Aşk İlişkileri Sevgilim bana yenge diyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgilim bana yenge diyor neden? Güncellemeler+1 yıl Beni aldatıyor mu? Sevgilim bana yenge diyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Birbendoğru Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Ya aldatsa yenge mi der ama kızların yanın da diyorsa boşver baş tekmeyi ayrıl sana sevgilimi yok başka ezdirmeyin kendinizi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl He soruyuruyu yanlış yazmışım sevgiöilmin arkadaşları bana yenge diyor Yorumla Birbendoğru +1 yıl Ee tabii yenge diyecekler aşkım mi desinler sana Yorumla Soran +1 yıl Normal yanii Yorumla Soran +1 yıl Bide çocuk beni balayına gidelim diyor Yorumla Soran +1 yıl Bana Yorumla Birbendoğru +1 yıl Tabii ki normal canım ya yenge demeleri ne güzle işte Yorumla Birbendoğru +1 yıl Sevgilin mi diyor yoksa arkadaşları Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla Birbendoğru +1 yıl Ya seni seviyor baksana balayından bahsediyor Yorumla Soran +1 yıl İlişkiye bile girmek istiyor Yorumla Birbendoğru +1 yıl Haa ağırdan ver boş ver kullandırma kendini ve seni aldatmıyor bence Yorumla
Penthiés Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl ayrılık sinyalleri bunlarr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl He soruyuruyu yanlış yazmışım sevgiöilmin arkadaşları bana yenge diyor Yorumla Penthiés +1 yıl jısddddkpas daha ne istiyorsun o zaman Yorumla
cömizzers Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hahahahaha manyak yav 0 0 Yorumla
engineer0651 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Zevk ya anlayamazsın 🤣 0 0 Yorumla
Tugbademir8888 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Dalga geciyor ayrıl 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yanii dalga derken Yorumla Soran +1 yıl He soruyuruyu yanlış yazmışım sevgiöilmin arkadaşları bana yenge diyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kardeşine ayarlayacak seni 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E yenge kime denir Yorumla Soran +1 yıl He soruyu yanlış yazmışım sevgiöilmin arkadaşları bana yenge diyor Yorumla
TimeCreak Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Ayril 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla TimeCreak +1 yıl Sevmiyo ayril bir sey demeden engelle her yerden Yorumla Soran +1 yıl He soruyuruyu yanlış yazmışım sevgiöilmin arkadaşları bana yenge diyor Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Jüksıqlüısk çok iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ya aldatsa yenge mi der ama kızların yanın da diyorsa boşver baş tekmeyi ayrıl sana sevgilimi yok başka ezdirmeyin kendinizi
He soruyuruyu yanlış yazmışım sevgiöilmin arkadaşları bana yenge diyor
Ee tabii yenge diyecekler aşkım mi desinler sana
Normal yanii
Bide çocuk beni balayına gidelim diyor
Bana
Tabii ki normal canım ya yenge demeleri ne güzle işte
Sevgilin mi diyor yoksa arkadaşları
Sevgilim
Ya seni seviyor baksana balayından bahsediyor
İlişkiye bile girmek istiyor
Haa ağırdan ver boş ver kullandırma kendini ve seni aldatmıyor bence
ayrılık sinyalleri bunlarr