Sevgilim olmalı mı olmamalı mı?

ya düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum ben 17 yaşımdayım hani işte evlilik felan geldi aklıma 30 yaşımdan önce evlenmemeyi düşünüyorum 19 yaşımda üniversiteye gitmeyi 24 yaşımda mezun olup 25 yaşımda mesleğe girmeyi 5 yılda hem kendim kazanıp kendim yemeyi hemde para biriktirmeyi planlıyorum o paraylada düğünümü yapmak istiyorum planım bu. ama şöyle bir konu var ben nasıl evleneceğimi bilmiyorum ya kızın eskiden sevgilisi olmuş olursa ya ben cadde karımla geziyoken karşıdan eski sevgilisi gelse bunlar birbirlerine baksallar ben mahvolurum :( :'( milletin öpüştüğünü ben almak istemiyorum ben şu an 11. sınıftayım sadece ilkokulda 3 kişiyle çıktım onlarlada yüz yüze hiç konuşmadım 3 yıldırda kimseyle çıkmıyorum ya ben nasıl evlenicem yaa of ağlıcam ama yardım edin aranızda evli olanlar varsa lütfen bana yardımcı olum
Güncellemeler
+1 yıl
sadece benim olsun onun elini ilk tutan ben oluyum onun dudaklarının tadına bakan ilk ben oluyum tüm ilkleri onunla yaşayım çünkü ben kimseyle öpüşmedim elini tutmadım o da tutmayacak
Sevgilim olmalı mı olmamalı mı?