Seviyorum herşeyden çok onu..ve ona ait olmak istiyorum..3 senelik bir ilişkisi olmuş ve birşeyler yaşamışlar o kızla..o kızın izi kalsın istemiyorum..ben onu canımı verecek kadar seviyorum..herşeyi yaarım onun için..ve o kız peşinde..ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Bu dusunce tarzi yuzunden ayriliklar daha aci oluyor. bir insani tanimak yillar surer, 3 5 ay ciktigin insan icin olurum demek kadar sacma birsey yok. Kendin diyosun 3 yil biriyle cikmis diye. 3 yil ciktigi kisi bile dogru insan degilmis demekki... Bu kafada gidersen halin zor. Oluruna birak...
113 Yorumla- +1 yıl
ya değilse..ben karşılıklı olması için her fedakarlığı yapıyorunm o da görüyor..yavaş yavaş karşılığını alıyor gibiyim..en son buluşmamızda sarıldım ona o da sarıldı bana..saçlarımdan öptü öyle güzeldi ki..o an ki mutluluğun tarifi yoktu..daha da fazlası olmalı..beni sahiplenmeli
En İyi Cevaplar
+1 yılHerşeyi göze alıp canından çok sevmemelisin. BUNU YAPMAYI BAŞARDIĞIN ZAMAN HERŞEY SANA DÖNER merak etme..
27 Yorumla- +1 yıl
geriye dünyadaki 8 milyar insandan kalan dğer erkeklerle idare edersin artık sende.. biliyorum az ama işte olsun...
- +1 yıl
:) ah be kardeşim o işler öyle olmuyor işte.. neyse
- +1 yıl
ölmek falan biri için.. ilerde sana çok komik gelicek emin olabilrsin..
- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılO kız aklını karıştırmasın diye ona ait mi olmak istiyorsun?
Sakın yapma öyle birşey.
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok kimseye güvenme.
Erkek arkadaşın seni yeterince seviyorsa kimse aklını karıştıramaz zaten.25 Yorumla- +1 yıl
Sen bu insanı takıntı yapmışsın tüm yazdıklarından bunu anlıyorum.
O kızdan bahsetme hiç. Psikolojini bozcak kadar da kıskanma.
Bak sana tavsiye onu kaybetmek istemiyorsan herşeyini yoluna serme. - +1 yıl
Sevgi öyle konuşmayıp görüşmeyince bitecek birşey değil.
Paronayak olmuşsun resmen. Git yüzyüze konuş madem bişilerden emin olmak için. - +1 yıl
çok konuştum seni seviyorum diye birşey çıkmıyor ağzından sen benim sonuna kadar aradığımsın..kişilik ve karakter olarakta istediğimsin ama bana zaman ver diyor..aylar geçti..ömrümün sonuna dek beklerim dedim..beklemek yormaz beni yeterki sonu güzel olsun..ama bu süreyi kısaltmak istiyorum..herşeyi yaıyorum..ailemi karşıma alıyorum herkesi..bana karşı yaptığın fadakarlıklar çok güzel..beni bu kadar sevmen gururlandırıyor beni diyor
Kac aydir cikiyorsunuz ki sen bu insana canini vercen?
Sen birsey yapamazsin. Dogru durust ol. Eger o erkek arkadasin eski sevgilisini unutmamissa azinla hipopotam yakalasan onu elinde tutamazsin...215 Yorumla- +1 yıl
uzaklaşmayı denedim..kocaman bir boşluk..herşey anlamsız..ne gecenin ne gündüzün anlamı kalmış..durup duruken akan gözyaşları ve yalnız kalmak..bunlardan ibaretti sonra düşündüm çabalamadan vazgeçmek olurmu diye..düşündüğüm onla bol vakit geçirip beni sevmesini sağlamak bu yıllarımı alcak olsada
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
+1 yılHerşeyinle onun olmak istiyorsan okulu bitirip evlen onunla seks herşeyinle onun olmak anlamına gelmiyor ha illede yapacam diyorsan senin kararın ama bunun adı aşk değil haberin ola
29 Yorumla- +1 yıl
şu an o kızla yaşadığından daha üstün olduğunu bilmiyorsan diyecek birşeyim yok kendini onun gibi milletin altına yatarak yüceltemezsin küçük hanım biraz kaba bir tabir oldu ama kusura bakma böyle düşünenlere aşırı sinir olurum olmuyorsa olmuyordur cinselliğin için seninle birlikteyse bırak ne hali varsa görsün seni seviyorsa zaten bunları aramaz sende böyle düşünmek zorunda kalmazsın
- +1 yıl
anlattığın biriyse bağlanmış ama senin bu yaptığın doğru değil asla ayrılmazsınız demem ama onun sevmediği birşeyi kadınlığını kullanarak kapatmanda hiç doğru değil ileride çok çekersin bu yüzden akıllı ol kır dizini otur yerinde derim ben
- +1 yıl
Valla o kadar konuştuk ama hala aynı şeyleri söylüyorsun bu senin ona verebileceğin birşey değil o istemezse ne yaparsan yap olmaz istersen nehirleri uçarak geç ya da adam öldür dirilt değişmez yani onun isteği onun iradesi bunu sen sağlayamazsın
- +1 yıl
bu düşünceden biran önce kurtulmanı tavsiye ediyorum
Vallah bacı her şeyini ona verdikten sonra senden sonra başkası olur benden söylemesi. erkekler kıymetlisini severler. iş bittikten sonra işin kıymeti kaçar ve hop başka kapıya
16 Yorumlabence sen kendini ağırdan almalısın neticede onun istediğini ona verirsen diğer kızdan bir farkın olmayacak ve onun için sıradan olacaksındır !
111 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuyuyunce anlayacaksin ki gercek ask senin su anki durumundan cok baska birsey. Bu jadat melabkoli olma. Canini da verme kiskanclik kirizlerine kapılma. Kizi bosver sevdigin ne yapiyor onu soyle
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoyle devam edersen gidecegini garanti veririm. Uatelikte kizin yuzunden degil senin yuzunden
Cevap sahibi+1 yılHala yanlis yoldasin sen kendine guvenen sevecen ve anlayisli ol geri kalani ona bagli cok zorlama cool ol biraz
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. çocuk senle birlikteyse onu unutmuştur zaten.
seni sevdiğinden eminsen kızı takma sen konuş kızla13 Yorumla
+1 yılbence o kızlar arandaki farkı göster arıca :) sevmiş olabilrisin ama bukadar düşme üstüne :)
16 Yorumla- +1 yıl
:) sevglinde eski sevglisini sevyosa ne yaoarsn yap gdici :)
- +1 yıl
sen bilirsin :) öyle dediyse sıkıntı yok kanka :D
- +1 yıl
inş:)
+1 yılKendini paralama illa o diye kaderde ne varsa o olur
21 Yorumla
+1 yılAlışınca geçer ilk banada ölüyordu ama gitti ne hikmetse :D
Vuhhuu19 Yorumla- +1 yıl
peki senin kadar seviyorum veya senin onu düşündüğün kadar oda seni düşünüyor mu ben söyleyeyim senin kadar değil çünkü bir taraf hep daha az sever sen çok sevdiğine göre o daha az seviyor belkide sevmiyor belkide çok seviyor bilemezsin
- +1 yıl
valla onu bilmem bana uygulanan muamele aynen şu afedersin ama seveni s1kerler s1keni severler umarım yanılıyorumdur
- +1 yıl
cinsel alamda demedim bunu zaten
- +1 yıl
seviyorsa dönmez o kıza merak etme
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. tavsiyem
babanın namusunu koru
hem aşık olduğun sağlam bir adam değil
3 sene kullanıp atmış
o kızın günahını kim ödeyecek!01 Yorumlaemin ol senden önceki de yapmıştır ve senden sonraki de yapacaktır.
11 Yorumla
+1 yılsakın kendine leke getirecek şeyler yapma üzülen sen olursun
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yok sadece Exper kasmak için yoksa hayatta yazmam bu soruya.Ama yine de Allah tan akıl sağlığı ihsan eylemesini diliyorum.
10 Yorumlakızı bul ve ne kadar ciddi olduğunu belirt ya seve seve bırakacak oğlanı ya da başka şekilde..
03 YorumlaOna sadece sevgini ver :)
10 Yorumlahadi geçmiş olsun :/(
04 Yorumlabize kolay gelsin demek düşer.D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. eğer kıza karşı halen zaafı varsa bırak gitsin
07 YorumlaBu dünyada aşklardan çok acıkanlar var!
00 YorumlaSorun sende.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCnsellk ble yaşarsn yane.s
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMtlu edermsn cnsellkte onu?
Cevap sahibi+1 yılbnce bu kadar hiç bir erkeğe bağlanma çoook yanlış bişe çok.
Cevap sahibi+1 yılNerde gördün'de bu kadar baglandın.Cocuk ne derse yapacak kadar delirdin mi?
Cevap sahibi+1 yılsx yparm onla dyrsn ne ısterse dysn.s
+1 yılNe kafalar, ne kafalar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcil yatağa atmalısın
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!