Ablam bu saatten sonra açılmak istiyor?

Arkadaslar şu mübarek ramazan günu bunu yazmak bna utanç veriyor ama çaresizim...
33 yaşındaki basortulu, evli bir çocuk sahibi ablam bu aralar dinsiz olduğunu söyledi. Esine acilmak istedigini diyince enistem annemlere söyledi bunu. Tabii annemler de ablama yüklendi :"basimiza gavur mu oldun? El aleme ne diycez" vs derken kıyamet koptu. Evlatliktan reddederize kadar gitti is..
Bn çok üzüldüm çünkü ablama çok düşkünüm. Niye böyle yapıyorsun dedim. Bna dedi ki :"12 yıldır bunları içimde tutmaktan. Başkalarının istediği hayatı yaşamaktan bıktım. Dusuncelerimin uymadigi bu bedeni tasimak agir geliyor artik. Evlilige bile zorlandim.. ask nedir genclik nedir bilmedim. inanmadigim gbi yasamak istemiyorum.. Ömrumin diger yarisini DilediğiM gibi yaşamak istiyorum.." gbi şeyler dedi.. ayrica dedi ki "sen bugun ozgursen benim verdigim mücadele sayesinde"..
ay ben napmaliyim bu kızı nasıl normale dondurmeliyim yoksa böyle birakayim mi? Hem üzülüyorum hem kiziyorum ona. . Yani bu saatten sonra açılsa nolacak sanki? Haksız miyim ya
Ablam bu saatten sonra açılmak istiyor?