Şoktayım. Bir bakar mısınız?

Bir erkek arkadaşım var. Sevgili değil kankiyiz. Geçenlerde evine gitmiştim. Bu tuvaletteyken laptopuyla oynadım biraz. İlginç isimli bir klasör gördüm. Açtığımda şoka girdim. Malum filmler, kadın resimleri doldurmuş. Bu neyse ama ayrıldığı tüm sevgililerinin buna attığı ayıp fotoğraflar, iş yerinde birlikte çalıştığı kızlardan fotoğrafı olanlar var (etek tayt giydigi günler gizlice bacaklarını çekmiş kızların). Instagramda fenomen olan kızlardan fotoğrafları olanlar var. Herkese de ayrı ayrı klasör açmış hayvan isim isim. Allahtan ben yokum. Elim ayağım titriyor yazarken bile çok kötüyüm hala. Bisey bahane edip ayrıldım ordan kaç gündür görüşmüyorum mesajlarına da geçiştiren cevaplar veriyorum. Ne yapcam ben yaaa :((((
Güncellemeler
+1 yıl
Adamın özelini kurcalamasaydın diyenler olmuş. Bir proje dosyasi arıyordum haberi vardı baktigimdan sen bul ben geliyorum dedi. Zaten evine de bu nedenle gitmiştim. Onu ararken karşıma çıktı acaba bu mu diye baktım
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme yazmama rağmen hala adamın özeli niye kurcaladın diyenler var yaa 🤦‍♀️ aynı oksijeni soluyoruz. Sizin beyninize gitmiyor mu?
Şoktayım. Bir bakar mısınız?