Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla ben de sırf bu sigara sebebiyle aynı şekilde sevgilimden falaka yiyip bu mereti bırakmak zorunda kalmıştım...
çok net şekilde bugün nefes alıyorsam bundan sebeptir diyebilirim... şiddet kötü bir şey ama amaca göre istisna olabiliyor...
bence kesinlikle doğru yapıyorsun... önerilere gelince defalarca falaka yemiş biri olarak kesinlikle oklava ve kemeri boşver bayrak sopası en idealidir... acısı korkunç ama konrollü vurursan zararı yok denecek kadar az...
ayrıca eklemek istediğim asla parmaklarına vurmamaya çalış kesinlikle tırnaklarına gelmesiin kırılabilir... ister istemez sopayı yiyince parmaklarını kıvıracak korunma içgüdüsüyle... bir sonraki sopadan önce mutlaka açsın ayaklarını... madem dövüyorsun kontrol sende olsun. tabanlarını gevşetmezse ayağının üst kısmına bir kere vurunca mecbur açacaktır... bunlar çok önemmli41 Yorumla
Soran+1 yılAynen dediklerini uyguladım çok sağol... parmaklarını gerçekten sürekli kıvrik tutmak için direndi ama dediğin gibi yaptım sorunsuz hallettik
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılelbette ki yapılması gerekeni yapmışsın... bazı hemsinslerim şarlayacak belki ama napacaktın yani bıraksaydın da milleti mi ezseydi... sigara konusuna da el attın mı peki?
10 Yorumla
+1 yılKızılcık sopasıyla falakaya yatır tabanlar patlayınca tuz sür keçiye yalat sigara söndür vücudunda la kıza vurulurmu acizlik bu ayrıl gitsin başka kızmı yok :) sakın vurma kıza
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece 30 sıkı sopa vurdum çıplak tabanlarina esnek ve hafif bir bayrak sopasiyla... ama öyle hasar filan da yok... sadece attığı çığlıklardan sesi kisilmisti... o da geçti. ..
Trafikte de kuzu oldu. .. sorun yok artık
Nasıl hastalıklı insanlarsınız siz yahu. Malzeme sokaktan diyor stand up ustaları, haklılar anasını satayım. Komiksin la keşke ölsen. Harbi diyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılValla iyi yapmışsın dersini almıştır etkili bir yöntem
Ama abisinin yaptığı şeyi ona yapman ben olsam sinir olurdum hem arabada da hadi oradan demiş herhalde yapamayacağını sanmış. d
şu an durum ne?03 Yorumla- +1 yıl
@cilginsey?
- +1 yıl
@cilginsey ne
hocam baca gibi sigara içiyorsa yakınınızda yaşamıyorsa almanyadaysa arada geliyorsa hiç elleme sal dışarı :D ben olsam bırakırdım.
00 YorumlaSana lazım mı o?
Hiç uğraşmam. Akılı başında bir sürü kız var Türkiye'de018 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum napayım...
Lazım yani... dayakla da olsa yola gelmiş görünüyor. . Sorun yok yani bir haftadır 70'i bile geçemedi
Soran+1 yılVarsay ki en yakının bir genç adam böyle bir kızla evli... sırf bundan sebep boşanmalarini mi tercih ederdin yoksa böyle bir şekilde de olsa hizaya sokmayı denemesini mi?
- +1 yıl
Yakınlarım yerine karar vermem, ama benim sevgilim böyle olsaydı, karşıma koyup adam gibi ne istediğimi anlatırdım. Sigarasını bırakmasını, tedavi olmasını ve araba kullanmamasını istediğimi söylerdim. Dinlemeseydi, ne halin var gör diye terk ederdim onu. Ve numaramı değişib bir daha beni bulamamasını sağlardım. Ne isterse yaşasın, bana bulaşmasın şeklinde.
Soran+1 yılAma varsay ki kızın yakınısiniz ve aynı senaryo oldu. .. geldi kiz size dert yanıyor. .. ne derdiniz? Sen bunu hak ettin kocanın kiymetini bil yelpazenin bir yani ama öte yanında da 'bence boşanmalisin hatta polise başvurmalısın' demek var yelpazenin öteki tarafında... yangi tarafa daha yakınsiniz?
- +1 yıl
Ben bişey dimem. Ama içimde Kaza yaptığı an düzelicek. Ya birini öldürecek, ya ölecek. Ikisinde de kurtulacam bundan diye düşünürüm.
Dostum bak ben öyle tipleri çekemem, kız olsun, erkek olsun. Ben beni rahatsız edecek kişilerle uğraşmam. Güzel dille anlatırım, anlamazsa, canı cehennem. Kafamı ağrıtmasın. Akşama güzel bir kızı alıp hotel odasında sevişib keyfime bakarım. Yani bir az da uğraştırsa seni kendi problemleriyle cinsi hisslerin de gidecek. Yakında stresten kel olursan şaşırma
Soran+1 yılKarışma değil de insanın hiç olmazsa içinden geçer. .. sonuçta kız senin en yakınındaki biri ve onun için en iyisini istersin. .. ne kadar kötü huylu olursa olsun. .. ne düşünürsünüz? ... kendini döven birinden uzaklaşmasini mı yoksa iyiliği için yediği dayağı sineye çekip mechuren yola gelmesini mi?
- +1 yıl
Kız nasıl olursa olsun, sen ona dokunmamalıydın. Bu devletin hukuku var, polisi var. Sakince gidib bir polis kapitanına derdimi anlatırdım. Kameradan gözetlerdiler. Hız yaptığı an alı koyup, basardılar habse. 74 sutka yatsa yeterli olurdu sanırım. Hem de o hayatıda bir görmüş olurdu. Çıkıncada zaten ehliyetine el konulacak. Sonrada alırdım eve. Gözlemlerdim.
Soran+1 yılMesela tam ben bunu döverken çat kapı uğradıniz kızın arkadaşı yakını olarak... ben içeri buyur ettim sizi durumu da izah ettim... ve siz çok iyi biliyorsunuz ki o dayak işe yarayacak ama yakınınizin canı da çok yanacak o sırada. .. araya girer miydiniz?
Soran+1 yılBu arada polis kaptanı dediğinize göre siz burayı amerika zannediyorsunuz... burada parası vesaire olana zaten bir şey olmuyor kaldı ki insan sevdiğini polise verir mi?
- +1 yıl
Bak sinirlerimi zorluyorsun arkadaşım.
Birincisi sorunu güzel veremiyorsun. Soru verdiğin zaman neyi bilmek istediğini güzel bir şekilde karşıdakına ilet ki, karşıdakıda senin ne istediğini anlayıp, cevaplarını ona göre versin. Unutma güzel soru cevabın yarısıdır.
İkincisi sen kimsin ki, kimese ceza veresin? Bu devletin polisi, memuru var. Bu işleri gören görevliler var. Onca polis, memur , içinde yaşadığın devlet boşuna mı var? Onca memura boşuna mı para veriliyor? Bu devletde her kesin bir görevi var. Vatandaşın vatandaş, devletin devlet. Sen ne diye devletin işini görevleniyorsun? Unutma polis bizim en yakın dostumuzdur. Düşmanımız değil. Yakınkarımız dahil, her bir meselede onlarla danışmamız gerekir
Soran+1 yılDevlet her yere yetişemez ki ablacim... herkes kendi sorumluluğunu bilirse polisin işi de hafifler... ben kendi sorumluluğum altındakini kurallara uyar hale getirdim... belki de birinin hayatını kurtardim... belki de o sizin bir yakınınız
Soran+1 yılBakın söyle anlatayım. Bizde askerde dayak yasaktır komutan için de yasaktır ama yasak da olsa dayak vardır. .. neden? Psikopat oldukları için değil. .. peki niye? Asker bir yanlış yapıyor mesela nöbette uyuyor. Bir ceza gerek ama komutan bu durumda kanuna göre işlem yapsa çocuğun askerliği 1-2 ay uzayacak... ama bir de ceza vermek lazım ki bir daha yapmasın. .. bizimki de o hesap... polisle ya da kazada yaşamını yitirerek cezasını görmesini içim kaldıramazdi... laf işe yaramadı ama falaka yaradı
- +1 yıl
Arkadaşım, asger nöbetde uyumak ister mi? Hayır. Uyku basmış ki, uyumuş. Bunun için sen kendi askerine dayak mı atacan? Tekmeleyecen mi? Içinde vatan sevgisi kalır mı bir asgere işgence etsen? Üzerine fazla gitsen, silahı alıp ya kendine, ya sana sıkacak. Nöbette uyku anında yakaladığın an, onu var olacak tehlikeden uyarıyorsun. Nöbette yatmanın sonuçlarını bir daha ona anlatıyorsun. Var ola bilecek tehlikelerden ve uyuyan askere verilen cezayı açıklıyorsun ve ona cezasını kurallara uyğun olarak veriyorsun. Hem askerin haklarını ezmemiş, hem de kendi vazifenden sui istifade etmemiş oluyorsun. Kendinden hüküm çıkarma. Sen her hangi bir şeriat devletinin vatandaşı yok, kurallarla yönetilen Cumhuriyyetin vatandaşısın. Unutma günah sevab diye değil, devletin kurallarına uyma ve uymama diye yaşamalısın. Devletin kanunlarına uysan sevab, bozsan haykırı davransan günahdır diye algıla kendine. Insan haklarını oku.
Soran+1 yılUykusu olabilir de sonuçta kitaba göre kanuna göre bir cezası var... devlet baba bunun cezasını hapis olarak koymuş. .. kaldı ki ona hiç ceza vermediğinde herkes uyur... uykusu gelmiş uyumuş diyorsunuz da afedersiniz gece 3-5 nobetinde kimin uykusu gelmez? ama her nefsine yenilip uyuyani askeri mahkemeye çıkarıp ailesine dönüş tarihini uzatmak istemiyorlar. .. askere sorsalar o da istemez ama işte bir yaptırım da gerekiyor o kurala uyulabilnesi için. ..
Ayrıca kanun nizam diyorsunuz da mesela şu sınav dönemi bitsin aynı şekilde sigarayı da biraktiracagim... muhtemelen bir kaç kere daha falakaya çekeceğim. Ona kanun da bir şey demiyor devlet onun kendi kendini zehirleme ve kanser olma hakkına karışmıyor... ama bu demek değil ki ona değer veren biri olarak ben buna göz yumayim. ..
Soran+1 yılRazı filan değil... ona kalsa hiçbir şeyine karışmıyim... bugune kadar canı o an ne çekiyorsa öyle davranmiş ve öyle devam etmek istiyor ama ben ona bırakmıyorum artık... onun sorumlulugu benim üzerimde olduğu müddetçe bu böyle. ..
Derse ki ben canımı tehlikeye atma özgürlüğüm için senden ayrılıyorum... o zaman kendi bilir ama en azından bunu demeyecek kadar sağduyusu var
+1 yılBu yazıyı okurken çok güldüm, ama mantıklı yani aklı başına gelmiştir
13 Yorumla
Soran+1 yılAklı başına gelmez de ayağı her gaza gidişinde tabanları dün geceyi hatırlayacak. .. bu yeterli
Soran+1 yılOnun aklı başına gelmez de falakada dövmek için kullandığım sopayı sehpanin üzerine koydum hergün onu görüyor canı çekse de ayağı gitmiyor gaza... malum acısını çeken de o...
Soran+1 yılAraba konusunu böyle çözmüş olduk... Şimdi sırada sigara var... tabi onun tespiti zor olduğu için kaçamak yapmaya kalkacak ama benden pek kaçmayacagi için bizimkinin ayakları epey bir havaya kalkacak gibi görünüyor
+1 yılKimsenin ne dövmeye ne dövülmeye hakkı var ne olursa olsun...
01 Yorumla
Soran+1 yılHak değil kumral hanım. .. bunu kendimde hak değil bir görev olarak gördüm. Yani hakkımı kullanmış değil görevimi yükümlülüğümu yerine getirmek için yatırdim onu falakaya...
Öyle kolay bir şey de değildi... dayak yiyeceğini anlayınca kendini bağlatmamak için 15 dakika mücadele etti disiyle tirnagiyla derler ya belki isiramadi ama fena halde tırmaladı mücadele sırasında. .. ayaklarını kolcaga bağladıgimda ben de tükenmiştim...
Dayak atarken de işim kolay oldu zannetmeyin... öyle çığlık çığlıga yalvarirken o sopayı çıplak tabanlarına vurmak da gayet zordu. Yufka yürekli biriyim...
Kendimi mecbur ve yükümlü hissetmesem bunca fiziksel ve manevi kulfete girermiydim?
+1 yılOnce ayaklrina bicakla czikler at snra kemere deva kardesim.d sakamsnz ne ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAsıl sen şaka mısın? Ben napiyorum sen ne diyorsun...
+1 yılKemeri Suya Sok Sonra Öyle Ayaklarına Ayaklarına Vur
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kardeşim kemeri elimde yokladim can yakacak birşey değildi. Tavsiye edildiği gibi bayrak sopasi kullandım hafif ve esnek bir şey olduğu için çok iyi sonuç verdi. Çığlık atmaktan sesi kisildi ama ayaklarında en ufak bir iz yok
- +1 yıl
Am.q 'šerï qâtįl'ler gibisin işi temiz bitirmissin Film Gibi m.k Ayaklarına Kolanya Dök Çakmağı Ateşle Yansın M.k ya da Pet Shoptan Bitane Hamster Al Anladın Dimi Kızlar Korkar Hamsteri Alırsan Sopayi Mopayi Unut Bu Daha Çok Güzel Sonuç Verecek
+1 yılDövme bence intikamı acı olur sen abiside değilsin sonuçta
014 Yorumla
Soran+1 yılCan kurtarma ihtimali varsa bedel kimin unrunda
- +1 yıl
Çok çılgın biri demek ki belki onu uslandırmanın başka yolu da olabilir yap gitsin akıllanır da diyemiyorum elim dilim varmıyo
Soran+1 yılSen de biliyorsun bunun gerekli olduğunu. .. bir kere dayakla yola gelmiş. .. belki de hayatı kurtulacak sen bile olabilirsin... içerde kivraniyor çok yalvariyor ama o riske girilir mi? Bir işi yarım birakmak en kötüsüdur
Soran+1 yılNe intikamı yaw... dün masustan 'bi posta dayak da yarin daha bunun ikinci taksidi var' demiştim. Bugün hazırladığı kahvaltı sonrası affettim dediğimde halini görecektin. Halbuki zaten niyetim yoktu. Sonra arabasına takip cihazı taktırdık hele bir kere 80'i geçsin anında haberim olacak akşamına malum çorapları çıkacak. ..
Sigarayı birakmasina da karar verdim. Bunun için de yardım alacak ama doğru düzgün işbirliği yapmaz gayret etmezse yine ayakları çekecek derdini- +1 yıl
Vay be :)
Soran+1 yılYa ne olacaktı?
Soran+1 yılTam kuzu oldu... bir haftadır 80'i geçmek değil yaklaşmadi bile. ..
- +1 yıl
Tembelliğe de iyi gelir mi falaka acaba? :/
Soran+1 yılHayırdır? ... zaten en iyi geldiği alan o bunun dersleri de pek iyi değil seneye o mevzuya da el atacağım
- +1 yıl
Tanrı bizi korusun :) Şu açıdan işimiz falakaya kaldıysa acı merkezli eğitime de karşı bir eğitimciyim ben aslında :)
Soran+1 yılBizim eğitim başarıya ulaştı be hocam... sopayı her daim göreceği bir yerde tutuyorum hafızasını tazeliyor. .. aklı hatirlamasa tabanları hatırlıyor
- +1 yıl
Elini alıştırma derim ciddi ciddi
Soran+1 yılYok hocam ben alışmam da onun dayak arsizi olmamasına dikkat etmem lazım... sigara mevzusunu mesela ağırdan alıyorum izinsiz sigara içmesini yasakladı m ama biliyorum gizli içiyor istesem yakalarım ama yakalamıyorum... geçen gün yakalandığıni düşündü resmen sarardi kizcagiz, elleri buz kesti ayakları ne olmuştur kimbilir... sınavları bitsin doktora gitcez hele bir savsaklasin bu kez ayaklarını ıslatıp döveceğim...
Bir de dersleri sorunlu sonbaharda vizeler açıklandığında epey bir sopa yiyecek sanırım. Ama eminim şiddetini doğru ayarlayıp o sorunun da üstesinden geleceğim... okul birincisi bile olabilir
Soran+1 yılHocam diyelim bu kızın eski öğretmenisiniz çok iyi tanıyorsunuz... tam ben bu konuyu açtığı esnada çat kapı geldiniz... ben durumu izah ediyorum... siz bunun işe yaratacağını benden bile iyi biliyorsunuz. bu dayakla ayarsiz ama çok da iyi niyetli şeker bir öğrenciniz kendisinin kötülüğünu istemeyen onu seven bir erkeğin egemenliği altına girecek... tepkiniz ne olur? A-Beni ikna etmeye çalışıp basarili olmayınca gitmek? B- Iknaya çalışıp başarılı olamayınca atacağım dayağı seyretmek (kontrollü dövdüğümden emin olmak için... c- ikna edemeyince polisi aramak d-yorumsuz kalıp oradan ayrılmak e- doğru yapıyorsun ama çok da abartma diyerek orada kalmak...
+1 yılDeger verme yeteri kadar. olmus herkes ederi kadar kapiss..
00 YorumlaBir de keçi getirip ayaklarını yalatsaydın keşke yaaaaa
12 Yorumla
Soran+1 yılkeçi filan yok burası İstanbul :) ama belki dayak öncesi biraz gidiklamak iyi fikir olabilirdi... ama yok ya işin suyu çıkardı belki de
Soran+1 yılKeçi demiştin değil mi... köye gitcez sınavlardan sonra
şiddete karşıyım evet ama
02 Yorumla- +1 yıl
Eee? Söylede Hepimiz Şaşıralım?
Soran+1 yılAma... hak etmişti ama değil mi?
şakamı bu, falakaya yatırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılNe şakası yahu belki de senin bile hayatını kurtarmış olabilirim... Sonuç çok olumlu... kuzu gibi oldu görsen... yani beklenti akillanmasi değil bu yaştan sonra insan akillanmaz ama yasakları ihlal ederse başına ya da pardon ayaklarına gelecekleri hatırlaması yeterli
- +1 yıl
1.O kadar ceza almış birinin ehliyetine el konulması lazımken hala nasıl araç kullana biliyor o ilginç.
2.Dayakla birşey elde edile bilinseydi, eşşek harvard uni. bitirirdi.Abisi bile dövmüş aynıysa senin dövmenlede bişey değişmez.
3.Nasıl fantazi o sevgiliyi falakaya yatırıp dövmek, tokat atsan kan alırlar o erkekden sen şanslıymışsın :/
Soran+1 yılTürkiye'de ceza almamış ki... kendi de diyor bir şekilde hallediyor malum...
Harvard'i bitirmesine gerek yok ki... hayatının geri kalanında canı sokak rallisu çeksin isterse... birazdan arabaya veri kayıt cihazı taktirmaya gideceğiz. .. 80'i hele bir geçsin
Tokat atmam asla emin ol. .. o çok tehlikeli de en boş sebepten karısını sevgilisini döven sağa baktın sola baktin diye döven az kişi mi var... hepsi kan verse Kızılay ekibi ihya olurdu.
Soran+1 yılBu arada cezayı uyguladım... sonuç süper takip cihazı taktırdım arabasına 80'i geçersen vay haline dedim 70'i bile görmüyor korkusundan...
fantaziye bak sadfghh
01 Yorumla
Soran+1 yılNe fantazisi!.. kolay mıydı zannediyorsun feryat figan yalvarirken Kivranan ciplak ayaklarının altına o sopayı indirmek ama yapılması icap ediyordu...
+1 yılşaka mı bu afsdaf :D:D:
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisinden dayak yiyen ilk kız mı olacak. .. kıskançlık sebebiyle tekme tokat girişenler hep şaka mı?
- +1 yıl
pardon. :D:D biraz garibime kaçtı onu dövmeye hiçbir hakkın yok
Soran+1 yılHaktan ziyade vazife diyelim. Dün gece dayağı kontrollü ama gayet de sert bir cezs mahiyetinde uyguladım.
Sonuçlar çok iyi... canı çok yanmasına rağmen hasar nerdeyse sıfır yani sadece attığı çığlıklardan sesi biraz kisildi o kadar...
Bugün arabasına takip cihazı taktırdık 80'i geçerse anında haberim olacak akşamına malum çorapları çıkacak ayarsiz başın zahmetini yine ayakları çekecek.
Karar verdim ayni yöntemle sigarayı da buraktiracagim. Yardım alacak. İşbirliği yapmayıp savsaklarsa olacakları biliyor.
Bu görevi yerine getirdiğim iyi olmadı mı sence?- +1 yıl
o iyi ozaman iyi olmuş. ona yararrın olacaksa eğer...
Soran+1 yılmesela sen...dayak dışında bir çare kalmadığı noktada büyük bir riski tehlikeyi ya da zararı bu şekilde de olsa ortadan kaldırmayı gtöze alan bir erkek yerine "buna hakkım yok sonucuna nasılsa kendi katlanacak arabasına binmem olur biter" diyen bir erkeği daha mı makbul bulurdun?
ben hızlı araba kullanmıyorum diye cevaplama lütfen... konu o değil genel olarak belki senin kendince risksiz gördüğün ya da nolcak boşver dediğin onunsa seni bu tavrından ötürü tehlike altında gördüğü bir durum olabilir..- +1 yıl
yok hayır haklısın iyi yapmışsın ben olayı yanlış anlamıştım sadcee
Soran+1 yılsen nasıl anlamıştın merak ettim şimdi
+1 yılTemiz bir dov akli basina gelsin
11 Yorumla
Soran+1 yılFalakaya yatirdim gerçekten çok temiz dövdüm... aklı başına gelmese de Uslandi mecburen
+1 yılciidddimisn sen dalga geçiyorumde lütfen :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSağa baktın sola selam verdin diye kiz arkadaşını döven gerçek de bizimkinin yiyeceği dayak mı şaka?
- +1 yıl
Kendini camdan atarsan bütün sorun hallolur bence
Soran+1 yılAz önce gereken cezayı uyguladım. .. çok bağırdı çok yalvardi ama nafile. .. Şimdi not tuttuğu deftere 'aşırı tehlikeli araba kullandığım için sevgilim beni falakaya yatırdı 30 sopa atti bir daha yaparsam 50 sopa atacak' sözünü o inci gibi yazısıyla 50 kere yazmakla meşgul
Soran+1 yılOna gerek kalmadı yani camdan filan atlamadim ayaklarının altına 30 sopa yeterli oldu en azından araba kullanmasıyla ilgili soruna... tam bir kuzu oldu trafikte :) ayaklarının altına vurduğum sopayı ortalıkta tutuyorum belki bunun da bir faydası oluyordur
ahaha 2 dakıkamı caldın adi pislik :D
00 YorumlaBence en doğrusunu yapmışsin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. çarp agzının ortasına ıkı tane (:
02 Yorumla
Soran+1 yılolmaz ki öyle... iki tane çarpsam dudağı patlar burnu kırılır gözü morarır ayrıca çok riskli ama akşamki falaka cezasının 10'da 1'i kadar canı yanmazdı... çok eğitici oldu böyle
valla bilemedim şimdi kafam karışı?
05 Yorumla
Soran+1 yılTrafik canavarı trafik kuzusuna döndü. .. kafan hala karışık mı?
Soran+1 yılSonucun olumlu olması kafanı netleştirmis olabilir mi diye merak ettim...
Soran+1 yılSigarayı da böyle biraktiracagim ama sigara için daha çok dövmem gerekebilir çünkü çok tiryaki... astım ama içmeye devam ediyor
Dövmekle olmaz başka çözümler bul
08 Yorumla
Soran+1 yılBaşka çözüm yoktu zaten... güzellikle olmadı. Şöyle düşündüm basitçe: Bundan sebep beni birakacaksa zaten bıraksın yeterince sevmiyormus derim üzerimden de sorumluluk kalkmış olur. Ama birakamayacaksa bunlardan vazgeçmek zorunda çünkü her tespit ettiğimde bir daha yatiracagim falakaya. Her iki şekilde de benim sevgilimken kendine ya da başkasına zarar veremeyecek
Soran+1 yılOlmaz değil gayet de oldu valla.. bizimki tam kuzu oldu fslakadan sonra... bak 1 haftadır 80'i geçmedi ;)
Soran+1 yılYazık olmaz mıydı ayaklarına. .. kararlı olduğumu biliyor. .. her seferinde daha sert ceza göreceğini bilsen de yine inat mı edersin
Soran+1 yılAyrılirim desen anlardim da nasıl dayanacaksin her gün hergün. .. izi kalmadı ama fena acıdı canı. Geçen masustan 'yine basmışsin gaza hadi içeri geç bakalım' dedim... bu defa 50 sopa yiyecek korkusundan altına kaçırdı
Soran+1 yılAz öncekine ilaveten yani falaka yerken attığı çığlıklardan sesi kisildi kizcagizin... sonunda sakatlık kırık çıkık olmasın diye falakaya yatırdim ama canını da o biçim yaktım... Şimdi nasıl inat etsin de üzerine gitsin. .. belki arada bir nefsine yenilir akşamına bir daha sopa yer ayakları
Soran+1 yılBu arada falaka öncesi benimki de öyle üzerine giderim inat ederim filan diyordu da şimdi kuzu oldu kuzu
+1 yıldövmekle bir şey elde edilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Dövmek caiz değildir...
00 Yorumladuvar gibi yazı zor geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka çaren yokmuş ki zaten yaptığın %100 doğru
10 YorumlaGüzel hikaye
00 YorumlaYapma ole şeyler^^
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptım bile ve sonuçlar şimdilik çok olumlu
Soran+1 yılHerkes için en iyisi buydu... tam bir trafik kuzusu oldu valla ben 80 dedim 70'i geçmiyor...
+1 yılşiddete karşıyız
04 Yorumla- +1 yıl
Ben Bu Kızı Tanıyom La Sopa Yiyenler Derneğindendin Dimi Sen Hatta Kocan Seni Günde 3 Öğün Dövüyordu Falan Başka Karılara Falan Gidiyordu Hatta Sen O Musun?
- +1 yıl
ne saçmalıyon ya
Soran+1 yılBen de karşıyım da başka türlü yola gelmedi ki... bakma ben de yufka yurekliyim. .. inan hiç öyle 'nolur aşkım dur ne dersen yapıcam nolur daha fazla vurma' diye çığlık çığlığa yalvarirken çıplak ayaklarının altlarına o sopayı belirli sertlikte 30 kere indirmek hiç kolay değildi ama bu sonucun alınması için bir nevi görevdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmışsun
00 YorumlaBişey demiyorum
01 YorumlaHamile birak
00 YorumlaCiddi mi
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılt*rk dölü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği