benim düşüncem nerede başladığı değil, karşımda nasıl biri olduğudur. Gerçekten seversen, reele taşınırsa neden normal olmasın ki diye düşünüyorum.
Peki siz sanaldan başlayan bir evlilik yapar mıydınız?

Sanalda başlayan ilişkinin evlenmeye kadar gitmeye ve evlendikten sonrada güzel devam edebilme ihtimali çok düşük hatta şanstır. Normalde yüz yüze uzun bir süre görüşme ve aynı zamanda ailenin de işin içinde olması, akıl vermesi, size yardımcı olup onlarında karşı tarafı tanıması "bence" gerekir ve çok fayda sağlar. Ayriyeten ayrılma, geçimsizlikten dolayı ayrılma, aile içi şiddet ve kavgadan dolayı ayrılmaların çoğu genellikle bu tür evliliklerde oluyor. Kimse kimseyi arkadaşı gibi tanımadan evlenmemeli. Teşekkürler..
Olabilir. Gerçekte tanışmayla bir farkı yok bunun, zaten sanalda tanışmış olsan da ilişki o boyuta gerçekte tanıştıktan sonra gelir.
Kiminle nerede nasıl ve ne zaman tanışıp evleneceğini bilemezsin kaldı ki günümüzde sanaldan tanışıp anlaşıp evlenenler de yok değil nasip kısmet bu işler neden olmasın 🙃
Gerçekten karakter olarak nasıl biri olduğunu anladıysan, güvenin tamsa neden olmasın?
Cevap
11Cevap
Sevince Marsta bile yaparım 🤣🤣🤣
Yaaa 😂😂😂
Benim normal hayatta şansım yaver gitmiyor burada mı olacak ahshsh
Ama şansının nerede döneceği hiç belli olmaz ki
Pubg de evleniliyor muymuş vay be bu pubg neymiş oyundan öte birşey 🤣🤣🤣🤣
Evet kuzenim evlendi, çocukları bile oldu.
Ahaha olaya bak. Biz PC de oynuyoruz paso Suri telefonda oynuyoruz paso Suri, nerede bu kızlarımız yaa 🤣🤣
Neden garipseniyor bu durum anlamış değilim, arkadaşım böyle evlendi gayet mutlu.
Kesinlikle katılıyorum. Garipsenecek bir durum yok.
Gerçekte uyum sağlarsam evet buluştuktan sonrasına bağlı
Aslında bu konuda olumsuz düşünmüyordum ama son ilişkimden sonra sanal aşka aşırı uzağım. Karşıdakini sadece anlattığı kadar tanıyoruz. Uzaksa ne yaptığını bilmiyoruz..
Bu işler kısmet işi nasibin eğer sanaldaysa kaçamazsın ki
Olabilir neden olmasın
hayır
Güven önemli
yapmam
ssaçma yav
Mesafe varsa asla.
Evet yapardım
Yaptım
Yaparım
Neden olmasın
Kişiye bağlı