Neredeyse birçok gün fotolarını atıyor. galerim onunla doldu ya😅ve ondan hoşlandığımı biliyor. ben itiraf etmiştim ve veda etmiştim senden vazgeçtim diye. Çünkü onu kıskanıyordum ve itiraftan dolayi utandım. ve itiraftan sonra konuşmak istemedim. fakat o beni kaybetmek istemedi ve arkadaş kaldık. ben bir daha mesaj atmadım. ama o hergün atmaya devam etti. hoşlandığımı söylemeden öncede mesaji hep o atıyordu. ben hiç atmadım. hep o ilgilendi. yine öyle. ama hep foto atıyor. ve beğendirme çabasında. bense umursamıyorum. kısa ve net cevaplar veriyorum. sen bilirsin iyisin gibi falan cevaplar veriyorum. ama o senin fikirlerini önemsiyorum diyor. saçını sakalını bile bana soruyor. bir sürü resim atıyor bana. Sürekli konu açıyor alakasız şeylerden. konuşmaya çalışıyor. neden böyle yapıyor sizce?
Bana kalırsa senin varlığını, kendisine karşı hislerini seviyor. şu an ilgini kazanmaya çalışıyor ama kazandığında vazgeçme ihtimali yüksek. Sevgili olma iması ve talebinde bulunabilir ama sonra pişmanlık duyacaktır diye düşünüyorum.
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Banada öyle geliyor. ama dikkatimi çekmiyor artık. Çünkü vazgeçtim ve ilgilenmiyorum. eskidende ben yazmazdım zaten. peki pişmanlık neden duyabilir ki?
Senin vazgeçmeni istemiyor. Ama sevgili olmak istese sen duygularını ifade ettiğinde karşılık verirdi. Şimdi kaybetme korkusuyla sevgilin olsa aslında istemediği bir durum olduğunu hatırlayarak tekrar uzaklaşacaktır. Yani seni değil senin sevgini, ilgini istiyor olmalı.
Aynen çok haklısın bende öyle düşünüyorum. kesinlikle olmalı. artık ne yapsa ilgimi çekmiyor zaten. itici geliyor. ben veda etmiştim. ve vazgeçtim. ondan sonra umrumdada olmadı. ilgi istiyor bencede avcunu yalar. yorumun en doğru yorum bence. aynı düşüncedeyim. çok teşekkür ettim.
Engel atmam çünkü bir terbiyesizliğini görmedim. mesajlarına cevap veriyorum evet. ama 2 saat sonra. bazen akşam yazıyorsa sabah. bazen 40 dk sonra cevap veriyorum. o ise anında yazıyor. yazdığım an bekletmiyor. anlamasi lazım aslinda. cevap verincede kısa ve net cevaplar. konuşmak istemiyorum yani.
Hoşlanıyordum evet. ama onun sürekli başka kızları eklemesi soğuttu. Birde sinir bozucu davranışlarınında etkisi var. zannediyorki öbür kızlarla rekabette olup onun için ugraşıcam. o yüzden kendi kendine kız varmış gibi gösteriyor. kıskandırıyor ve hoşuna gidiyor. yakışıklı değil ve sürekli kendini öyle göstermeye çalışıyor. egoist gibi görunmeye çalışıyor ama başaramıyor. aslında çok özgüvensiz bunu konuşmalarından farkettim. begenilmek istemelerinden vb. davranışlarından. özgüvensiz insanlari hic sevmem ve kiskandırilmayi. ve bende onunla ugraşamam soğudum. hoşlanmıyorum artık. vedami ettim adam gibi hoşlandığımıda söyledim. sonrada vazgeçtiğimi. içim rahat etti. ama o hala yazıyor. ve bir sürü resmini atıyor. galerim resimle doldu yine. ben silmekten bıktım. o atmaktan bıkmadı. istemiyorum.
Ben zaten uyanığım. aşık olacak kadarda salak değilim ve kafayı yemedim. özgür ve yalnız olmak istiyorum. kimseden bir beklentim yok. sevmek istemiyorum. evlenmekte istemiyorum. kendi başıma hayatı yaşamak istiyorum. gezmek güzel seyler yapmak istiyorum. okulumu bitirip kendi paramla gezmek yeni yerler keşfetmek istiyorum.
En İyi Cevaplar