Bunu yeni öğrendim ve öğrenir öğrenmez ayrılmaya karar verdim. Ben lgbtyi çok destekleyen bir insanım ve sevgilimin bu düşüncede olması beni üzdü ve bu zihniyette birisiyle muhattap olmak istemiyorum. 3 yıldır çıkıyorduk. Az önce mesaj atmış üç yılı hemen nasıl sildin diye. Ama bu konuda fikrimiz ortak değilse neden çıkalım ki? ha homofobiklik ha ırkçılık ne farkı var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl3 yılı bir anda silip atman çok acımasızca olmuş. Sevgilin haklı. Nasıl hemen silip atabildin 3 yılı? sonuçta herkesin kendi fikri senin sevdiğin her şeyi o da mı sevmek zorunda? üstelik hakaret etmemiş onlara sadece sevmiyorum demiş. Ne var bunda?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hani düşünce özgürlüğü hani anlayış hani insanlık. Yahu şöyle düşün öyle bir oluşumu fikri sen desteklediğin için erkek arkadaşın senden ayrılsaydı? Bu tip durumlarda kestirip atacak kadar basit ilişkilere girmemeni öneririm. Çünkü düşünce yapısı odaklı küçük bir fikir ayrılığından silip atıyorsan demek ki basit ve ucuz bir ilişkiymiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu konu benim için hassas. önemli bir konuda fikirlerimiz uyuşmayabilir ama bu konuda değil
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Bence olaya yanlış açıdan bakıyorsun. Her insan lgbt yi desteklemeye bilir ama ırkçılıktan farklı mı görmek istiyorsan lgbt bireyleri insan olarak görüp onlara insan oldukları için seçimleri yanloşta olsa düzgün davranabiliyor mu bunu öğrenmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılKimse bir şeyleri desteklemek zorunda değil sonuçta. Bunun kimseye ne bir faydası ne de zararı var, siz böyle bir şey yüzünden ayrılıyorsanız üç yıl ot gibi beraber olmuşsunuz. Geçen zamanınıza yazık
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
53Cevap
+1 yılDoğru söylüyorsun yani ilişkilerde kesinlikle saygı sevgi ve hoşgörü olmak zorundadır Ama tabii Hani birisi sırf bir şeyi desteklemiyor diye de Yani ayrılmak da doğru değil yani Sonuçta insanlara fikirleri farklidir kimisi a yi destekler kimiside b yi destekler Ama sadece şunu söylemem gerekir ki ilişkilerde bazı şeyler ortak olmalı ki bu ilişki biraz uzun ömürlü olsun bu bir ikincisi yaşadığımız topraklarda her farklı görüşe de saygı göstermek zorundayız desteklemesek bile sevmesek bile saygı göstermek zorundayız
02 Yorumla
Soran+1 yılama ailemde lgbt bireyi var ve bu konuda hassasım
- +1 yıl
Haklisin
+1 yılLut kavmini oku! Erkeğin erkekle; kadının kadınla ilişkiye girmesiyle başlarına gelen belayı oku!! Nasıl helak edildiklerini oku! Hala bile ilişki halindeyken geberen taşlaşmış cesetler var! Hala ibret almayacak mısın?

Kur'an- Kerim de geçiyor ibret alınsın diye taşlaşmış bedenleri yolun kenarına bırakacaklarını.. Hala ne hakla savunuyorsun? Kendini helak etmek mi istiyorsun?
81 Yorumla- +1 yıl
Helak olmuş zaten beyinsizlesmis
Bence en doğrusunu yapmışsın. Şahsen LGBTİ destekleyen bir insan olarak en sinirlendigim konulardan birisi de onları aşağılamaları ve homofobikler. Benim için hassas bir konu olduğundan ben de ayrılırdım. Tabii ki sana kalmış bu ama her bu konu açıldığında kavga edersiniz vs daha kötü olurdu. LGBTİ yi desteklemenin de haram olduğunu falan düşünmüyorum. Onlar da insanlar. Dediğin gibi ırkçılıktan bir farkı yok bunun.
21 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın
Ben desteklemiyorum ama sen destekleyebilirsin senin fikrin saygı duyarım ama 3 yıl ya sevgilin haklı 3 yıl bunun için bir anda silinir mi be güzel kardeşim. Her Allahın günü lgbt yi tartışacak değilsiniz önemli olan fikirlere saygı duymak değil mi o sana destekliyorsun diye saygı duyarsa sen de ona saygı duyarsan sorun yok demektir. Sen bunun için ilişkini bitirerek sevdiğin adamın fikirlerine saygısızlık etmişsin hatta şahsına da 3 yıl seni sevmekten baska me yaptı bu bir sebep mi bence kendini affettirmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılailemde lgbt üyesi var ve bu konu benim için gerçekten hassas bir konu, bunu biliyordu. güzel bir şekilde ayrıldım zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin karşı cinsten hoşlandığı için ona ters gelen bir durum gibi algılıyor olması çok normal yani ben şahsen ilgim o yönde olmadığı için ister istemez tuhaf buluyorum ama bu düşümce öyle olan kişileri de yargılarım anlamına gelmez herkes herkese saygı duymak zorunda sevgi değil ama saygı şart o yüzden bence erkek arkadaşında kendinden yola çıkarak bu duruma tepki gösteriyor eğer tepkisi saçma geldiğinden kaynaklaniyorsa bu durumu ona güzelce açıklayıp saygı önemli sevip sevmemen takdir edip etmemen değil diyip söylemelisin ama hakaret boyutunda yargılayıcı davranıyorsa cahil olan insana bir şey anlatmakla uğraşma bırak kendi cehaletinde boğulsun.
10 Yorumla
+1 yılİyi ki çıkmamış ve iyi ki ayrılmışsınız. Lgbt 🏳️🌈 yi desteklemiyor diye yer yüzünde ayrılan ilk ve son çift siz olarak guiness rekorlar kitabına girdiniz tebrikler. Boşuna geçmiş üç yılınız. Ot gibi yaşamışsınız. Birde buradan kendini rezil mi ediyorsun.
28 Yorumla
Soran+1 yılsana ne bundan
- +1 yıl
Dünyadan haberim olup olmaması çok bir şey değişmiyor dünyada insanlar ölüyor siz şıkmışsınız LGBT bilmem ne diye ayrılmış millete sormuş, hayatımda gördüğüm en saçma ayrılma biçimi, herşeyi seninle ayni olacak diye bir kaide yok. Dünyadan fazlasıyla haberim var sizden daha fazla haberim olduğuna eminim. Dünyada kaç milyon insan öldü haberiniz var mı? Ülkenizde? Lgbt çok mu lazım şuan? Başka derdiniz mi yok
- +1 yıl
Erkek düşmanısınız sadece başka hiç bir şey değil. Kalmışsın burada kendini rezil etmişsin birde bana sanane bundan diye yorum yapıyorusun o zaman yorumunu sadece kızlar yapar diye seç erkekler yazmasın.
- +1 yıl
Sen niye yırtık dondan çıkar gibi atlıyorsun benim yorumuma herkese açık değilmi bu paylaşım? Sana ne bu durumdan herkes burada kendi fikrini söylüyor?
Soran+1 yılsenin görüşün de herkese açık?
- +1 yıl
Olabilir ben adımı gizlemiyorum senin gibi farkındaysan
+1 yılBir LGBT bireyi olarak şunu söyleyebilirim ki; eğer kötülemiyorsa, sadece sevmediğini dile getiriyorsa (saygı duyduğunu da belirterek) bir sorun olmaz. Fakat olay homofobiklik derecesine veya nefret derecesine geldiyse ben de ayrılırdım. Tavrını destekliyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılailemden birisi LGBT bireyi ve doğal olarak bu konuda hassasım ve saygı duymuyor. o yüzden ayrılmanın en doğrusu olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Katılıyorum, zaten insana ne kadar sene geçerse geçsin bir soğuma geliyor onu öğrendikten sonra. Kendin için en iyisini yine sen bilirsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılSen bildiğimiz bahane aramışsın.
Yazık olmuş çocuğa, Umarım sana geri dönmek gibi bir hata yapmaz.
Bahsettiğin şeyle ırkçılığın uzaktan yakından alakası yok.
Adamların birbirleriyle sevişmesini desteklemiyor diye ayrılmak ilginç bir yaklaşım.20 Yorumla
+1 yılOlabilir ama çok saçma davranmış Ve çok haklı demiş 3 yılı hemen nasıl silebildin? Nedenide bir konuda aynı fikirde olmadıgınız için O kadar yıl birlikte olmuşsunuz ne gzel Şimdi ise yaptıgın saçmalık olmuş Her konuda her fikirde bir olmak zorunda değilsiniz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. bende desteklemiyorum ama insanların kendi hayatları kendi yaşamları nasıl yaşamak isterlerse beni ilgilendirmez. Kaldı ki neden bir destekleme gereği duyulsun onuda anlamadım. Bir şeylere körü körü bağlanmaktan takım tutar gibi birşeyleri tutmaktan vazgeçmek gerek.
20 Yorumlahaklısın ben de senin yerinde olsam aynı sertliği gösterirdim
ama bunu konusarak halledip, onun bakış açısını değiştirmeyi denedin mi?23 Yorumla
Soran+1 yılevet denedim, bilimsel örneklerle açıklamaya çalıştım ama o fikrinden vazgeçmedi. ben de ayrıldım
homofobiklik raddesine gelmedigi, zorbalik yapmadigi surece sorun yok bence herkes desteklemek zorunda degil ki destekleme olayi da konuyu ayristiriyor bana kalirsa. olmasi gereken normal oldugunu kabullenip (heterolara karsi oldugu gibi) notr kalabilmek
01 Yorumla
Soran+1 yılsorun nötr kalamaması zaten
+1 yılİnan çok üzüldüm. Keşke herkes sizin gibi düşünebilse. Keşke böyle olmasaymış çok geçmiş olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :)
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Senin lgbt yi desteklemenin içindeki sebeplerin en büyüğü insanın özgürlüğüdür. Yani insanın cinsel tercihi kendine özgüdür ve kimse karışamaz şeklinde bir düşünceye sahipsin haksız mıyım?
Oda desteklemediğini belirtmiş buda onun özgürlüğüdür. Desteklemediğini belirtirken lgbt lere hakaret etti de bu mu sinirlendirdi seni. Böyle konu için 3 yıllık ilişki çöpe atılmamalı. Çok büyük bir fikir ayrılığı değil hatta önemsiz birşey bence.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyisini yapmışsın insanlığa karşı işlenen suçlar veya bu tarz eylemlere yol açabilecek düşüncede olanlara bu dünyada yer yok seni kutlarım
21 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
+1 yılNeyse susuyorum diyecek bişey bulamıyorum hala üstümüze yağmur yağıyor ya ona şaşırıyorum
72 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun sen ya
- +1 yıl
Yok bişey
+1 yılDesteklemek zorunda mı? Gerçekten sevsen bırakmazdın iyi olmuş çocuğun senin düşüncende biriyle olmadığı
32 Yorumla
Soran+1 yılevet en azından ben desteklemeyenlerle muhattap olmuyorum
- +1 yıl
Sen çok boş birisin burada insanlara yobaz diyorsun ama sen nesin acaba ne olduğu belli olmayan kişiliksiz insanları destekliyorsun Allahın lanetlediği şeyleri baş tacı yapıyorsun bide marifet gibi desteklerim yok ayrılırım çok boşsun. Çocuğa sevindim senin gibi birinden kurtulmuş verilmiş sadakası varmış 🤲
+1 yılSevdiğim adam bana böyle bir mevzu yapacak asla 3 yılı nasıl sildin demem ne desteklicemne diyo bu derim gönül rahatlığıyla ayrılırım böyle bir zihniyetten kurtulduğum için sevinir verilmiş sadakam varmış derim Allaha şükrederim
25 Yorumla- +1 yıl
Sen de saçmaladığının farkındasınki gizli soruyorsun soruyu ya da trolsün ne amaçla bunları yazdığın belli değil
Soran+1 yılboş yapma nolur
Soran+1 yılneden saçmalıyayım
- +1 yıl
canımsın çünkü gizli
- +1 yıl
Küfür ettim sana
- Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalıyorsun su an
Ondan saygı bekliyorsun ama asıl onun düşüncelerine saygısızlık eden sensin. Kimse zorunlu bir şekilde başka insanların telakki ettiği birşeyi benimsemek zorunda değil. Irkçılıkla lgbt de aynı şey değil ayrıca.11 Yorumla
Soran+1 yılbenim gözümde aynı şey ve bu konu benim için çok hassas. saygısızlık etmiyorum ama ilişki yaşadığım/yaşayacağım kişinin benim için bu kadar hassas bir konuda benimle aynı görüşte olması gerekir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAfedersin baban ya da annen lezbiyen gay olsaydı sen olur muydun? Yaradılışa aykırı şeyi neden destekliyorsun? O zaman niye erkek sevgilin var?
Ulan bir gün pedofili leri destekleyen bir kesim olduğunda sizde destekleyeceksiniz insanlar destekliyo diye25 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar destekliyo diye değil mantığıma yattığı için destekliyorum. dünyada yeterince çocuk var kimsenin soyu kurumaz merak etme. madem çocuğu olmayanları dışlıyoruz, kısır kişileri de dışla o zaman?
Cevap sahibi+1 yılHaha eminim öylesine destekliyorsun. Yoksa gizli paylaşmazdın.
Cevap sahibi+1 yılYav anal ilişkinin sürtünmenin nesini mantıklı buluyorsun? Mantığın mı bozuk
Soran+1 yılşimdiye kadar hiçbir sorumu açık paylaşmadım hep gizlideydim. sürttürmekten ibaret değil lgbt
Cevap sahibi+1 yılVe çocukları olmayanlardan bahsetmiyorum mantığı bozuk insan
Bence de ondan ayrılmalısın...
Sözde saygı duyulmasını isteyen bir kişisin.
Gel gör ki sevgilinin görüşüne saygı duymuyorsun...
Net
Kesin
Direk ayrıl...
Adama yazık olmasın...12 Yorumla
Soran+1 yılbenim için hassas bir konu.
3 yılda bunu fark etmemiş ya da bunun anlaşılacağı bir konu konuşmamış olmaktan dolayı kendini de bir gözden geçir. onun dışında ayrımcılık yapmak ırk, cinsiyet, maddiyat ne sebeple olursa olsun insanlıkla bağdaşmaz. bu konuda kendini ne kadar geliştirmeye açık olduğuna bağlı olarak tekrar düşün derdim ama dediğim gibi bu durumu fark etmediğin bir ilişki de çok sürdürülür bir ilişki gibi de gelmedi bana
40 Yorumla
+1 yılKüsen küssün , kızan kızsın. Desteklemem.
Aslında beni ilgilendirmiyor kimin kimi sevdiği, seviştiği ama bu konunun sık sık gündem olması. Lgbt'lilerin abartılı reaksiyonları antipati yaratıyor20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenimki de layik çağdaş geziniyordu, en yakın arkadaşımın gey olduğunu söyledim bir dğeişik baktı. lgbti ye normal bakmayan yobazdır. bas tekmeyi ite.
20 Yorumla Ne alaka be lgbt yi destekliyormus neyini destekliyirsun baban bir adamin onune domalsa annen baska kadinla olsa hosuna mi gidecek neden kulturunuzu disliyorsunuz hep bu seytan hayranligi nerden geliyir sevgilin sen gibi birinden kurtulmus sevindim
07 Yorumla
Soran+1 yılyobaz
Soran+1 yılcahilsin
Soran+1 yılbilimden haberin var mı acaba senin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu diyeyim sana 3 yıllık ilişkini bu nedenden bırakıyorsan şaçmalık bak ırk ayrımı değil ki bu sadece lgbtyi desteklemiyor diye silinir mi demek ki sevmiyordun ayrılmak için bahane aradın
12 Yorumla
Soran+1 yılırkçılık ve homofobikliğin hiçbir farkı yok
- +1 yıl
Bak destlekmeyebilir bende desteklemem ama saygı duyarım herkesin kendi hayatı beni bağlamaz destekliyorsa zaten erkeklerden hoşlanıyordur
+1 yılSevgilin akıllı adammış, nasıl senle sevgili olmuş garip..
Bence de ayrıl, yazık olmasın çocuğa..
#Vesselam41 Yorumla- +1 yıl
@GaysamKimeNe ben ne dövüp sövcem.. Cehennemin alevleri sizi bekliyor 😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk kurtulmış senden😂 Hayır desteklemene bişe demiyorum benim bir derdim yok o insanlarla ama bunun yüzünden 3 yılını çöpe atman baya komik. Üstelik savunduğun adamların bundan haberi yok😂
41 Yorumla
Soran+1 yılaile bireylerimde var ve benim için hassas bir konu
Gizli Üye(36-45)+1 yılHani herkes birbirinin tercihine saygı gösterecekti. Adam düşüncesini söylemiş diye. neredeyse soyuna sopuna küfür etmediğin kalmış. demekki çoğunluk olsanız sizin gibi olmayanları zorlan kendiniz gibi yaparsınız.
23 Yorumla
Soran+1 yılküfretmedim. benim için hassas bir konu ve bu konuda benimle aynı görüşte olan birisiyle ilişki yaşamak isterim doğal olarak
Cevap sahibi+1 yılherkes lez herkes gay olursa çocuklar nasıl olacak. çocuk senin gibi olmadığı içinç onun zihniyeti falan filan diye gevelemişsin. belki çocuk sevmiyor. birisi de gelip burada senin zihniyetin böyle böyle dese iyimidir.
Soran+1 yıldiyorlar zaten? herkes olmaz doğuştan gelen bir şey.
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu farkı var, bir insan herhangi bir düşünceye veya seçime destek vermek zorunda değildir.
Ancak Bir insan diğer insanın yaşama hakkı, anayasal hakları ile özel hayatına saygı göstermek zorundadır.20 Yorumla
+1 yılArtık bizimde gotumuzu erkeklerden korumamız gerekiyo
Bu normal bir şey değil, sapkınlıktır. WHO hastalık falan değil demişse de bu manyaklıktır. Allah evlerden ırak etsin bu ne be..
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞu olayı normal göstermeye çalışanlara tek birşey sormak istiyorım kendi oğlı gelip deseki ben artık erkeklerden hoşlanıyorım veya kızları gelip dese ne diyecekler? He oğlum olsun git kendini... mi diyecekler merak ettim
218 Yorumla
Soran+1 yıldesteklerim ne var bunda
Cevap sahibi+1 yılBekara karı boşamak kolay yok öyle bişe. Doğuştan gelen bir hastalık olur cinsiyet değişir saygı duyarım. Ama diğerinin tek bir açıklaması var o da ib nelik başka da açıklaması yok. Kim ne derse desin. Dinen hükmü kesin olan bişenin tartışması olamaz
Soran+1 yılbilim öyle demiyor. oğlum ya da kızım bunu derse sonuna kadar desteklerim
Cevap sahibi+1 yılHangi bilim kitabında yazıyor bu. Gel iddaya girelim sen kendini haklı çıkart ben de burda domalıcam herkes beni... Al bak senin istediğin olur sen kazanırsn ib ne olurum. Bilimniş. bir taraflarınızdan bişe uydurmayın. X veya Y kromozom. bu senin dedğin hormonla alakalı bişe. bilimmiş.
Cevap sahibi+1 yılBir bok bildiğiniz yok sadece özentilik sizin. Baban gelse eve kendini yaptırsa demek normal karşılarsın
Soran+1 yıldünya sağlık örgütü doğuştan geldiğini ve hastalık olmadığını onayladı
Cevap sahibi+1 yılDünya sağlık örgütüymüş. ulan onlar poponu yıkamakdan acizler. Korona ilk çıktı dediler sağlıklı insanlar maske takmasına gerek yok. Baktılar yayılıyor bu sefer takın dediler. Sağlık örgütüymüş. Ben sana asıl kaynakdan veriyorım aç oku Kur an. cinsiyet değişir hormonlardan dolayu buna saygım sonsuz. Ama zevkine kendini si. tirenden bir cacık olmaz boşa çenenizi yormayın
Soran+1 yıldünya sağlık örgütüne mi bok atıyorsun klavye başında :d
Cevap sahibi+1 yılSen insan kelimesinin anlamını bilmeyen cahilsin. İnsan beşeri dir. Beşer şaşmak demektir. Onlarda insan yanılıyorlar. Onların her dediğine kesin doğru diyebilicek kadar aklın yoksa bilemem. Dünya sağlık örgütü sana deseki bok yemek de faydalı yer misin. Allah akıl vermiş biraz kullanın
Soran+1 yılhangi bilim kitabında yazıyor demişsin söyledim. bilime de b*k atmazsın yani
- +1 yıl
Sen dünya sağlık örgütünü ilah yapmışsın, dostum en sağlam kaynaktan söylüyorsun ama bunlar inanmaz, s. ktir et bir şeyden anlamaz bu tarzlar. Çocuğa acıdım ben 3 yıl buna katlanmış.
Cevap sahibi+1 yılYa bende sana diyorum ki her okuduğuna inanma. dünya sağlık örgütü ilk dedi ki sağlıklo insanlar maske takmasın sora değiştiler. sana diyorum aklını kullan aklını
Cevap sahibi+1 yılAynen kardeşim beyin olmayınca yapıcak bişe yok. en yakım zamandan örnek de verdim korona örneğini halen dünya sağlık örgütü diyor. gelsin niri bana bunu ispat etsin diyorım ya gelsinler beni etsinler o derece iddalıyım.
- +1 yıl
Paylaşım bence troll dostum, seni beni bizim gibileri sinir etmek için yapışmış bir paylaşım. Boşver ne sen laf anlatabilirsin, ne ben nede diğerleri. DSÖ bunların ilahiyat yerleri sanırım. Öldükleri zaman da bir yerlerine DÜnya Sağlık Örgütü tıkar pamuğu
Cevap sahibi+1 yılAynen haklısın.
Soran+1 yıl@mavivosvos10 doktora gitme imam tedavi etsin o zaman seni
Cevap sahibi+1 yılAl işte biz ne diyoruz sen ne diyorsun. Adam bilimi mi kötüledi doktoru mu kötüledi sana diyoruz ki her duyduğuna inanma. dünyanın en iyi insanı bile hata yapar. Koskoca peygamberler hata yapmış dsö mü hata yapmıcak aklını kullan
- +1 yıl
Dostum bence hiç kendimizi yormayalım çünkü belli halk arasında denilen at gözlüğü var bunlarda görmüyorlar o yüzden boşuna nefesini tüketme
+1 yılLezbiyen leri severim hatta denk bile gelmek istiyorum ama G, B, T umrumda olmaz. Baban G ya da T ise bilemem. ya da annen L ise onuda bilemem... Senin sonun iyi değil onu bilirim ama.
02 Yorumla
Soran+1 yılboşsun
- +1 yıl
Sen çok dolusun... Doluluğun belli oluyor. Hadi canım allah versin..
Ya bırak.. Ayrılmak istiyodum da bahane buldum demiyosun... Kimsenin işine karışmam elbet. Kim ne b. k yiyosa yesin. LGBT hastalıktır. Tıp bile bunu söylüyor.
08 Yorumla
Soran+1 yıldünya sağlık örgütü hastalık olmadığını onayladı. hangi tıp?
Soran+1 yılvirüse dair herhangi bir çözüm var mı şu an dünya üzerinde?
Soran+1 yılsürekli mutasyona uğrayan bir virüsten bahsediyoruz.
Soran+1 yılyeni belirtiler keşfediliyor hep, yani evet uğruyor
Birşey sorucam 3 yıl sonra bunu farkedip ve ya bunu öğrenip ayrılmak çok saçma değil mi? 3 yıldan bahsediyoruz
30 Yorumla
+1 yılİstediği kadar desteklemesin kimsenin desteğine ihtiyacımız yok. Öyle de böyle de varız onlar bilmeden hareket ediyorlar ciddiye almıyorum kimseyi
13 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın
- +1 yıl
Bana kızarsın diye endişelenmiştim ama canım gerçek bunlar yani
Soran+1 yılneden kızayım ki. love is love
+1 yılİkimizden birinde böyle bir durum yoksa bunu onaylamak ya da onaylamamak size ne kazandırıcak ya da ne kaybettirecek? 3 yıllık ilişki bittiyse bunun arkasında başka sebebler vardır.
10 YorumlaSende var o zaman yönelim saçma sapan neden olmuş sevgilin haklı 3 yıl yazık
22 Yorumla
Soran+1 yılheteroyum ama destekliyorum
Allah sizin topunuzu tez zamanda helak etsin, lgbt ve sevicileriyle birlikte!! Az kaldı sonunuz yakın.
01 Yorumla
Soran+1 yılhe sağol uyarı için. düşünmemiştim bunu hiç
+1 yılBence olumlu düşünmesi zira benimde senin gibi sevgilim vardı ve ben hiç karışmadı ne olup olduğu önemli değil beni sevsin yeter istediği kızla sevişebilir
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir destekleme bekliyorsun kestaneyi mi çizdirsin bu yaştan sonra gül gibi delikanlı? manyak mısın be kadın!
06 Yorumla
Soran+1 yılkarşı olmasın yeter
- +1 yıl
i*neliğin lüzumu yok diye düşünmüştür bence çocuğun üstüne gitme.
Soran+1 yılöyle düşünen biriyle işim olmaz zaten
- +1 yıl
lgbt senin için niye bu kadar önemli ailende birey var mı lgbt?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
ondan dolayı yani anladım, saygı beklemen normal o zaman.
+1 yılAllah hiç kimseyi eşcinsel gay yaratmamıştır. Sonradan kişinin çıkardığı şeyler bunlar. İyiki de ayrılmışsın, kurtulmuştur.
20 YorumlaÖnce bir konuş niye böyle düşündüğünü sor erkekler genelde böyle şeylerden hoşlanmaz çünkü içlerinde korku olabilir belirsizlik korkusu o yüzden mantıklı şekilde konuşun saygı duyması gerektigini anlasın🙋♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılablacım sen acayip çomarsın ya.. desteklemiyebilir bu onun fikri ve saygı duymak zorundasın o da sana duymak zorunda ki öyledir de.. kasmayın be abi salın ünsanların fikirlerini düşüncelerini..
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim için hassas bir konu
+1 yılBelki konuşup fikrini değiştirebilirdin saygı duymasını sağlayabilirdin
11 Yorumla
Soran+1 yıldenedim
LGBT’ye karşı yaptığın saygı ve hoşgörüyü sevgilinin düşüncesinden yapabilirdin
03 Yorumla
Soran+1 yılbu konuda hassasım. erkek kardeşim eşcinsel. o empati yapabilirdi
Soran+1 yılsorun eşcinsellere saygı duymaması, saygısızca davranması zaten. nötr olsa bir şey demezdim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yılı bu sebepten bitirmen ne saçma flörtken sor bari destekleyip desteklemedigini o senden destekledigin icin ayrılsaydın iyimi olurdu
00 Yorumla Aynen homofobik de ırkçı da gayet doğal şeylerken sen kendini normal sayıyorsun.
010 Yorumla
Soran+1 yılhomofobi ve ırkçılık güzellemesi mi yapıyorsun sen burada
Soran+1 yılsapkınlık olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılsapkınlık olduğunu ispatla?
- +1 yıl
Biraz fazla basit olacak da fiş prize takılır fişi fişe takip kullanamazsin. Kadın ve erkek birbirini tamamlar. Erkek ve erkek ya da kadın ve kadın birbirini tamamlayamaz. Duygusal olarak tamamladığını zanneder ama biyolojik olarak imkansız. İnsan anatomisine bakarsan da aynı sonuca varırsınız. Hukuksal olarak lgbt insanlığa sonradan eklendiği için bunun normal olduğunu iddia edenin ispatlamasi gerekir. Yani senin normal olduğunu ispatlaman gerekir. Psikolojik olarak bir kadına tecavüz eden sapık olurken erkeğe tecavüz eden erkek sapkın olarak nitelendirilir.
Soran+1 yıllgbt çok eskiden de vardı sadece günümüz kadar modern koşullar olmadığı için dile getirilmiyordu ve doğada da olan bir şey. eşcinsel hayvanlar da gözlemlenmiş
Soran+1 yılburada karşı tarafın rızası yok eşcinsellikte ise var
- +1 yıl
Rıza ile ne alaka? Atıyorum Mehmet diye biri eşcinsel bana aşık. Benden hoşlanıyor. Benim rızam yok. Ama yine de benden hoşlanıyor. Neden sadece cinsel birleşme olarak düşünüyorsun. Ayrıca insan hasta olmak istemez. Ama doğasında hastalanmak vardır. Söylediğin her şey tek taraflı bakış açısı. Kullanılan tabir bile çok saçma ve anlamsız. Homofobik. Fobik phobia. Korku demek. Homofobik ne eşcinsellikten korkmak. Ne alaka. Tamamen eşcinsellerin bakin normal insanlar bizi öcü gibi gösteriyor diyip duygu sömürüsü yaparak kendilerini normalleştirme çabası.
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim, çok haklısın ama herkesin görüşü kendinedir. Saygı duyuyorsa eğer sana sorun olmaz bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılduymuyor maalesef. teşekkürler görüşün için :)
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. eşinin homofobik olmasıyla lgtb destekçisi olmaması ile ilişkinizin alakası yok.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle şunu söyleyeyim. KİMSE DESTEKLEMEK ZORUNDA DEĞİL! Ben de desteklemiyorum. Senin konuna gelince, bana göre yaptığın şey çok saçma. Çünkü sırf desteklemiyor diye 3 senelik ilişkiyi bitirmen sana göre de saçma değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılaile üyelerimde lgbt bireyi var ve benim için hassas bir konu. homofobik birisiyle ilişki yaşayamam
+1 yılBen de desteklemiyorum ama saygı duyuyarım açıkcası banane kim kimi sektirmis. Sen de abartma lan.
00 YorumlaAyy ne saçma ya aynı düşünmek zorunda mısınız kardeşim herkesin bir fikri vardır
32 Yorumla
Soran+1 yılbu konu hassas noktam
+1 yılİyiki ayrılmışsınız çocuk cehennemlik olmaktan kurtulmuş nasıl müslümansınız ben anlamıyorum ki
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim :d
+1 yılSen buraya görüş dinlemeyemi geldin yoksa kendini haklı çıkarma peşindemisin, Ailenden birinin bu durumda olması bunun doğru olduğunu göstermiyor. Erkek arkadaşın desteklememekte haklı bence sen de destekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılS lk mısın sen kızım o escinellere hor görme kınama tamam bu tarafı güzel de destekleme helak olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılbir akıllı sensin
+1 yılBazı kızların beyni yerinde ot var bence. Sende otlu beyinsin beybi. Sanane sever sevmez. Hersey ortak olacak diye bisey mi var. Allahin angudu çocuk kurtulmuş senden
06 Yorumla
Soran+1 yılsana ne mi? aile bireylerimde lgbt üyesi var ve hassas bir konu benim için. birlikte olacağım kişi desteklemeli
- +1 yıl
Lgbt üyesi olması sevmesi gerektiğini göstermez. Saygı gösterir ama sevmek zorunda değil kimse.
Soran+1 yılsaygı göstermiyor, sorun burada
- +1 yıl
3 senede yeni mi ogrendin
Soran+1 yılilk defa böyle davrandı
- +1 yıl
Ya ben 3 senede adamın kafa kağıdını çıkarırım sen ne diyosun
+1 yılÇocuğa söyle senden ayrıldığı için parti felan versin ben olsam öyle yapardım
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen sizin gibi s.. lakları da davet etsin
- +1 yıl
1 hakaret davasına bakar her şey. Sen insanlara küfür hakaret yağdırmaya böyle devam et
senin nasıl desteklemeye hakkın varsa onun da desteklememe hakkı var eğer gerçekten bunun için ayrıldıysan bir kendine bak:)
20 YorumlaSapık karı. Tabiki ruh hastası ve sapkın değilse hiç kimse desteklemez
06 Yorumla
Soran+1 yılsenin fikrinin ne önemi var vasıfsız herif
Soran+1 yılvasıflıyım tabii it
Soran+1 yılgüzel kardeşim babandır. cahil pezevnk
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!