1 türk kız 1 siyahi erkek?

siyahi biriyle tanıştım, bir süre konuştuk çok tatlı konuşması türkçe aksanının tam olmaması falan çok hoşuma gitti çok ta yakışıklı. şu an sevgiliyiz arkadaşlarım falan çok seviyorlar onu ve de müslüman bütün ibadetlerini yerine getiriyor bu daha çok hoşuma gidiyor, fakat her buluştuğumuz bir sürü tepki alıyorum çevreden çoğu erkekler tip tip bakıp kaşını gözünü oynatıp ''hayırdır'' gibi bakış atıyorlar. Çoğu kişide arkamızdan ''türk erkekleri bittide bunlar mı kaldı'' diyorlar tabii o anlamıyor ama bunu duymak benim moralimi bozuyor yanlış birşey mi ben çok mutluyum onunla çok ta efendi beni hiç kırmadı herşeyi bana sorar problem olur mu kızar mısın? beraber bir yere gitmeden önce bana sorar gidelim mi ne dersin gibisine bana çok değer veriyor bunun farkındayım ve hayatında ki ilk sevgiliside benim ben onunla evlenmeyi düşünüyorum. anneme anlattığımda yalvardı bana nolur arkadaş olarak kalın diye. böyle bir aileye sahibim sizce evlenme zamanı geldiğinde ailem çok zorluk çıkartır mı ve çevre?
Güncellemeler
+1 yıl
küçüklüğümden beri siyahileri çok severim hiç bir zaman ırkçılık yapmadım sonuçta ben beyaz tenliyim ama kolumu kessem kanım kırmızı o siyah tenli kolunu kesse onunda kanı kırmızı ben bir fark göremiyorum
1 türk kız 1 siyahi erkek?