Sevgilimi dövmek üzereyim acil ama acil yardım?

konu başlığı mecaz değil!.. falakaya yatırdım dövmeye başlamadan hem sizden görüş alayım hem de sakinleşeyim dedim...
sevgilim almanya'dan geldmiş biri okul için. kötü alışkanlıkları çok da acil çözüm bulunması için ısrarcı olduğum çok acayip tehlikeli araba kullanması. resmen formula pilotu gibi araba kullanıyor... sadece tem'de değil sokak aralarında bile... yani baca gibi sigara içmesi filan neyse de bu arabayla her an birisini öldürebilir. tabi kendini de. ne dediysem ne kadar dil döktüysem olmadı. tutkunu olmuş

bu akşam üzeri eve dönüşte kırmızı ışıkta beklerken sordum "sahi sen almanya'da bu kadar hız yapabiliyor muydun" dedi "orada hemen tespit edip ceza yazıyorlar... para cezası mühim değil bir şekilde ödeniyor da abim ilk ceza geldiğinde uyardı, ikincide dövmekle tehdit etti ben pek aldırmadım üçüncüde beni falakaya yatırdı, eşek sudan gelinceye kadar dövdü" ondan sonra orada 80'i geçemedim tabi... ama burası rahat kimse takmıyor" ... biraz şaka biraz ciddi " ben de seni yatırsam falakaya " dedim... bana "hadi ordan" dedi o sırada yeşil yandı bu yine deli gibi 8 çizmeye başladı...
eve gelir gelmez bunu soktum müzik için ses izolasyonu yaptırdığım odaya ellerini arkadan ayaklarını da koltuğun kolçağına bağladım.
evet ben de normalde şiddete karşıyım ve benle dalga geçdiği iiçin duyduğu kızgınlığın geçmesi için bekliyorum. sonra sırf abisinin yaptığı gibi onu bundan vazgeçmek zorunda bırakmak için döveceğim. elimde takımımın bayrağının sopası var elbette kemerim var bir de oklava artık birine karar verip dayak atacağım çıplak ayaklarının. şiddete karşıyım evet ama şimdi bu aşamada bıraksam bu akşam birine çarpıp öldürse kendimi sorumlu hissederim, hele hele almanya'da bu yolla yola geldiğini öğrendikten sonra
vereceğinz tavsiyeler nelerdir örneğn malzeme olarak ne kullanayım bayrak sopası mı kemer mi. ya da dayak sonrası ne yapmak lazım sağlık açısından gerçi çok kontrollü döveceğim çok acı az zarar içinama yine de önerisi olan varsa almak isterim.
başka çaren yokmuş ki zaten yaptığın %100 doğru
şu ana kadar doğrusunu yapmışsın ama bence dersini almıştır.
sana ne yahu kendini öldürmek istiyorsa. milletin asayişi senden mi soruluyor?
valla bilemedim şimdi kafam karışı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımlar için teşekkür ederim. Falaka cezasını uyguladim. Bir kaza da olmadı sadece bagirmaktan sesi kisildi biraz yani çok şükür elimden bir kaza çıkmadı. Hemen ardından soğuk uyguladim tabanlarina izi bile kalmadı. .. Sonra da 50 kere 'cok tehlikeli araba kullandığım için sevgilim falakaya yatırdı 30 sopa vurdu bir daha olursa 50 sopa yiyeceğim' yazdırdim el yazısıyla.
Sevgilimi dövmek üzereyim acil ama acil yardım?