Kuzenim beni seviyor mu?

Ben 19 Kız kuzenim 20 yaşında ailemde bana babamdan daha cok yakin olan tek insan bana bu hayattaki en ozel insan gibi hissettiriyor. Cocukken beni seviyordu orta okulda filan sevgiliydik onun cocukluk askiyim ilk aski hatta sonra ben bir hata yaptim ondan ayrilip komsusuyla sevgili oldum ama hala beni seviyordu. Birbirimizin en yakiniyiz halen ben o zamanlari unuttum seni affettim diyor. Lisedeyken sevgililerimiz oldu ama yinede ben ona döndüm o ise ailemiz ogrenirse sorun olur diye geri durdu teyze cocuklariyiz. Ama hâlâ birbirimiz icin ozeliz bunu o belirtiyor sen daima ozelsin benim icin diye. Benim su hayatta tek guvendigim yaninda huzur buldugum tek insan birbirimizi ders konusunda gelecek konusunda motive ediyoruz Şu an uniye hazirlaniyoruz yani ona duydugum sey asktan da farkli bir cocugun annesine duydugu sevgi gibi onunda ayni sekilde biliyorum ama bende o da baskalarini hayatimiza aldik ve o daha yeni uzun bir iliskiden ayrildi bende kisa bir iliskim oldu ama onu unutamiyorum bana kuzenden farkli davraniyor kardeslerinden daha degerliyim onun icin sizce hala bir yerlerde bana aşk duyuyor mudur ilk aşkıyım. Oda benim ona hissettiklerimi hissediyor mudur? Onu seviyorum ve ilerde evleneceksem o olsun istiyorum. Soyleyeceklerinizi biliyorum kuzen kardes gibidir filan ama sevdik iste cocukken birbirimizi bu hayatta en yakini benim benimde en yakinim o hatta diger akrabalar sizden olur gibi fikirler veriyordu onceden biz kardes gibiyiz diye sakliyordum Şu an bana askla bakmasa da bir kuzen gibi de bakmiyor. Bir
anne şevkatiyle bakip oyle destekliyor sizce seviyor mudur hâlâ ne yapmaliyim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
yaş sorun olmuyor ve seviyorsa neden beni kabul etmeyip baskalarina gidiyor ki sevgilileri beni kiskaniyor diye onlardan bile ayriliyor bende oyle sevgililerim onunla gorusme dedigi icin ayrildigim olmustur. Kimse yokken biz vardik diyor o yuzden ileride baskasiyla evlensek bile onlar aramiza giremez bu bagi kopartamaz diyor

Kuzenim beni seviyor mu?