Hımm ozamqn ne diyim bilemedim
Iste bende bilsem
Dur bir daha okuyım öyle cevap yazıyım sana az önce senin gib gizli ama evli biri soru sormustu onunla karıstırdım seni cok pardon
Üstüne düşmeni istiyor bence senden ilgi bekliyor bu kişi naz yapıyor binevi seni deniyordur belkide onu bırakıcakmısın diye
Ama ben elimden geleni yaptim hep ters tepti. ilgi manyagi yaptim üzerime cok geliyorsun yeter artik dedi
Ozamaman senden sıkılmıstır yeni heycnalsr peşine düşmek istiyordur bırak gitsin storylerinede meraktan bakıyordur ayrıldınız diye merak etmicek diye bir sey yokya
Haklisin bende öyle yApicam artik
Cevap
4Cevap
Merak ettiği için olabilir
Seni özlediği için olabilir
Canı sıkıldığı için olabilir
Dikkatini çekmek için olabilir
Seni sevdiği için olabilir
Terk eden neden hala ekli olur ki aşırı saçma
Umursamiyorum ondan herhalde
Seviyorum aslinda ama cok canimi acitti
😔
Bulmuş safı yedeklere atıyor
unutamamış demek ki bu kadar basit
alla alla takip ettiği için ve sırayla milletin stroylerine bakınca sen denk geldiğin için olabilir mi
Ya bilmiyorumki
Çünkü erkekler beynini istediği zaman kullanamıyo
Merak etmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?