Aşk İlişkileri Hayatınızdan çıktığı için teşekkür etmek istediğiniz biri var mı? eskigurunuz0 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Var mı ahali 😅 darlıyorlar mı sizide? Güncellemeler+1 yıl 🐰🐰 Güncellemeler+1 yıl 👌🏻👌🏻 Hayatınızdan çıktığı için teşekkür etmek istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çikolatalımilkseykk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl onlara niye edeyim onları hayatımdan çıkardığım için kendime teşekkür ediyorum. 3 2 Yorumla eskigurunuz0 +1 yıl Bende sanaa hosgeldin diyorum Yorumla çikolatalımilkseykk +1 yıl tam olarak nereye hoş geldim Yorumla
Enerjikkadınnnn Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Var herkes, mıy mıy mıy hep tatmin mi etçez yok öyle bişey demek istemedim, yok özür dilerim, yok bilmemne, belediye çeksin 3 3 Yorumla çikolatalımilkseykk +1 yıl bu kızı sinirlendirenlerin allah belasını versin pü Yorumla Enerjikkadınnnn +1 yıl @çikolatalımilkseykk ateşler salsın 😂 Yorumla çikolatalımilkseykk +1 yıl ahahaha salsıın Yorumla
KafaLeyla Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 78% +1 yıl Yapayalnız kaldım ve buraya üye oldum. Bir taraftan iyi oldu, ama bir taraftan bilmiyorum.. 1 0 Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Hayatımdan çıkan çıkmıştır umrumda değil 1 0 Yorumla
Melisaaa79 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Var birsürü ayrı ayrı teşekkürler o bile çokta 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl O bana teşekkür etsin benden kurtulduğu için 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Hayatımdan çıkanlar umrumda değiller ki. 1 0 Yorumla
dfndn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Var baya 1 0 Yorumla
cömizzers Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. UUU baya hemde 1 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
ilkay-17 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok galiba 😏 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Birçok kişi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
onlara niye edeyim onları hayatımdan çıkardığım için kendime teşekkür ediyorum.
Bende sanaa hosgeldin diyorum
tam olarak nereye hoş geldim
Var herkes, mıy mıy mıy hep tatmin mi etçez yok öyle bişey demek istemedim, yok özür dilerim, yok bilmemne, belediye çeksin
bu kızı sinirlendirenlerin allah belasını versin pü
@çikolatalımilkseykk ateşler salsın 😂
ahahaha salsıın
Yapayalnız kaldım ve buraya üye oldum. Bir taraftan iyi oldu, ama bir taraftan bilmiyorum..
Hayatıma girmediki çıksin 😂😂
Hayatımdan çıkan çıkmıştır umrumda değil
Var birsürü ayrı ayrı teşekkürler o bile çokta
O bana teşekkür etsin benden kurtulduğu için
Yok herkesi seviyom zjzjdj
tüm çıkardığım eski sevgililerime..
Hayatımdan çıkanlar umrumda değiller ki.
Olmazmi yaa ayıp ettin😂
Olmaz mı😬
Varr
Var baya
UUU baya hemde
Tek kişi var evet
Hayır.
Hayır
Vardir herhalde
Kimin yok ki
Yok galiba 😏
O kadar çok ki shabshs