Yaklaşık 1 senedir çıkıyoruz. Sevgilim daha öncede bikaç kez açık resmimi istemişti ama ben tersledim ve atmadım. Dün tekrar açıldı bu mevzu ve saçlarını gerçekten çok merak ediyorum neden atmıyorsun dedi birazda sinirlenip bana bozuldu sanırım, sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSana saygı duymuyor, istemediğin bir şeyi zorla yaptırmaya çalışıyor. Burada senin onu terslemen gerekirken o seni tersliyor, gerçekten saçma. Tabi ki atma, ona attıktan sonra kapalı olmanın ne anlamı kalacak?
23 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şeyi düşünüyorum. Kapalıysam herkese kapalıyım sevgilisi olmam açık halimi görebileceği anlamına gelmez sonuçta halen bana namahrem
- +1 yıl
Aynen öyle, senin düşündüğün gibi düşünmesi biraz zor. Manevi anlamda eksik sanırım.
Soran+1 yılEvet manevi yönden eksiklikleri var ama bende kendimi öyle hissediyorum beraber kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz İnşallah doğru yerlere geliriz
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılEveet atmamakla iyi yapdın atmamalısında. Tessettür böyle hafife alınmamalı
Sana saygı duyduğuna eminmiisn peki250 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyor ama bu konuda ısrar etmesi beni üzüyo
Haklısın atmamak en iyisi bencede
Gerçekten seviyosa evleniriz o zmn görür ztn- +1 yıl
Şuursuz bir şekilde başını kapatan onca kızlar var ve onlara bakıpda aldanma. Fotoğrafda günah olmicağını düşünenler ya da evdeyim zaten deyipde kapıya pencereye açık bir şekilde çıkan insanlar var
Senin doğrun bu ve buna saygısı duymasıı gerekir. İstersen tessettürün önemini ve senin ince çizgin olduğunu tkr belirt.
Soran+1 yılEvet çook haklısın bu konuyu düzgün bir şekilde tekrardan izah etmem gerekiyor umarım bundan sonra anlayış gösterip bir daha istemez. Görüşün için çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek seve seve yapdım☺️🌸
- +1 yıl
Flört ilişki sevgili hakkında ne düşünüyorsun peki dini açıdan? 😊
Soran+1 yılDoğru olmadığını biliyorum ama illaki birileriyle tanışıp konuşmamız gerekiyor dini açıdan bunun belli sınırları var onu da biliyorum ama bu sınırlara ne kadar uyuyorum ondan emin değilim :(
- +1 yıl
@hiraizerdüş_ ?
Flört ilişki sevgili haram ya da harama götüren yoldur...
Tanışmak ile sevgili olmanın ilgi ve alakası yok...
Sohbet muhabbet olabilir arkadaşça..
Uymuyorsun sevgili olarak...
Sohbet muhabbet tanıma tanışma uygun olanıdır..
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar af edersin boku çıkar...
Yaşın küçük...
Erken başlamışsın...
- +1 yıl
Şimdi dini açıdan Nihat hatipoglu hocaya sorarsan farkli Cübbeli Ahmet hoca sorarsan farkli Görüsleri olur.
Ben olursada çok dikkat edilmesinin taraftarındayım. O ilişkide ne kadar az günah işlenilirse o kadar mutlu ve huzurlu olucagın düşüncesindeyim - +1 yıl
Dini açıdan sence olanı 😅
Hocalara göre olanı değil 😅
Katılmıyorum 😅
Sevgili olmamalıdır.😊
Hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok. Mesele sevmek sevgili değil...
Flört ilişki haram ya da harama götüren yoldur...
Dikkat edilecek bir şey yok ki. İslam'a göre kadın erkek arkadaşlığı uygun değildir. Yalnız görüşmeleri uygun değildir. İki kere iki dört bu kadar açık ve basit...
Soran+1 yılBende aynı düşüncedeyim ne kadar az günah işlersem o kadar huzurlu olurum ama bazen şu düşüncede geliyo seviyorum neden yapmayımki işte bu anda kendime engel olmakta zorlanıyorum sanırım benim maneviyatım kalmamış ya
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun @Pandagibin
Yok öyle dünya 😅
Bunu birkaç sene sonra fark edecek göreceksin 😊
Soran+1 yıl@Kim_Bilir_Belkidee
Peki ya siz hiç mi kızlarla konuşmuyorsunuz ya da hayatınızda hiç mi biri olmayacak dinimize göre yaşamanız çok hoş ama bu devirde bunu yapmak çok zor- +1 yıl
@Kim_Bilir_Belkidee
Katılıyorum sana zaten ben de yazmış olduğunu kast etmek istedim aynı ortamlarda yanlız bulunmaları vesaire vesaire...
Evlenmek için haram bir şekilde flört etmek mecbur değildir günah yollara girmeden de tanışarak o ilişkiyi evliliğe yürütebilirsin - +1 yıl
Sohbet muhabbet tanıma tanışma normal...
Haramdan uzak helale yakın...
Reelde hiç yok. Abi diyen kızlara bile mesafe koydum...
Hayatımda hiç kimse olmayacak ve gerekte yok...
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir...
Evlilik düşünüyordum ancak gördüklerim duyduklarım soğuttu beni insanlardan. Ahirete bırakmaya karar verdim...
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz bugün dediğim şey belkide yarın bana yanlış gelir ama anı yaşamanın taraftarıyım.
Tamam yanlış düşünüyorsamda ne yapmamı öneriyorsunuz?
Sevdiğim insandan pat diye ayrılıp bir daha kimseyle konuşmamamı mı söylüyorsunuz sizce bu kolay bişey mi?- +1 yıl
@hiraizerdüş_
EyvAllah arkadaşça sohbet muhabbet tanıma tanışma yeme içme olabilir 😊
Sevgili olmaya ya da ilişkiye gerek yok 😊
Ameller niyetlere göredir 😊
Soran+1 yılAnlıyorum insanlar beni de soğutuyor ve gerçekten çok şaşırıyorum yaptıklarına belkide onlara bakıp vicdan rahatlatıyorumdur.
Yaptıklarımın doğru olduğunu savunmuyorum sadece daha fazla yanlış yapmak isteniyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah- +1 yıl
@Pandagibin
Haklıyım ve zaman ile anlayacaksın sende göreceksin...
Kısa ve öz. Hayat fani ölüm ani ahiret baki hayırlısı yani. Haramdan uzak helale yakın olmalı...
Sevgili olmak zorunda değilsin..
Yaşın küçük..
Bu tarz şeylerden uzak durmalısın...
Okulunu bitir eğitim hayatını tamamla..
Evleneceğin vakit adım at...
Evet kolay...
Sohbet ve muhabbettinde helal harama ne kadar dikkat ediyorsun?
Şahsen ben ilişkiye ve ilişkisi olmuş olana karşıyım 😊 - +1 yıl
Amin inşaAllah 😊
- +1 yıl
Yazdıklarını bir kaç kere yapsan zaten sevgili olmuşdursun😊
Tekralanan faaliyetler tanışma evresini geçiyor ozaman sözüde yapdınmı otomatik men sevgilisin😅 - +1 yıl
Hayır katılmıyorum 😅
Sevgili basit bir kelime ve günümüzde basitin de altına düştü..
Ben sevgili kullanmıyorum 😅
Şahsen hiç kimseye aylarımı vermem hele yılımı hiç 😅
En fazla üç ya da beş ay 😅
Sonra evlilik 😅
Tanıma tanışma oldu her şey olumlu ise uzatmanın anlamı yok 😅
Zaman sadece su misali akıp gider zamana yön veren bizleriz 😅
Kader kulun çabasına bağlıdır 😅
Nasip kısmet sensin benim biziz 😅
Şans kişinin kendisidir 😅 - +1 yıl
Günümüzde “sevgili” kelimesini kullanmak istemiyeşinizin nedeni şimdiki haram bataklığında olan ilişkiler yüzünden 😌 sevgi kavramını yanlış anlıyan bir toplumuz malesef
anlıyorum sizi...
Seven sevdiğini bekler bu beş ay olur bir yıl olur...
Allah bizi harma sevdaya düşmeden yaşamamızı nasip etsin
- +1 yıl
Evet olabilir. Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde oyuncak ettiler aşkı ve sevgiyi..
EyvAllah 😊
Seven sevdiğini bekler amenna sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verene..
Neden niye bekleyeceğim? 😅
Duruma göre değişir farklılık gösterir 😅
Amin amin inşaAllah 😅
Önce tedbir sonra tevekkül 😅
Hayırlısı demek ile hayırlısı olmaz 😅
Bir yıl çok😅
Gerçi Corona var 😅
Hiç işim olmaz 😅 - +1 yıl
😁😁
Corona sağolsun tanışma süresini uzatıcak 😅hehe
- +1 yıl
Tam bu sene ayrı eve çıkıp yuva kurmayı düşünüyordum 😅
Top yekün vazgeçtim 😂
Soran+1 yılAh Corona 😂
- +1 yıl
Heheh lanet olası pislik virüs 😂
- +1 yıl
😁seneye planlara hayallere devam
- +1 yıl
Gönlünüzce olsun 😅
Ben umudu kestim 😅
Soran+1 yılBen de umudu kestim doğrusu şimdi böyleyse seneye neler olur Allah bilir.
şu an ölsemde kurtulsam demeye geliyo bazen olay ama bu da yanlış off ya😂- +1 yıl
Valla berbat bir durumdayız. Elimizden geleni yapalım hayırlısı...
Ben bu saatten sonra hiç kimseye yaklaşmam..
Ölmeyi bende çok istedim de Corona yüzünden ölmek istemiyom😅
- +1 yıl
Off hayda😂yaşınız başınız kaç
Umudu kesme yok
Dua ya devam😅 - +1 yıl
Dua önemli tabiki her daim her halimize çok şükür 😅
Yaşın ne önemi var ki😅
Ben aşktan yana umudumu kestim 😅
İnsanlar nankör menfaatçi ve çıkarcı hemen hemen herkes ihanet ediyor 😅
Soran+1 yılKoronadan ölmezsek depremden ondan da ölmezsek uzaylılar tarafından öldürüleceğiz sanırım 😂 hiç biri güzel bir ölüm değil ya
Allah yolunda ölmeyi nasip etsin rabbim İnşallah- +1 yıl
Bu yaşlarda umudumuzu kesmemeiz lazım. Daha önümzde bizi bekleyen güzellikler var. Sadece bunun farkında olup beklemek gerekli🙂 herkes birbirini ihanet ediyor diye kendimi mutsuz edemem.
- +1 yıl
Allah'ım ya 😅
Corona sayesinde 😅
Fuhuş azaldı
İçki tüketimi azaldı
Sokaklarda kavga gürültü azaldı
Temizlik arttı 😅
Bu millete müstehak 😅
Uzaylı yoktur yok 😅
Ne uzaylısı😅👻 bööhh
Amin amin inşaAllah her türlü 😅 - +1 yıl
@hiraizerdüş_
Yaş ile alakası yok cidden. Kim bilir belki de vardır ama belki de yoktur.
Boş boş beklemek ile olmaz. Armut piş ağzıma düş yok 😅
Bende mutsuz değilim çok şükür sadece kapattım kalbimin kapılarını 😅
Mutluluk biziz, bizim içimizde biz neyde istersek onda görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir. Kör olursak, suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta, sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde, çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessüm de kedi köpeklerde, hayvanlarda. Mutluluk herşeyde, çünkü mutluluk biziz, kişinin kendisidir mutluluk. Biz neye istersek, ona mutluluk bulaştırırız, hastalık gibi. Neyden istersen mutlu olursun, olabiliriz...
Soran+1 yılAynen öyle Corona sayesinde pis bir çok olay durdu ama kaybettiğimiz canlar acı verici..
Geçenlerde ufo ile ilgili haberler çıkmıştı gerçekten var olduklarına dair 👽
Böööh ya geleceğimiz bööh diyo resmen bize 😂
- +1 yıl
O konuda haklısın Rabbim rahmet eylesin...
Yok yahu inanma yalan dolann boş medya 😅
Bizim elimizde armut toplamıyor 😅
Uzak ve yakın doğu dövüş taktikleri biliyorum kodum mu oturtturum onları 😂
Anadolu çocuğuyum ulan ben 😂
https://youtu.be/m4kyJRJp700 - +1 yıl
Kendnize iyi bakın🌸☺️
- +1 yıl
EyvAllah sizde 😊
Soran+1 yıl@Kim_Bilir_Belkidee vallaha iyi güldüm 😂
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ikinize de güzel sohbet oldu 😊
- +1 yıl
Hep gül kardeşim 😅
Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal iyi bak kendine 😅 Riccalar ve teşekkürler - +1 yıl
Teşekkürler☺️🌸
- +1 yıl
Rica ederim 😂
- +1 yıl
Tamam hadi sende üstüne alınabilirsin🙂🌸
- +1 yıl
Alındım zaten hıh😅
- +1 yıl
😁😅👍🏻
Soran+1 yılRica ederim 😊
Yaaa 😂
+1 yılMerhaba,
Hayat fani ölüm ani ahiret baki. Haramdan uzak helale yakın olmalı...
Yine de sen bilirsin...22 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel anlatmışsın etkilendim😍
Çok teşekkür ederim bunu unutmayacağım :)- +1 yıl
EyvAllah senin güzelliğin 😊
Ricalarrr ve teşekkürler 😅
Gönlünce olsun 😅
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
+1 yılKonu bir baş örtü mevzusu değil bir erkek sen istemediğin halde sana bişey yaptırmaya zorluyorsa uzak dur ondan
21 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır o kadar da ileri değil mevzu zaten öyle biri olsa bu kadar zamandır beraber olmazdım.
+1 yılsakın atma. Mesele saç meselesi değil. bir kere taviz verirsen sonra önünü alamazsın
21 Yorumla
Soran+1 yılEveet bu konuda çok haklısın herşeyin bir ilki vardır sonra hep istiycek atmıycam dersemde ztn gördüm niye atmıyosunki olucak of off sonra uğraş dur..
Saçların günah olduğu için atmıyorsun ama sevgili yapmışsın. O günah değil mi? Sanki hazine var saçında
15 Yorumla
Soran+1 yılYani günah ama kapalıyım diye sevgilim olmayacak gibi bişey yok. İllaki evlenmek için biriyle tanışıp konuşmam gerekiyor öyle değil mi?
- +1 yıl
Sevgili yapmanın neresi günah sevgi haram değilir birbirinize dokunmadıkça
Soran+1 yılEee yani şöyle söyleyim 7 kez buluştuk ve buluştuğumuz zamanda elini tuttum sarıldım. Bunlar haram biliyorum ama onu seviyorum ya, aşmam dediğim yapmam dediğim şeyleri yapıyorum onunlayken engel olamıyorum
- +1 yıl
Kuzum başının örtüsü ayrı bişey sevgilin ayrı bişey kimseyi ilgilendirmez ki senin meselen ben mesela orucu mu da tuttuyorum içkimi de içiyorum hani öyle bişey gibi hepsi ayrı ayrı saçını göstermemen daha doğru ama
Soran+1 yılAnladım haklısın her olayı kendi içinde değerlendirmek gerek ve anladımki ne olursa olsun atmamam en doğrusu. Teşekkür ederim olaya farklı açılardan da bakmamı sağladın :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt gitsin inanmayın şöyle boş şeylere hayatınızı yaşayın
14 Yorumla
Soran+1 yılBoş şeylere dediğin haram günah olmasımı?
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılİnanç meselasi inancını bilmiyorum ama benim inancım bu ve yanlış olduğunu bildiğim düşündüğüm şeyleri kim isterse istesin yapmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapma.
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yaparak zaten kural dışına çıkmışsın. Saç göstermekle bir şey olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılKural dışına çıktım diye her haltı yapmam gerekmiyor her şeyin kendi içinde bir sınırı vardır ve saçımı göstermek ayrı bir boyut bence.
Herkes farklı bir açıdan bakmış ve yorumlamış bende onlar sayesinde şuna karar verdim atmamalıyım..- +1 yıl
sen bilirsin
sadece evlenince görmesi normal diye biliyorum ama senin tercihin
11 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı fikirdeyim ama bu kadar isteyince bir an atasım geliyo
+1 yılNeden o kadar çok merak ediyor
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçlara karşı ilgisi var ve kaç aylık sevgilisiyim bence merak etmesi normal ama ısrarına anlam veremiyorum
- +1 yıl
Yani aşırı ısrarcı olması değişik olmuş
+1 yılBu normal atabilirsin
18 Yorumla
Soran+1 yılNormal de değil ya şimdi o kadar da hafife alıncak bşy değil bence.
- +1 yıl
Yüzünü göstermeden at.. sevgide herşey mübahtır
Soran+1 yılEee sonuç olarak resimdekinin ben olduğunu biliyo yüzümü göstermesem ne fark ederki?
- +1 yıl
Tabi orasida doğru... senin için en uygunu neyse onu uygula.
Soran+1 yılTamam resim fakan atmıycam ve daha çok dikkat edicem, teşekkürler
- +1 yıl
Tabi insan kendine en uygunu neyse onu yapmalı ama kapalı açık bu bir sorun degil
Soran+1 yılBana göre eğer kapalıysam hakkıyla kapanmalıyım ve helalim olmadığı sürece saçlarımı görmesi uygun değil. Sınırlarımı çok aştım ve kendimi toparlamam gerektiği düşünüyorum bundan sonra her şeye çok dikkat edeceğim belki ona abartıyo gibi gelebilirim ama benin için doğru bu kabul ediyosa beni gerçekten seviyorsa bu şekilde devam eder..
- +1 yıl
Tabiki haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin o senin eşin değil henüz görmek düşmez ona
10 Yorumla
+1 yılo zaman herkese at sevgılı gelıp gecıcıcdır
14 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene olucak nerdeyse gelip geçici olsa bu kadar sürmezdi ama ne olucağı belli olmaz haklısın.
- +1 yıl
yanı sımdı sac ıster sonrsında baska bısey
Soran+1 yılAynen öyle zaten önceden istemişti ve o konuda çok tartışmıştık
- +1 yıl
ısrar eder o halde
+1 yılMerak etmiştir normal
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle atma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. atmamalısın
10 Yorumla
+1 yılSaçmalamaaaa
18 Yorumla
Soran+1 yılNe yönü destekliyorsunuz?
- +1 yıl
Ailene söyleyebilir misin bunu
Soran+1 yılAilem sevgilim olduğunu bilmiyor bilseler hiç iyi şeyler olacağını düşünmüyorum..
- +1 yıl
Bildiğini farz et ve böyle bir şeyi söyleyemediğin için yanlış olduğunu anlarsın
Soran+1 yılYanlış olduğunu biliyorum ama hiç bir zaman erkeklerle konuşmayacağım veya flörtleşmiieyeceğim anlamına gelmiyor bu.
Ayrıca şunu eklemek istiyorum o benim ilk sevgilim belkide son olucak işi oyuna çevirip her hafta başkasıyla çıkan bir kız değilim- +1 yıl
Senden bunu istiyorsa zaten saygısı yoktur ve sana saygılı hayırlı birini bulmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılBunu aklımdan çıkarmıycam haklı olabilirsin teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Önemli değil
+1 yılAtma
10 Yorumla
+1 yılAtma sakın cok günah
10 YorumlaSaçmalama sakın atma
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtman yanlış olur
10 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kapalıyım ama sevgilim saçımın resmini istiyor sizde atmalımıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne