Kişilik & Karakter Erkeklerin kızları kıskandığı oluyor mu? Zeywzeywzey Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ya şu anlamda sordum mesela bizim saçlarımız falan güzel ya. Ya da ses önümüz. Ya da süslenince baş döndürmemiz Erkeklerin kızları kıskandığı oluyor mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merhaba, elbette kıskandığımız olur yani eğer o kız hoşumuza giden ya da ilgimizi çeken bir kızsa buna dikkat ederiz tabii ki. 0 0 Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Partnerin ya da o kız sevgilimse ya da ilgim varsa kıskanırım 0 0 Yorumla
Mitrailleuse Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 89% 1 yıl Kıfayet çeşitliliğinde kıskanıyorum biraz. :) 0 0 Yorumla
eğlenbenimle Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sevgiliyi kısanmak mı? Karşı cins olarak kıskanmak mı? Soru açık değil 0 0 Yorumla
sonMohikan25 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Valla şunu kiskaniyorim hiç cabalamadan karşı cinsi cekebiliyosunuz erkekler direk geliyo bizde öyle mi 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hangi konuda olduğuna göre değişir. 0 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl seviyorsa kıskanır 0 1 Yorumla desouza1907 1 yıl Hassiktir ahhashsysg hiç bu açıdan düşünmedim bu soruyu Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayir benim olmaz 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Merhaba, elbette kıskandığımız olur yani eğer o kız hoşumuza giden ya da ilgimizi çeken bir kızsa buna dikkat ederiz tabii ki.
Partnerin ya da o kız sevgilimse ya da ilgim varsa kıskanırım
Kıfayet çeşitliliğinde kıskanıyorum biraz. :)
Sevgiliyi kısanmak mı? Karşı cins olarak kıskanmak mı? Soru açık değil
Valla şunu kiskaniyorim hiç cabalamadan karşı cinsi cekebiliyosunuz erkekler direk geliyo bizde öyle mi
Hangi konuda olduğuna göre değişir.
seviyorsa kıskanır
Hassiktir ahhashsysg hiç bu açıdan düşünmedim bu soruyu
Sanmam 😂
Hayir benim olmaz
Hiç sevgilim olmadı ki
Elbette
Evet
Yok ya
olmaz
Bence ecrt
Hayir tabikide