Bukadar iddialı olması gayet normal bir durum aslında size hemen sevgili gözüyle bakmak istiyor ancak neden böyle yapıyor? çünkü orada olan her insan arayısta olan bir insan siz sanıyormusunuz ki bu kisi sadece sizle konusuyor? çok fazla kızla konusurlar hangisi pas verirse siz pas vermeseydiniz baska bir kız pas verseydi onla sevgili olmak isterdi anlayacağınız böyle iddialı olması tamamen arayısa olan bir insan olduğu için bu kisi bu neden den dolayı bukadar hızlı davranıyor hemen sevgili olmak istiyor ancak ciddi değil takılmalık bakıyor.. hevesi geçince gidecektir mutlaka bu tür arayısta olan insanlardan uzak durmanız lazım bu yüzden tamda böyle hızlı davranıyor arayısta olan insan olduğu için hemen takılmalık sevgilisi olsun istiyor elinden kaçırmak istemiyor sizi.
Ben de oyle dusunuyorum tam takilmalik kiz ariyor dogru o yuzden surekli yaziyo birakmiyo ama ben de ona taktik yapiyorum sonunda o kendisi dusucek benle ugrasirken. Garip olan ilk defa gormedigim birinden etkilendim merak ediyorum acaba o da etkilendi mi anlayamiyorum konusmalarindan
Merak etmeniz bile hata sözde etkilendi arayısta bir insan bu emin olun hangi kız kendisine pas verirse ondan etkilendim sadece senle konusuyorum iddialı olur bukadar, arayısta bir insan çünkü ciddi olduğu falan yok sözlerine bakmayın bukadar hızlı olması bundan kaynaklanıyor gönül eğlendirir hevesi geçer gider umut verip.
Cevap
10Cevap
Türk kızları tinder'a kadar düştü mü? Orası bildiğin bataklık diye duymuştum yani orada tanışmaktan ziyade otel muhabbetleri yapılıyor diye duydum
Tum dunyada kullaniliyor evlenen de duydum yurt disinda?
Ne evlenmesi ya orada normal tanışma yasak. Orada insan otelde evde buluşma için konuşuyorlar.
yani seni görmeden bayağı iddalı ve saçma olmuş hemen bebeğim diye hitap etmesi gereksiz
Tinder biraz seks için insanların bulunduğu yer niye oralardasın dostum
Dating app diye girdim ben
O ne demek oluyor
kanka tinderdan tanıştıysanız er ya da geç silkecek ona göre
Bu şekil tipler yüz veren herkesle konuşan tiplerdir, yani tek amaç arayış
tinderda ne işiniz var ben bile girmem etmem.
Ahhahh valla cok duzgun kizim ama evde canım sıkıldı kafa dagitmaya calisiyorum
Yok artik daha neler tanimadan konusma. Kimseyle yatmadim bile su yasima kadar ayrica dating uygulamadi evlenen bile duydum yurt disindan. Turkiyede yurdum abazalari yuzunden orasi da les evet
Olabilir begendigim birinin bana bebegim demesi hosuma gidebilir ayrica insanlar tinder kullanmasa bile birilerini buluyo sevgili flört yapiyo nasil konusuyolar kendi aralarinda? Camide de degiliz yetiskin insanlariz
Aynen benim kadar duzgunu kalmadi piyasada. Sen de dikkat cevrendeki kizlara millet neler yapip diktiriyo
Sonra kandirmasinlar seni
Aynen eziiik
sadece sana böyle davranmadığına bahse girerim. :D
polim yapıyor ya boş ver :D
Ağına çekme peşinde seni 😂
Ayak yapıyor
ayak yapıyo
Bu işin sonu hiç iyi degil 😀
düşürmeye çalışıyor
Hangi konuda iddalı
Kanka tinder kadınlarada ücretlimi
Pek sağlıklı gelmedi