Sonucta senin secimin? Beni dusunduren sadece neden eski sevgili Yani evliykendemi aklin ondaydi? Benim karim olsaydin icimde kirilma olurdu ama senin adina sevinirdim acikcasi madem seviyorsun ve ayrisin kime ne?
Hamileyken beni aldattı bende evi terkedip ailemin yanına gittim ordada huzursuzdum her gün başıma kalkılıyordu evliliğim eski sevgilimlede ailem yüzünden ayrılmıştık sonra tekrardan konuşmaya başladık olaylar böyle gelişti
Çocuklu birinin özel hayatı olabilir bu cok normal. Ama cocugun cok kucuk ve ilgiye en ihtiyaci olan donem, ayni evde yasamaniz bu yuzden yanlis olabilir
Sizin için en iyisi olur umarım, ne yaşandı ya da karşı taraf nasıl birisi bilemiyorum ama beni düşündüren şey haberlerde duyduğumuz kötü olaylar. Çocuğunun hayatı icin en dogru karari da sen verirsin zaten
Yıllarca sürmüyor normalde git eşini ikna et anlaşmalı şekilde bozanın. Bir kaç celsede bosama işlemi gerçekleşiyor. Yani bunun neresi yanlış diyorsun kimse sizin detaylarinizi bilmez ve bu durum dışardan tabiki normal gorulmez
Mahkemeye hiç gelmiyorsa bunu kullanmasını bilsrydi avukatın şimdiye bosardi sizi ama becerememis demekki. Mevzu o değil sevgilinle yaşaman normal görülmez çünkü kimse sizin ayrıntılarınız bilmez dışardan görünen bu
hadi kendini düşünmüyorsun ayrıldın ama evladının babası babasıyla oturup olgunca konuşabilirsin evladımız var diye geleceği ne olacak diye hemen eski sevgiline koşman mantıksız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Resmî olarak ayrılsan daha iyi olur yoksa birtakim muamelelere maruz kalabilirsin.
Bunu bende istiyorum ama dava sürüyor
Dava bittikten sonra birlikte yasayin o zmaan
Sonucta senin secimin?
Beni dusunduren sadece neden eski sevgili
Yani evliykendemi aklin ondaydi?
Benim karim olsaydin icimde kirilma olurdu ama senin adina sevinirdim acikcasi madem seviyorsun ve ayrisin kime ne?
Hamileyken beni aldattı bende evi terkedip ailemin yanına gittim ordada huzursuzdum her gün başıma kalkılıyordu evliliğim eski sevgilimlede ailem yüzünden ayrılmıştık sonra tekrardan konuşmaya başladık olaylar böyle gelişti
Hersey insanlar icin
Çocuklu birinin özel hayatı olabilir bu cok normal. Ama cocugun cok kucuk ve ilgiye en ihtiyaci olan donem, ayni evde yasamaniz bu yuzden yanlis olabilir
Asla ilgimi sonuna kadar ons veriyorum
Sizin için en iyisi olur umarım, ne yaşandı ya da karşı taraf nasıl birisi bilemiyorum ama beni düşündüren şey haberlerde duyduğumuz kötü olaylar. Çocuğunun hayatı icin en dogru karari da sen verirsin zaten
Teşekkür ederim ılımlı yorumun için
Doğru mu bu nikahlı kocan var ve sevgili dediğin soysuzda kalıyon soysuz dememin sebebi seni kabul etmesi bile bile
Resmi olarak öyle ama biz dört aydır ayrıyız sevgilim hakkında doğru konuş
Resmi olarak bitmeden ayrı sayılmazsın sana göre öyle kayıtlara göre değil
Eşinle evliyken başkasıyla yaşıyor olmanin neresi doğru ayrılın sonra git sevgilinle evlenirmisin naparsan yap.
Boşanma davası sürüyor yıllarca onu mu bekliycem
Yıllarca sürmüyor normalde git eşini ikna et anlaşmalı şekilde bozanın. Bir kaç celsede bosama işlemi gerçekleşiyor. Yani bunun neresi yanlış diyorsun kimse sizin detaylarinizi bilmez ve bu durum dışardan tabiki normal gorulmez
Sorumsuz biri mahkemeye gelmediği için dava düşüyor anladın mı
Mahkemeye hiç gelmiyorsa bunu kullanmasını bilsrydi avukatın şimdiye bosardi sizi ama becerememis demekki. Mevzu o değil sevgilinle yaşaman normal görülmez çünkü kimse sizin ayrıntılarınız bilmez dışardan görünen bu
Yani normal olmayan bir durum yok ama tabi kizinin babası kızının annesinin yeni sevgilisiyle yaşamasını ne kadar doğru karşılar bilemedim
Kızım bebek daha elbette benim yanımda olacak
aç biraz hukuk öğren kocan sorumsuzda olsa gelmesede 1 dşer 2 düşer 3 cüye boşanırsın yine onada kağıdı gider
Davanın ne kadar uzun süreceğini biliyorum merak etme başka şeylerde var
olgunlaşmadan evlenirsen böyle olur yaşın 27 olsa ne olur olgun değilsin ki
hadi kendini düşünmüyorsun ayrıldın ama evladının babası babasıyla oturup olgunca konuşabilirsin evladımız var diye geleceği ne olacak diye hemen eski sevgiline koşman mantıksız
haksız mıyım ahali?
Neler yaşadığımı bilmediğin için atıp tutuyorsun
insanın sevdiğiyle beraber olması ne kadar güzel bişey değil mi
Mutluyum ait olduğum yerdeyim
Ait olduğun erkekle mutlu olursun tabiki de. Her saniyeniz bile zevkli geçer.
İlkin o olsaydı diyormusun
Evet ama geçti bitti
İlk günlerdeki gibi aynı heyecanla birlikte olabiliyor musun
Olur benim de çocuğum var boşandım
biran once boşan daha da etik olsun
Olur neden olmasın sizlerin kararına kalmış
Olur tabi ama biran önce ayrılın
Neden kim yanlıs diyorki
Etraf kolu komşu
Onlardan sana ne sonucta sen mutluysan ve kızında rahatsız değilse sorun yok bence sencr sorun vsrmı
Dedikodulardan çok sıkıldım
Bence sıkılma sen mutluysan gerisini bosver bendr bosandım
Yazık be sizin gibiler için var cehennem😈🔥😈
Ayrıysan olabilir 😂
Evlerimizi ayırdık 4 aydır
Ozaman sorun olmaz
Bence değil bu senin hayatın
Olur
Olur neden olmasin
Isteyen istediğine
Olabilir.
Hmm ne zman dir
Bir buçuk ay
Çok istekli bir kadınsın galiba sevgilin çok şanslı değerini bilmesi lazım senin