Unutmak icin bildiginiz dua varmi?

Arkadaslar 3 sene once unide sinifimda bir kiza ilk goruste asik oldum sonra okulu biraktim ben , kizinda bana ilgisi vardi ama aramizda buyuk farklar vardi kiz bana gore cok zengin oyuzden konusamadim. 3 senedir aklimdan cikaramiyorum her dakka aklimda gunde 50 dega instagram twiiterina bakiyorum şu an bile 2 saattir fotolarina bakiyodum. Unutmak icin napmam lazim lutfen yardim edin aklimdan tamamen ciksin istiyorum 3 senem daha onu severek gitsin istemiyorum yasim 25 oldu artik evlenme yasinada yaklastim ama gozum baska birini goremuyo bir turlu yakisikli biriyim cevremde cok kiz var kimseyi istemiyorum , konustugum kizlara bile ona itiraf edemedigim askimi ettim ben baska birini seviyorum diye kafam guzelken falan kactane kizla muahbbetim bile bitti oyuzden. Aklimdan nasil cikabilirim unutucam diyorum unutamiyorum biturlu tam aklimdan cikti diyorum 1 fotosunu goruyorum en basa donuyorum bayadir instagrami falan gizliydi fotolarini goremiodum simdi acmis profili en basa dondum bende alevlendi icimde biseyler. Lutfen bana yardimci olun? Bildiginiz dua falan varmi hergece unutmak icin dua ediyorum kabul olmuyo?
Unutmak icin bildiginiz dua varmi?