Ben şahsen buna çok dikkat ederim ve rahatsız olurum, direk muhabbettimi keserim.

Yani şöyle şöyle konuşma üslubu da çok takılan bir insan değilim ama genel anlamda yani ne çok aşırı kibar ne de çok aşırı Sert ve tabi konuşmaların içinde argo hiçbir zaman geçmemesi kişinin her zaman için bir adım önde olduğunu gösterir bu saatlerde Benim için değil Herkesin istediği bir şeydir
Bir sevgilim vardı agzı çok bozuktu ben küfür etmezdim biraz kabaca konuşurdu Bir gün bacım dedim diye 3 gün konuşmadı benimle o sırada kurgu yapıyorduk kurguya kapılıp söylediğimi söyledim istemeyerek o bana neler neler dedi duymazdan geldim ben bir bacım dedim diye agzıma sıçtı
Şimdi saldım çayıra bakalım napıyo bensiz 😂
Saygı önemli
hayatıma girecek insan önce kendisine sonra bana saygı göstermeli.. saygı şart elzem olan bu...
saygısızca konuşmalara tahammülüm yok
Üslup benim fazlasıyla önem verdiğim bir kriterdir. Karşısında flört aşamasında olduğu kadın değil de askerlik arkadaşı varmış gibi jargonuna dikkat etmeyen biriyle muhabbeti uzatmam, yolu açık olsun.
Cevap
76Cevap
Dikkat ettiğim bir konu
#emre00
Kesinlikle olur. Konuşma uslubuna çok önem veririm. Bu kişinin kendini ne kadar geliştirdiğini gösteren bir şeydir
Aynen konuşma üslubu çok önemli, kaba olduğun takdirde insan sevgi anlamında zorluk çeker.
Flört ya da normal arkadaşım hiç fark etmez konuşması üslubu benim için çok onemli😏
En önemli şey zaten üslup ve samimiyet. Bunlar beni rahatsız ederse anında soğurum.
benim bir keresinde olmuştu. ben pek argo seven bir insan değilim. sadece bir şeye çok gülünce ahahah manyak ya falan derim. basit tartışmalarda sen ciddi misin ya demek varken ya sen salak mısın dese biri illaki sinirlenirsin yani. beyler biraz dikkat be.
Ses tonu önemli üslup çok ayrı bende dikkat ederdim.
sevginin içinde samimiyet ve sıcaklık vardır ama edepsızlık ve laubalılık yoktur.. herseyın yerı var zamanı var.. ınsan an gelır kufurde savurabılır en okkalısından ama bu ona her an koyup koyup pısleyıp pısleyıp gezme sansıda vermez..
Nezaketine, saygısına, kadınlarla nasıl konuştuguna bakarım. Gülümsediğimde gülümsüyor mu? Bunlar önemli elbette; saygısızca davranısları olan, uslubuna dikkat etmeyen, küfürlü konuşan ve Türkçeyi doğru kullanmayan biri hoşuma gitmez.
Tabiki keserim ilişkimi karşımdaki kiz olup erkek cümleleri kullanirsa öyle kiza ihtiyacim olmaz erkekle flört etmiş gibi olurum daha ne anlami kaldi ki
Normal zamanlarda (cinsellik haricinde) narin ve güzel konuşmalı.
bozuk şiveleri sevmem.
Diksiyonu düzgün olmalı.
Elbette kişi konuşma şekli ile kültürünü ve kişiliğini ortaya çıkarır.. Hele bir kız ile manyakça konuşma çok ayıp ve salakcadır.
Egr oduna ihtiyacınız warsa orman müdürlügünede bakabılırsınız , bende küfürlü konusanı sevmem hele hele bu bir bayansa
İletişim de, sıkıntı olunca, ilişkilerde de oluyor. Zaten boşanmaların ve tüm ayrılıkların en baş sorumlusu, bu maalesef.
flört ettiğim kişinin konuşma üslubu ve tavırları kendi kişiliğini ele verir onun hakkında bir on bilgi sahibi olmuş olurum
Herkesi rahatsız eder bu durum, sonuçta kimse argo ve kaba konuşan kişilerin yanında bulunmak istemez.
agzını yaya yaya konusanlardan olmamalı :) oyle ise zaten sadece bir kere oturup görüşürüz , ikincisi rüyasında olur
Kesinlikle konuşma üslubu çok önemlidir. Kaba konuşan insanlar bana itici geliyor.
Doğru tespit efendim. Beni sallamayan insanı ne yapayım ben!
Tabi, argo küfür kullanırsa tersleyip laf sokma çabasında ise çabuk soğurum
Bir çok kişi ile irtibatımı kesmemin sebeplerinden biri de üslup olmuştur.
Yerinde ve samimiyetten kullanılan argoya sözüm yok ama kaba bir konuşmayı bir kıza yakıştıramam.
Konuşmak vardır konuşmak vardır rahatsız herkesi eder bence
Dikkat ettiğim şeylerden birisi kaba konuşan ve sığ düşünceli olanlardan koşarak uzaklaşırım
Evet olur özellikle küfür ve argo hiç sevmem buz gibi anında soğurum
Flort etmeye gerek yok dusmanimdan bile soguya bilirim konusma onemli
Bayanlar olsun erkekler ölsün kendi aralarında istediği gibi konuşabilir ama yan yanayken saygi şart
Tabiki de daha ilk konuşmalarda en azından bir İstanbul ağzı bekliyor yani kastım biraz düzgün Türkçe'ye uygun kelimeler kullanma bu olmadığı zaman hâliyle rahatsız edici bir durum oluşuyor.
hem konuşma tarzı hemde yemek yeme şekli soğumama sebep olur.
Dudu dudu dilleri lıkır lıkır icmeli gözleri derya deniz..😇
kesinlikle.özellikle argo ve küfürlü konuşan kızlar son derece itici geliyor bana
Konuşması öylesi birşey yapmayız ama abuk sabuk konuşursa olur
kesinlikle önemli..
muhabbetine hasta olmam lazım bir kadını hayatıma almam için..
Günaydın...
Elbette ki... Konuştuğum kadın zarif, naif, konuşmasını bilen hanfendi olmalı... ☺️
Her şeyine dikkat ederim mutlaka. Bu konuda detaycıyımdır.
Soğurum
tabikide o konuşma üslubu ile seni tamamlayamaz, zaten boşuna dememişler, davul bile dengi dengine diye..😉😊
Küfür ve argo soğuma sebebim
Onun bir kıvamı var onu tutturabilmeli insan aşırı kibar da bende şüphe uyandırıyor
Asker arkadaşıymışım gibi konuşuyorsa (asker değilse) soğurum.
Tabiki gereksiz sorgulama boş
Ivır zıvır şeyleri dinlemeyi sevmem
Aşk ilişkilerin de genellikle en önemli şey Üslubdur
Evet, aşırı küfürlü konuşursa, konuşma tarzını beğenmezsem soğurum.
Tabii ki varoş kemar mahalle dilberleri gibi konuşursa benle yol alır
İlk uyarırım, hala aynı ise zaten saygısı ypk demek dir. 😀
Tabiki de konusma oturup kalkmayi bilme bunlar onemli seyler
Konuşma şekli önemlidir.
"Üslup kişinin kimliğidir" der Serhat Yabancı 🌺
Anormal gülmesi beni rahatsız eder :)
Ee dediğin gibi üslubuna bağlı :)
Konuşmasına dikkat etmeli evet soğurum.
Evet hiç çekilmez eğlenceli bir tipim ben
Çok yerinde bir karar ben de aynı şekilde yapardım
Kesinlikle soğuma sebebi
Tabi ki çok önemlidir.
Samimiyet olarak alabilirim bir noktaya kadar
evet, nasıl konuştuğunu bilmesi gerekiyor..
evet bende rahatısz olurum
İmkanı yok yürütemem ayrılırım.
Eder tabi üslup önemli hatta ses tonu bile önemli
Tabiki 😀 güler yuzlu olmali somurtkan olmamali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?