Erkek çok seviyor ama kızın kafası karışık?

Merhaba arkadaşlar.. Normalde sevgililer ama adı birliktelik, ilişki.. Görüşürler bir çiftin olması gereken gibi olurlar sarılırlar, masum öpmeler vs.. Ama kızın kafası çok karışık, kafasında bin bir türlü soru işareti var, belirsizlik gibi şeyler besliyor kız kafasında. Erkek bu durumu biliyor ama halen çok seviyor, çok değer veriyor fakat içten içe kızın bu durumundan dolayı içine atıyor üzüntüsünü. Bir gün erkek anlatıyor durumu bu belirsizlik, kafandaki soru işaretleri bana yansıyor, bu böyle yürümeyecek bana sevdiğim kişinin kafasının rahatlığı olması gerek diyor ayrılalım diyor ama kız bu sefer diyor ki ayrılmayalım bende seni seviyorum. Ama kararsızsın denilince kız çıkıp evet haklısın diyor.. Bu nasıl bir karışıklık, girdap? Bu ilişkide olması gereken nedir. Erkek ayrılmalı mı yoksa devam mı etmeli.
Güncellemeler
+1 yıl
Kafasının karışıklığı da acaba seviyor muyum? İleriye buğulu gözler ile bakıyor net göremiyor. Ayrıca karışıklığın bir diğer sebebi de ailem acaba kabul eder mi..
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuçta erkek mutlu olmak ister. Kafasının rahat olmasını ister karşısındakinin. Gösterdiği ilginin, değerin ve sevginin karşılığını görmek ister. Bu gibi belirsizlikler üzerine halen erkek içine atıyor üzüntüsünü ve kızın bu kafasının karışıklığını buna rağmen 3 ay sabretti ama erkekte ilişkisinin rayına girmesini istemez mi mutlu olmak istemez mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek ayrılalım deyince kız ayrılmayalım seviyorum vs.. diyor. Ayrıca 20-50 yıl sonrada sen ayrılınca aklım hep sende kalacak ve pişman olacağım diyor? Neden böyle diyor..
Erkek çok seviyor ama kızın kafası karışık?