Köylü ile şehrin pek farkı kalmadı. Hatta köyde yaşayan ama arada bir şehre gelen kızların gözü daha çok dönmüş ve dışarıda oluyor. Şehirde ve köyde yaşayan çok güzel ve iyi kızlar var zaten. Köylü ya da şehirli diye ayırmak çok doğru değil bu zamanda. İki grup da birbirlerinden bir şeyler almış karışık bir tür oldu.
Şehirde yaşamama rağmen, bir yanım köylü (annemle babam köyden gelme olduğundan dolayı küçüklüğümden beridir köye çok gidiyorum) bir yanım şehirli biriyim. Şehirlilere ilgim daha fazla. Benim gibi bir yanı köylü bir yanı şehirli olan da olabilir; ama nerede bulabilirim böyle kızı? Şehirli kızı, köyüme götürüp gezdirsem ve kız köyümü beğenirse, benim gibi bir yanı köylü bir yanı şehirli olurdu.
İnsanları sınıflandırmayı ve etiketlemeyi ne kadar bırakacaksınız yahu...
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu sınıflandırma değil sen yanlış anlamissin sonuçta her ikiside bizim vatandaşımız işte sen bu yorumu yaparak siniflandiriyorsunda farkında değilsin 😊
Tercih yapmak için önce sınıflandırmak lazımdır ayrıca soruda bir adet eş kelimesi de olduğunu hesaba katarsak. Ötekileştirmekten öteye gitmiyor. Neyse, güle güle.
Sen köylüsün galiba. Ayrıca çok saçma bir soru. Köylü kızlar istekli olur demişsin nasıl bir kafa yaşıyorsun sadık olurlarmış bu genellemeler yanlış. Müge anliya çıkan kocasını birakip başka adama kaçan kadınların çoğu köyde yaşıyor. Bu kafayi değiştir dostum