Herkesin sevgilisiyle yapmaktan hoşlandığı şeyler vardır ^^ Sizin sevgilinizle yapmaktan hoşlandığınız şeyler neler? Bunları bizimle paylaşırmısınız? ^^
NOT: Cinsellik olmasın lütfen.
NOT: Cinsellik olmasın lütfen.
dostum notunu okuyunca bu adamın sorusuna cevap veririm dedim adamsın ^^ kamp yapmak çok eğlenceli oluyo yanına eğlenceli meşgaleler bulup bir şeyler keşfetmek vs. açısından hem de ilişki açısından çok faydalı oluyo. beraber kamp yapma tavsiyesini pek çok çift yapmaz ve hem ilgimi çektiği için hemde birbirini tanımak açısından çok yararı olduğu için verdim, yoksa kamp dışında da yapılıcak bir çok şey var NOT : cinsellik dışında ^^
Öncelikle teşekkür ederim. Kamp yapmak güzeldir tabiki de. Hem sabaha kadar konuşacağın ve yakın olacağın için çok iyi bir şekilde tanıyabilirsin :D
sevgilim olunca yazarım.
Ahahha :D Bu iyiydi :D
onun içinde olduğu herşey güzel :) beraber koşmak, ağzını burnunu çikolata yapmak, yüzmek, bazen kavga etmek, terli terli koştuktan sonra sarılıp kalp atışını hissetmek. bunlar karşılıklı yapılan paha biçilemez eylemlerden benim gözümde :)
Aynı kafadanız :)
Sevgilimle sosyal hayatta yaptığımız herşey hoşuma gider.Birlikte yemek yapmak ve yemek, tv izlemek, kitap okuyup sonrasında okuduğumuz kitap hakkında yorumlar yapmak, yağmurda yürümek, alışverişe gitmek vs... bu böyle uzar gider :)
Yağmurda yürümek güzeldir :=
Fakat en son yağmurda ıslandığımızda hasta olmuştuk :D Biz işi biraz abarttık galiba :D
Da yanında olamayıp ona 1 tabak çorba yapamayıp, içeremedikten sonra vicdan azabı çektiriyor :( Hep suçlamıştım kendimi :(
Oh ne güzel. Allah bozmasın, Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Amin :)
Cevap
8Cevap
Birlikte tatlı yapmak sonrada bulaşıkları yıkamakk :))
Birbirinize büyük ihtimalle tatlı geliyorsunuzdur :) Birbirinizi öpün :) Ama güzel ya birlikte böyle şeyler yapmak :)
Kesinlikle:) sinemaya veya kafeye gitmektense tatlı yapıp film seyretmeyi tercih ediyoruz:)
Hem bu gibi şeyler bağlılığı daha çok arttırıyor:)
Tabi bulaşık yıkarken didişiyoruz ama olsun:) o çok dağınık:D
Bulunduğumuz çevreden dolayı eve gelemediğimiz için böyle şeyleri yapamıyoruz :( Çoğu erkek aynıdır :D
dönme dolaba binmek böyle üşürsen korkarsan sarılıcak falan ben burdayım gibisinden :)
Iyy, ya sevgilini midesi bulanırda kusarsa :D
dönme dolapta diyorum ya yavaş sakin gondol değil bu midesi bulansın aa :)
Hassas olabilir :D Benim düşününce bile midem bulandı :D
o zaman lünaparka gidemezsin :D
Ya böyle ne biliyim gondol falan hoşuma gider, adrenalin yaşamayı severim fakat böyle dönen şeyler falan midemi bulandırır :D
ya hissetmiyosun bile hem sevgilin yanındayken mi kusucan karizma yerlerde :D
O yüzden lünaparka gitmiyoruz :D Hem dönme dolaba binmeyiz, çarpışan arabalara bineriz. Yanımda kız var diye bile bile çarparlar bende dayanamam sonra kavga çıkar. O yüzden gitmiyoruz 0:)
hahaha korku tüneline girin :D kız korkudan sarılsın :)
Hmm, bilemicem bir gidersek bakcaz :D
Bakkala.gıdıp.bırlıkte.makarna.almak.
Cinsellık.olmayınca.bu.kadar.eğlenceli.oluyoruz:)
Herşeyi cinselliğe bağlamamak gerek :)
ama.bakkal.ama.makarna.nesı.cınsellık.bunun
" Cinsellık.olmayınca.bu.kadar.eğlenceli.oluyoruz:) " dediğinizden dolayı dedim :)
sevgilim yok olmasa bile gelecekteki muhtemel sevgilimle yaşayacağım özelimi paylaşamam :)
Hmm, umarım mutlu olursunuz da bize anlatmasanda olur :)
ısıran ne parlak adammışsın sen lan öyle :) %0 galiba ısıran :)
Birlikte sessizce Film seyretmek en büyük keyif bence.
ot sarıp içmek..birlikte yemek yapmak..tabiki sevişmek..
Ot sarıp içmek şu ana kadar aldığım cevapların en ilginci :D
Cinsellik yok ama :/
Yani o da doğru :D
Sevgilim yok ama olsaydı yanaklarını morarana kadar ısırırdım sonrada boynunu yalardım tatma kıvama geldii :D sonrası cinsellik zaten :D :D
Yemek yapmayi, yemeyi seviyorum.
Çoğu kişideki aynı şeymiş :D
Yemek yapmak ve beraber bulaşık yıkamak. :)
Uuu, çok güzeeell :)
Sevgilimle aynı evde kalabilsek keşke. Bunları birlikte yapmaktan bende çok hoşlanırdım eminim :)
Çok iyi şeyler ütü yapmak felaket eğlenceli oluyor aslında. :ss O beni yakıyor ben onu neyse. :)
Bu biraz fantezi olmuş :D
Faça atmak yerine kendimizi yakıyoruz. :ss :D
Ahahah :D
Notunu okudum adamsınnnnn.
Teşekkürler :)
kamıkazeye bınıp öküz gıbı bagırmak:D
Vuuv :D Buda iyiymiş :D
o an kımse kımseye bakmıyo :D en eglencelı sey emın ol :D
O anda herkes acaba düşermiyim düşsem nolur korkusu içindedir :D Ters dönüyosun sonuçta :D Güzeldir buda :D
aynen tişörtune falan yapısıyom bagır bagır ölmustum korkudan:D
Ehehe :D
önce bir adet sevgili bulmak lazım :D
inşAllah hayırlısıyla bulursun :D
inşAllah :D
Beraber yatarak korku filmi izlemek
Evet korku filmi izlemek gerçekten güzel olur :) Korkudan sarılmak falan :)
Aynen kardeşim çok zevkli oluyo :D
Çok sıkı sarılmak falan :D Bence sevgilinde ona verdiğin güven hissiyle mutlu oluyodur. Allah mesut etsin :)
Yarakda beraber sarılarak izliyoruz.Cinsellik bakmayın olaya bazen öpüşüyoruz.
Sarilarak uyuyup, sarilarak uyanmak. .
kimse ilgilenmiyo benimle
Öpüşmek
seks
Cinsellik yok diyorum lütfen !
seks.
Cinsellik olmasın demiştim.
biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar