seni geri kazanmaya çalışmış bakmış olmuyor kıskandırıyım da aklında bir şüphe olsun kızgınlığına yenik düşüp yazar diye düşünmüş olabilir. seviyorsan yaz
evet sinirlen hesap sor istiyor ki onu sevip sevmediğini görsün. 2 haftada hemen birini bulmuş olsa bile seni unutmak için yapmıştır. sende onun yaptığı gibi fake hesaptan yaz :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hep ayni soruyu soruyosun, yaa sen kalbimdesin senden vazgecmem gibisinden akli sense uyanik kofte bu kiz belli dikkat et
emin misin bana oldugundan.. ben hayatında biri vardır diye yazamıyorum Şu an . yazmazsam yazar mı?
sen onu ara sor hayatinda kims eyok sana yapiyo belli bariz ya
bariz oldugunu nasıl anladın ki.. yazmazsam bu yöntemden vazgeçer mi veya yazar mı sence? gercekten banaysa
yazmazsan vazgecer yaz
yazamam kızım yazamam :) fakeden yazsa keske yine
bariz bana oldugunu nasıl anladın belki baskasını buldu 2 haftada
Ya seni sonsuza dek unutmayacak. Ya da sonsuzu olacak birini buldu.
2 hafta önce unutamadım diyen birisi birini bulsa bile ona sonsuzum diyecek hali y ok sanırım değil mi
Yani o kadar da saf değildir umarım.
hahah :) Yazmazsam yazar mı sence yine
Gururluysa yazmaz bekleme. Ya da hiç bekleme bir murphy yasası der ki ne zaman birşeyden vazgeçerseniz vazgeçtiğiniz şey size geri gelir. :)
Sanki her kız aynı. Neden böyle düşünüyorsunuz ya allahallaaa ne bilelim biz?
sordum fikir amaclı..
ne yaparsa yapsin sana geri döndüm demediği surece umitlenme
neden :) sinyal verir kadınlar genelde
Bana asla vazgecme dedi neyse dedim yazayım engelledi sakin ha pişman olursun soyliyeyim
pekala :)
sevgilisi olmuştur ya da seni kıskandırmak için ikisinden biri
kıskandırmaktan kasıt amac nedir? yazasım varda yazamıyorum sırf bu yuzden sonsuzluk işareti kime bilmediğimden.. yazmazsam yazar mı?
bilmiyorum dene ama kızların huyudur kıskandırmak
ayriyeteen sevgilisi varsada bilmiş olursun içinde utku kalmaz
kıskandırmak sogutur.. sırf o yuzden yazamıyorum a. mkww
tamam sen biirsin
Seni sonsuza kadar unutmicak veya senin yoklugunu dolduran oldu
aylardır ayrıyız.2 hafta once unutamadım dıyen biri hemen sonsuzluk işareti koyacak birini mi buldu yanı
kıskan diye
kıskanıp yazayım diye mi? ama daha cok sogutur bu, sırf bu yuzden yazamıyorum ona..
yazmazsam, yazar mı
seni geri kazanmaya çalışmış bakmış olmuyor kıskandırıyım da aklında bir şüphe olsun kızgınlığına yenik düşüp yazar diye düşünmüş olabilir. seviyorsan yaz
Seviyorum fakat sırf bu yuzden yazamıyorum sonsuzluk işaretinden dolayı, yazmazsam yazar mı? vazgeçer mi kıskandırma yönteminden
kızgınlıgına yenik düşmekten kastın 2 hafta önce bana yazıp simdi baskasına sonsuzluk işareti koydu diye mi sinirlenmem
evet sinirlen hesap sor istiyor ki onu sevip sevmediğini görsün. 2 haftada hemen birini bulmuş olsa bile seni unutmak için yapmıştır. sende onun yaptığı gibi fake hesaptan yaz :D
Ben koymam ki
peki ):