Eğer ilişkilerde arada güven olduktan sonra ve her iki taraf da arkadaşlarına karşı Nasıl davranması gerektiğini biliyorsa ve Tabii o kişinin arkadaşları da bu arkadaşının sevgilisi olduğunu kabul ediyorsa Bence Arada hiçbir problem olmamalı Zaten ilişki yaşanıyor diye insanlar arkadaşlarından vazgeçmemelidir
Çok samimi olamaz. Sonra kıskançlık krizleri ile ilişki bozulabilir. Kızlar ya da erkekler bunu tercih etmez. Sadece çok eski bir arkadaş ya da ortak arkadaş ise bir sıkıntı çıkmayabilir onun dışında karşı cins bir arkadaşla yapılacak etkinlik büyük problem ve kıskançlık doğurur ve iş ya ben ya arkadaşın sözüne döner.
Ben kardeş ayağı arkadaş ayağına gelemiyorum kıskanırım çok fazla kızla samimiyeti olan adam ile de yapamam ben nasıl ki ona sadık olup başkasıyla haşır neşir olmuyorsam o da olmamalı güven saygı bu şekildee oluşur bence
Bilemedim benimde erkek olan arkadaşlarım var ama şu an sevgilim yok olursa izin vermez konuşmamıza deye düşünüyorum ama bende arkadaşlarımdanda ayrılmak istemem bende onu kıskanırdım buda bir gerçek yani
Erkeğin Kız arkadaşı eşi dostu sirdasi hatunu kavgası mücadelesi sevdası tek bir kadın olmalı Ondan sonra bakacağı kızlar anası bacısı ve kızı olmalı gerisine kör sağır dilsiz Benim kadınımdan başka bakacağım sağ sol Namazımda verdiğim selamdan ötesi olamaz
Gsyrt normal tabiiki kiz arkadasi olabilir. Sinirlarini koruduklari surece sıkıntı olmaz.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
o kız arkadaslar düzgün olsa tamam gevur kızları gibi olsa yok anam o kızlar aaa karın ne kadar kötü aaa karını ben güzel birisi hayal etmiştim yok işte sana eh işte yakışmış gibi adamın kafasına karpuzu sokup yiyen kadınlardır.. kesinlikle bir erkegin hayatında kadın varsa o ilişki yürümez kadın arkadas olamaz.. erkek bile az olmalı..
Kusura bakmasın yok öyle dünya hemcinsim diye güvenemem arkadaş edinse de ben gereken tavrı yaparım kaale almazlarsa tekmeyi basmak hiç zor değil. Kimi kadınlar masum değil ne diye güvenip erkek arkadaşımla muhabbet sohbet etmesine müsade edeyim ki?
Doğru olan ikimizde bir ilişkiye başlamışız.. ne onun hayatında kız arkadaşı olsun isterim, ne de benim hayatımda erkek arkadaşım herkes kendi hemcinsiyle takılır
Evet benim sevdiğim adamın kız arkadaşı olamaz yorumlara baktım çoğu kız olamaz yazmış. İslam zaten buna izin vermiyor erkekle kadının aarkadaşlık etmesine demekki sorun vaar ki millet istemiyor.
Bir erkek ve bir kadın ille sevgili olacak diye bir şey yok, arkadaş olabilirler. Bu gayet normal bir şey ne yani sevgilinizin arkadaşı kız diye sevgiliniz arkadaşından mı olsun? Ya da arkadaşınız sevgilinizden?
Bence hayır çünkü "arkadaş" Diyelim ondan önce yılardır tanıdığım ve güvendiğim biri var ve arkadaştan öte bişey yok kıskanması şaçma gelir Ama el hareketleri tavırları şüpheci gelirse burda kızlar haklı işte 😊👌🏻
Sanimiyet derecelerine bakarım öyle el kol hareketleri usulsüz davranışlar fazla samimiyet olmadığı sürece arkadaşlarımız olabilir hatta topluca görüşüp hepimiz arkadaşlık kurmaya çalışsak daha eğlenceli olabilir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın kadının. düşmanıdır. Bir kadının canını yakan da .. yine başka bir kadındır. gün gelir bir bakarsın.. arkadaşım dediğı kızla bir yerde başbaşa yakalarsın.. Kadın milletine güvenmiyorum.. O yüzden sevgiliyi mümkün mertebe kız arkadaş diyaloglarından uzak tutmakta fayda vardır.. konusuyorsa da fazla bile fazla sıkı fıkı olması beni rahatsız eder.. her iki cins içinde geçerli bu söylediklerim
Bence sevgili karakterine göre degiskenlik gösterir. sevgili, eş, nişanlı vs. Olan kişi kadın ya da erkek farketmeksizin kötü bir karaktere sahipse anasından/babasindan bile kiskanilir
Karşıdaki kıza bağlı.. sonucta hemcinsletimizi biraz incelediğimizde nasıl karakterler olduğu hakkında biraz da olsa kafamizda birşeyler oluşuyor değil mi?
İlk olarak kıskanırım evet ancak arkadaşlık ettiği kişiyle tanışırım ve eğer sağlam ayakkabıysa bu sorun ortadan kalkar. Başıma da gelmişti çünkü ve kızla şu an çok iyi anlaşıyoruz