Bu konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum?

Bu bir soru değil. İçinde olduğum durumu anlatacağım ne düşündüğünüzü rica ediyorum. Yaklaşık bir sene önce bir kızla tanıştım. Arkadaş , flört derken artık çıkmaya başladık. Harika bir şekilde ilerliyordu. Sadece sevgilim değil aynı zamanda en yakın arkadaşımdı. Birbirimizin her anında yanındaydık. Gerçekten sevildiğimi hissediyordum. Sevdiğimi de. Sevgilimin bir arkadaşı vardı. Ona X diyeceğim. X sevgilime çok değer gösteriyordu. Benden önce de arkadaştılar. Sevgilim adına seviniyordum ona bu denli ilgi gösteren bir insan var diye. Zaman geçtikçe X kişisinin ilgileri beni rahatsız etmeye başladı. Kıskanmaya başladım ama belli etmedim çünkü uzun zamandır zaten hayatımızdaydı X kişisi. Her neyse bir gün her şey çok normal ilerlerken sohbet ederken bir şey konuşmak istediğini ve ciddi olduğunu söyledi. Aniden. Devam etmek istemediğini söyledi. Oysa o gün de her zamanki gibiydik. Sanki birkaç dakika içinde beni seven insan gitmiş de karşıma ayrılmak isteyen bir insan gelmişti. Başta idrak edemedim. Sonradan ciddi olduğunu anladım ve sebebini sorduğumda bir geleceğimizin olmadığını düşüdüğünü söyledi. Ne kadar çabalasam da boştu o andan sonra. Yalnız kalmak istediğini söyledi. Kendiyle bıraktım onu daha sonra sakinken konuşmayı planlıyordum. Sonra öğrendim ki X kişisi sevgilime 6 yıldır beslediği hislerini açmış. Bunu ona sorduğumda onunla olmak gibi bir niyetinin olmadığını fakat ikimizi de üzmek istemediğini söyledi. Bahane...1 ay geçti çıktıklarını öğrendim... Ah ne yazık... Sonra sinirlenip takipten çıktım. Sonra beni engellediğini gördüm. Anlam veremiyorum insanlara. Bunu okuyorsan da kendini anlamışsındır yaşattığını yaşamanı istemem ama o sümüklünün allah belasını versin. Sen de ne karaktersizmişsin be. Durum böyle arkadaşlar.
Bu konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum?