+1 yılSENİÇOK İYİ ANLAYABILIYORUM BEKARKEN BENDE SENIN GIBIYDIM bir NEVI HASTALIK GIBI AMA ÇÖZÜMÜ VAR ÇOK ŞÜKÜR SADECE NEFSİNE HAKİM OL EVİNDEKİ KARININ DİĞERLERİNDEN HIC BIR EKSİĞİ YOK AKSİNE FAZLASI VAR SENIN KAHRINI CEKIYOR EŞİNE BU DUURUMU ANLATMA ANLATIRSAN SONUCLARI KÖTÜ OLUR AMA BIRDAHA YAPMAMAK UZERE BAK İÇTEN VE SAMİMİ BİR ŞEKİLDE DUA ET YOLDAN GEÇENLERE DAHİ GÖZÜNÜ KAYDIRMA KAÇIRMAYA ÇALIS VE PEK FAZLA INT NETTE TAKILMA YANI MESELA EKSTRA FACEN DE VARDIR SENIN BUNLARI KAPAT SADEECE EVLILINI DUSUN KENDUINE YAZIK ETME VE SUNU UNUTMA NAMAZ DININ DIREGIDIR SAMIMIYETLE INANIP KILARSAN HERSEYIN DUZELECENI GORECEKSIN
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeverek evlendin ve esini aldattin.. simdi senin bu yazini okuyan ve severek evlenmeyi düsünen on kisiden dokuzunun kafasina bir süphe soktun..
Senin gibi hemcinslerim yüzünden insanlar erkeklere güvenmez oldu gerci sen evli oldugun halde senle birlikte olan kadinlar yüzündende erkekler kadinlara guvenmez oldular..
Adam gibi adam ol karini bosa bari onur olsun sende biraz o seni aldatsa o zaman.. O.. olur ya da K.. Olur..80 Yorumla
bence sen iyi bir insansın aşağıda kötü yorum yapan kızlar çok salak sadece. Eşini mutlu ediyorsan ve o hiç bilmiyorsa sorun yok. Çünkü aldatmayan erkeklerde bir sorun olduğu için aldatmıyor. Ya kadınlar onları tercih etmediği için ya fırsatını bulamadıkları için ya da cinsellikle bir sorunu olduğu için. bir erkeğin hayatı boyunca sadece bir kadınla birlikte olması mantıklı geliyor mu. Bir yaştan sonra zaten bırakacaksın. O zamana kadar hayatı zehir etme bari kendine. Çünkü isteyerek değil elinde olmadan yaptığın bir şey.
511 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :D
- +1 yıl
aldatmayan.erkek.var.belki.sizin.çevrenızde.yoktur.böyle.diyerek.bayanlar.ıyıce.erkeklere.gaz.verıosunuz.
- +1 yıl
eşin aldatsa ne düşünürsün cidden merak ettim
- +1 yıl
Sorduğun bir soruda evli erkeklere saplantının olduğunu yazmışsın. Bu yazdıkların şimdi mantıklı geldi bak.. Sen evli erkekleri ayartma peşinde olduğun için aldatmanın yanlış olduğunu düşünmüyorsun demek..
- +1 yıl
Tescilli
Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. Hatanızı anlamanız ve dönmeniz bile bir erdemdir.. Neden buna gerek duydunuz eşinizi severken? Bir sürü evli erkek avcısı ucuz- ahlak yoksunu - basit kadın var.. Bunları kadın değil, bir birey olarak bile görüp değer verilmesi insanlık tar, hinde işlenen en ağır suçlardan bence..
Töbe edin ve eşinizin bu iyi niyetli yaklaşımına lütfen layık olmaya çalışın... Bakın size yaklaşımından vicdan yapmışsınız... Demek ki o kadar ilgili size..Değmez üstte yazdığım özellikte olan kadınlar için yuvanızı tehlikeye sokmanıza..24 Yorumla
Soran+1 yıltşkler yorum için zaten pişmanım ben sonunda insan gıbı yazabılen çıktı çok mersı
- +1 yıl
insanlar hata yapabilir... sizin yaptığınız ciddi, büyük bir hata.. öncelikle şu bilinci taşıyın lütfen.. Siz eşinizi aldatmakla kendinizi aldattınız... Eşinizin kul hakkını da aldınız.. ve kendinize, öz benliğinize de saygınızı kaybettiniz..
Bunlar mazide kaldı inş. diye bundan sonra atacağınız adımları üstte yazdıklarıma göre lütfen değerlendirin ve ona sadık biri olun.. Hiç bir insan aldatılmayı hak etmez. Sorun varsa konuşulur.. İletişimle çözümlenmeye çalışılır. Ama x kişi asla evlilerde araya girecek bir çözüm olmamalı..
Namaza başlama fikrinize de sevindim..Allah şimdiden kabul etsin..
Soran+1 yılçok tşkler saolun bole insanlar hala kaldımı derken yorumunuz benı aydınlattı
- +1 yıl
Est. ne yaptım ki.. hepimiz insanız hatalar bizim için. ufak- efek olanları inş. Rab'bim affeder ama bile bilede soru içeriğinizdeki gibi büyük bir hataya düşmekde hiç akıl- izana- vicdana sığmaz...
Lütfen eşinize hak ettiği değeri verin.. Bakın o sizin için kaygılanıyor ve yorgunluğunuzu gidermek için çaba sarf ediyor.. belli ki sizi çok seviyor..Aşk her şeyin üstesinden gelir... O basit- ahlak yoksunu kadınlar eline su dökemez karınızın... Vesvesesi şeytanın o haram olanı tatlı gösterir.. Eşinizin size bakışı bile dünyalara değerdir nezdinizde eminim...
Dini konularda sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bu lanet şey dediğin gidip birileriyle yatmak ise, bunun herhangi bir bağımlılığı yok.. tamamen senin kendine ve eşine olan saygınla alakalı bir durum bu..
seçtiğin en iyi cevabı hiç ama hiç beğenmedim...
hatanın farkına varıp tövbe edecem diyen bir insan o cevabı hangi mantıkla en iyi cevap olarak kabul edebilri..
eşini kandırdın, kendini kandırdın, bizi de kandırdın eyvallah...
hesap günü gelip çattığı zaman ne yapacaksın ;)
Allah sana yardım, eşine de sabırlar versin...32 Yorumla
Soran+1 yılokadar hakarettden sonra ne yapabılırdım?
- +1 yıl
insanlara hakaret ettikleri için kızıyorsun fakat istemeyeceğin bir şekilde empati yap bakalım...
senin yazdığın yazıyı bir kadının yazdığını bir düşünsene.. acaba sen ona cevaben be yazardın..
kimse kendine yapılmasını istmeyeceğini başkasına yapmamalı..
ben 1 sene kadar önce boşandım.. aramızda anlaşmazlıklar çıkıp ta ben boşanmaya karar verdiğim zaman (henüz eşimin bundan haberi bile yoktu) aileden birilerinin sağlık problemleri oldu ve aileme boşanmak istediğimi söylediğim zaman onlara ne denli acı ve hüzün vereceğimi düşünerek bekledim, bu bekleyiş eşime kendine çeki düzen vermesi için bir fırsat oldu fakat olmadı düzelmedi.. yaklaşık 1 sene boyunca aynı evi aynı yatağı paylaştım yaşadıklarımı bir ben bilirim..
kendimle gurur duyduğum tek konu ise ne olursa olsun onu aldatmayışımdır..
dostum bir silkelen, 10 dakikalık bir zevk için ne kendine ne ailene nede o masum eşine halel getirme..
Yalandan pişman olmuş gibi davranma. Eğer gerçekten pişman olsaydın ''hala aldatıyorum'' cümlesini kullanmazdın.
Bir bok yedin madem, git kadından özür dile.
Bak ''karından'' bile demiyorum çünkü, böyle iyi niyetli bir kadının kölesi bile olmazsın sen!313 Yorumla
Soran+1 yılsız anlamıyorsunuz sanırım
Soran+1 yılsızın gıbı yobazlarıda
- +1 yıl
Sensin yobaz!
Moderlink diye götünü açarsın, kadını kerhane bilmem nesiyle aldatırsın, şerefsizlik yaparsın, sigaran vardır, içkin vardır, kumarın vardır modersindir. Öyle mi?
Burada iki kelime öğrenip laf yapma!
Senin yaptığın modernlik değil şerefsizliktir!
Bunlarla modern olunsaydı ohoo.
Senden daha modernimdir inan.
Senin yaşam tarzın modern olabilir ama düşüncelerin geri!
Soran+1 yılbakın küfür etmeyın ahlaksız terbıyesızde olmayın
Soran+1 yılyaşınıza saygı gosterıyorum sızın gıbı saygısızlık yapmıyorum
Soran+1 yıl19 mı gıt kızım derslerıne çalıs hadı
Soran+1 yılpekı sana mı dusdu benım aldatıp aldatmamın çetenesı sen kımsın kı ayrıca ben pişman oldugu dıle getırdın hakaret etmeye ne hakkın var bana =?
Soran+1 yılya siktr gıt ozaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılher erkeğin içinde bu eğilim vardır kendini bunu yapmak istediğin için suçlama ancak asla ve asla gerçekleştirme çünkü o zaman yukarıda bahsettiğin ufacık iyiliklerin güzel sözlerin anlayışlı bakışların altında ezilirsin. Kötü davranan uyumsuz kadınları aldatmak kolaydır vicdan yapmazsın ama karşında kanatsız bir melek varsa gerçekten en ufak hatanda böyle kıvranırsın.. Sana tavsiyem ayrılma geçmişe bir sünger çek bir daha bu tarz hatalara girme (Nefsini nasıl körelteceğinin reçetesini biliyorsun 14 yaşından beri) ve onu dünyanın en mutlu kadını yap.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu bayanı dinleyin.
- +1 yıl
aynen katılıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. burada adalet mekanizması şu şekilde işliyor:
eğer bir hayvan değilsen, ve karşındaki sana herşeyini vermiş bir melekse, eninde sonunda birgün dünya senin pisman olacağın bir hale geliyor. ayrılık, ölüm ve benzeri sonlar aslında vicdan azabi için bir başlangıç oluyor...
eğer duygusuz bir zalimsen zaten sıkıntı yok yakalanma yeter...
dünya kötülere güzel...21 Yorumla- +1 yıl
Maalesef hayır. Doğa kanunları adalet sistemini herkes için işletmiyor.
yanlış anlatıyorsam affola, hatırlayabildiğim kadarı ile;
Peygamber Efendimiz Miraçta iken, Cebrail onu bir yere götürüyor, bir yerden leziz kokular gelirken, bir yerden çok pis kokular geliyor, Peygamber Efendimiz kötü koku gelen tarafa bakınca, bazı insanların leş yediklerini farkediyor, Cebrail'e bunlar kim diye sorunca, "Bunlar evlerinde helal dururken , haram'a, başka kadınlara gidenlerdir" diye cevap veriyor,30 Yorumla
+1 yılEvliliğin anlamı nedir? Hayatındaki tek aşkının o olduğuna karar vermişsindir, evlenirsin. Madem başkalarında kalacak aklın güzelim bekar hayatını neden bıraktın ki? Ne için evleniyorsunuz? Ne biçim insanlar olduk ya..
Umarım huylu huyundan bu defa vazgeçer. Pişman olman için karının sana iyi davranmasını beklemen gerekmiyordu. Bir karın olduğunu bilmen de pişman olman için bir sebepti ama.. Herneyse00 Yorumla
+1 yılAladtmayı.bırakamıyorsan.boş.ver.nasılsa.karında.bir.gün.canına.tak.edip.sana.aynısnı.yapacaktır.Kadınlar.aldatıldıklerı.her.zaman.bilir.Ses.çıkarır.veya.çıkarmaz.Ama.eşşek.saatıne.denk.gelırsın.oda.bırnın.kollarında.soluğu.buluur.Nasılsa.nedenı.var.sende.onu.aldatıosun!
126 Yorumla
Soran+1 yılsana mı kaldı masum kadınların savunmak basın sözcusu felan mısın
- +1 yıl
bır.soru.sordun.cevabını.verdık.neden.zoruna.gidiyor? İstediğin.rahatlatıcı.cevabı.vermedım.diyemı?
- +1 yıl
Taita.zaten.kadınların.yaklaşım.şekıllerı.yüzünden.bu.tür.erkekler.hep.çoğalıyor.Erkektir.yapar.aldatmayan.erkek.yoktur, erkeğin.elinin.kiridir.Unutmayın.namusu.kadına.yüklediniz.ama.Allah.katında.ikiside.aynı.namussuzluk.yaptığınız.şey!
Soran+1 yılzoruma gıtmıyor kı sadece sızın gıbı ınsanların soruma cevap vermesını ıstemıyorum söyledım gıbı zaten pısmanım ustume gelıyorsunuz
- +1 yıl
Üstüne.ne.diye.geleyım.ben.karın.değilim.Ne.yaparsan.yap.
- +1 yıl
Hem.suçlu.hem.hassas.oldu.paşam.senı.karın.fena.alıştırmış.pış.pışa
Soran+1 yılozaman sus
- +1 yıl
Oldu.dışarda.basit.erkekler.yokmu.senin.içinde.varmış.yapmışsın.millete.bahane.bulma.O.hh.sen.kendını.rahatlatma.yolunu.bulmuşssun.Kadınlar.basitmiş.Kadınlar.basitse.sen.doğru.olda.gözunun.önune.bak.aynı.basitliğe.düşme.Karsını.sevenler.aldatmıyor.karektersızler.aldatıyor.
- +1 yıl
Kadınların.yapabılcegı.nelermı.senı.boşar.aldattıgın.kadınla.senı.tazmınat.ödemeye.mahkum.ettırır.yenı.medenı.kanundan.haberın.yok.anlaşılan.
Soran+1 yılhanfendı çok konusuyorsunuz ve sanırım bu yuzden de hayatta hep kaybedıyorsunuz bıraz az konusun
- +1 yıl
Taita.evet.nıkınle.baslayan.kısım.sanaydı.Soran.zatener.suscagım.senın.gıbıler.kendını.rahatlatacak.bır.kaç.hatun.bulur.zaten.istediğin.cevapları.verır.onlar.sana
- +1 yıl
yok benim demek istediğimi yanlış anladın:) diyorum ki dışarıda basit erkekler ve kadınlar yüzünden iyi insanlarda yanlışa düşebiliyor, eğer adamın içinde varsa yapabileceğin birşey yok zaman kötü çünkü bu konuda yapabileceğin birşey yok sen iyi olursun ama başkaları öyle değildir
- +1 yıl
bengeldımsendegel11sana.ne.oluyor? terbıeysız.sensın
- +1 yıl
Taita.onlar.hep.vardı.Kişi.kendınden.sorumludur.
Soran+1 yılya gidin baska yerde muhabbetınızı edın bıldırım almak ıstemıyorum alla alla
- +1 yıl
başlıkta.yardım.edın.yazıyor.yardım.edenlerede.sus.dıyor.Sen.nankörsun.işde.herkese.nankörsun.:D
Soran+1 yılsen ve senın gıbılerın yardımı uzak dursun sen gıt kendıne yardım et ahlak dersı al
- +1 yıl
bız.yobazız.arkadaş.sen.modern.ahlaksızlığınla.yaşa:karında.yaparsa.ben.modern.bır.erkeğim.der.sorun.etmezsın:D
Soran+1 yılayrıca her yorumun altından da çıkmak zorunda mısın
Soran+1 yılbenım karım sızın gıbı deıl kı hahahahha :D:D kım bılır ne durumdasın ya da ne sıkıntın varkı bukadar taktın bu konuya sende mı boynuzlandın yoksa :D:d:d
- +1 yıl
Karın.benım.gıbı.olsaydı.zaten.sen.burda.böyle.sorular.açamazdın.;)
sen.sıkıntıdan.yazdıgımı.düşünecek.kadar.kişiselleştırıyorsun.ya.olayı.ne.dıyeyım.pisliğinde.boğul.en.son.sözum:D
Soran+1 yılhe nıhayet bıttımı gıdıyormusun artık gıt tm saol hersey ıcın byby D
dostum neden aldatıyorsun? karın yetmiyor mu? libidon mu yüksek? onu sevmiyormusun? bunların hiçbiri birini aldatmada mazeret olamaz biliyorsun, karın istese hergün biriyle aldatırdı seni çünkü erkekler seçici eğildir istediği kadar bulurdu abazan birilerini o zaman nasıl ezileceğini psikolojini düşün
42 Yorumla
+1 yılİlahi adalete inanırım, aldatıyorsan eğer aldatılmadan ölmezsin. Tövbe et allaha dua et ve devamını getirmrmrye çalış. ya da karını aldattığın kadınlarda olup karında olmayan şey nedir otur onu düüşün. Saç mı makyaj mı giyim mi neyse artık , karını da istediğin şekle sok ne yaşayacaksan onla yaşa.
00 YorumlaAllah seni ıslah etsin diyorum artık nefsine yenilen birisini hiç bir yoldan çeviremezsin ama yaptığın hem günah hemde eşine karşı büyük bir ayıp
31 Yorumla
Soran+1 yılzaten bırkmak ıstıyorum arkdaşım
+1 yılAldatma olayını adabıyla yapacaksın, aslında aldatmanın bu kadar tepki doğurmasının nedeni aldatmaların dozunu aşar şekilde ve tarafları yaralar şekilde gün yüzüne çıkmasından kaynaklanıyor. Eşini aileni zor duruma düşürmeden kendi iç dünyanda mutlu olabileceğin ilişkiler yaşayabilirsin. Sadece kendi egolarını tatmin için karşı tarafı yaralayarak yapıyorsan vazgeç. Vicdanen rahatsızsan zaten aldatma olayı da sana zevk vermeyeceğinden, zevk almadığın bir ilişkiyi de yaşamanın anlamı yok.
00 YorumlaKopek pok yemekten vazgecmez cocuksa yoksa ayril karindan yaziktir yahu onunda mutlu olmaya ihtiyaci var sen istedigin gibi hayat sür karinda degerini kiymetini bilecek biriyle omrunu tamamlasin... Aldatmanin ilaci yoktur kangren olan parmagi keseceksin...
14 Yorumla
Soran+1 yılsanamı kaldı benım derdımın çetenesı gıt baska kapıya
Soran+1 yılözgur olabılırsın ama benım soruma cevap vermek zorunda da deılsın hadı ergenler yol alsın burdan
burada bunu anlatmak seni vicdanen rahatlatmasın-kimsenin verdiği cevap senin ne Allah'a ne de eşine karşı yaptıgın hatayı hafifletmeyecek..burada itiraf yapıp sorumluluklardan kurtulamazsın.git eşine söyle ve tekrarlama.Allah ıslah etsin..
06 Yorumla
Soran+1 yılbenı vıcdan olarak rahatlatmıyorkı sadece yardım ıstedım ama bu sıte yobaz dolu pişman oldumn
Soran+1 yılyıne söyluyorum ve sölemekdeyım ya arkadaşım bana akıl vermeyın zaten pişmanım ben nasıl bırakabılırım dedım bana hakaret edın demedım
- +1 yıl
Beyfendı.sırtını.sıvazlayıp.yollamamızı.beklıodu.Aferın.sende.hata.yok.dısardakı.kadınlarda.kabahat.dıyıp.yollamayız.:D
Soran+1 yılhadı gıt by by
+1 yılİstemezsen yapmazsın bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum olayına girme. Eminim karın diğerlerinden çok daha hoş bir kadındır. Yazık cidden... bir de severek evlenmesen ne olcaktı acaba karının üstüne mi getirecektin kumayı
01 Yorumlahatanı farketmen bile bir başlangıçtır. tövbe etmen en iyisi olacak.
10 Yorumla
+1 yılEğer böyle bir sorunun varsa eşinden ayrıl derim , en azından doğru olanı yapmış ol, bir 10 - 20 sene sonra farkederse bu huyunu ne olucak, kadın hayatını sana vermiş olur ikinizde çok yıpranırsınız , çok üzülürsünüz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın elinden gerçek aşkı sevgiyi çalmışsınız.Hesabını ne yapsanızda veremezsiniz.Bu saatten sonra hayattan kendiniz için güzel şeyler beklemeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yıloff ya sizene arkadaşımm
+1 yılSöylemen gerekir, eşinin hakkina girmissin i sana hakkını helal ederse devam edersin etmezse bosanman gerekir. Zaten imam nikahin da düşmüş devam ederse onu da yenilemen gerekir yoksa esinle ilişkiye girmen zina olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Kızlar bu sözümü unutmayın. Evlilikte sadakat 2 yıl, ondan sonra kocalarınızdan hep şüphe duyun. Aldatmayan erkek yoktur, varsa da beceriksizliğindendir içinde yapabilme isteği hep vardır :)
14 Yorumla- +1 yıl
Katil edersin adamı :)
- +1 yıl
Kendi düşüncelerinden yola çıkarak mı bu kanıya vardın yoksa gözlemlerin sonucu mu
+1 yılPeki eşinde bulamayıpta beraber old. kadınlarda ne buluyorsun. yani sana ne gibi bir getirisi oluyor? daha iyi bir seks mi?, samimiyet mi? , sadece heyecan mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılhepsı dıyelım ama ıstemıyorum artık :S
- +1 yıl
peki o aldatmış olsaydı. Farzet ki bugün iş çıkışı evine gideceksin kapıyı araladığında eşini başka bir erkekle yatakta yakaladın ve tamda zevkin doruğunda (veya eşin sevgilisine oral yapıyor) uçmuş vaziyetteler.
Aklında canlandır diye söylüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin gibileri çıkarmasın kimsenin karşısına çok korkuyorum senin gibi birine denk gelmekten :( Eşin için çok üzgünüm Allah yar ve yardımcısı olsun onun.Pazar günü onu yalnız bırakmaya için nasıl el veriyor?
20 Yorumlakocasını aldatan bir kadın bunu sorsa bu kadar tepki almazdı
07 Yorumla- +1 yıl
bence de...
Soran+1 yılarkadaşım sen gurusun küfür edılıyor şahsıma neden kaldırmıyorsunuz?
Soran+1 yılkım onlar?
- +1 yıl
sorunun linkiyle beraber buraya mesaj atabilirsin https://www.kizlarsoruyor.com/uye/kizlarsoruyor
- +1 yıl
Bu kadar tepki almaz miydi? Kadinlarla ilgili tepki verilmeyen tek birsey var, o da eşi tarafindan öldürülme sonrasi !!!
+1 yılpişmanmış bir de bari burada yalan söyleme yani
ayrıl ozaman aldatıyorsan sen düzelmezsin belli, yazık günah be00 Yorumlabide severek evlenmeşsin yazık sizin gibiler yüzünden sbu erkekler karalanıyo anlamış olduk bir kere daha..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. evet hassas bir konu belliki kurtulmak istiyorsun , insan bence karısının aynı şeyi yaptığını düşünmeli o zaman sonuca ulaşırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten bir an önce namaza başla
Bak ne güzel seni seeven bir eşin var
Durumda iyi
Yapma böyle nefsine köle olma10 Yorumlavalla ne diyim bilemedim kadın erkek aldatan ölmeli diyorum en azından pişmansın karına anlat hükmünü o versin
00 Yorumlaher insan hata yapabilir ama nefsimize hakim olmalı zamanını eşine ayırmaya onunla daha çok vakit geçirmeye çalış ben olmaktan çık biz ol o zaman istesen de yapamazsın
00 Yorumla
+1 yılyazık eşine hiç mi utanmıyodun yaparken şimdi utanıyosun?
20 Yorumlaohhoo ne cevaplar yazmışlarr :)) her insanın hayattan beklentileri zevkleri hısleri farklıdır. dostum KAFANA GÖRE TAKILL :))))
01 Yorumla
+1 yılBu senin nefsinle alakalı köreltmezsen devam edersin karakterini sen biçersin serefsiz olmak mı iyi adam olmak mı.. Secim senin
10 Yorumla
+1 yılmubarek cuma kufur etmek ıstemıyorum kendını duzelt o kadıncagızın hakkını nasıl odıcen bakalım
10 Yorumla
+1 yılaldatmayan yok gibi eşin mutlusa kendini kahretme bence
21 Yorumla
+1 yıliradene sahıp cıktıgında yapabılırsın yanı yazık cıdden bıde sevmıssın
00 YorumlaNedemek nasıl bırakacam bırakacaksın eşine bunu yapamazsın o vicdanın seni yer bitirir
10 YorumlaYazık değil mı eşine yaa.
İmanını güçlendir.Bırak bu işleri10 Yorumla
+1 yılSende hastalık olmuş başkan karını al gezmelere götür kafa dağıt
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayat tecrübem bana şunu öğretti, aldatanın ya karısı ya kzı bu işi yapıyor kesinlikle
21 Yorumla- +1 yıl
otostopçuluk işini mi?
artık çok zor ama... istiyorsan bırakmyı, namaz kıl oruç tut bırakırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçkden olurmu bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak etme yaptıklarını gören biri var.keser döner sap döner gün gelir hesap döner.kimsenin yaptığı yanına kalmamıştır.eşini aileni kaybedeceğini garanti ederim
24 Yorumla
Soran+1 yılal işde sen kaybettın galıba
Cevap sahibi+1 yılkarın senden çok daha mükemmel biriyle olacak yollarınız ayrılacak emin ol
Soran+1 yılherkesın duası kabul olsaydı ooooo
Cevap sahibi+1 yıldua değil ilahi adalet tecelli edecektir.benden bukadar senin hayatın
+1 yılallah seni ıslah etsin.
unutma yaşattıklarını yaşarsın daha beterini.21 Yorumla
Soran+1 yılkes ya
Abi en iyisi kızlara ulaşabildigin kanalları kapat.
01 Yorumla- +1 yıl
sana ne lan ! senden mi öğrencem nasıl konuşacağımı.herif gelmiş ben yapıyorum bundan da keyif alıyorum demenin yolunu bulmuş, çzöüm aramaktansa karı kız aramaya devam ediyor.bir de gelip ayar veriyorsunuz , haddini bil.
+1 yılnasıl mutluysan öyle devam et
aldatarak mutluysan devam panpa00 Yorumlayapacagın şey çok basit sadece empati kur ya aynısını o sana yapsa ne olur?
00 Yorumlapişmanlıkta iyidir o evde senı beklersen sen neler yapıyosun aklına gelmıyomu
00 Yorumlaseks açısından eşin pek sevmiyorsa anlayabilirim ama bunun dışında normal değil bence.
00 Yorumla
+1 yılBırakmak istiyorsan doktora gir bir çözüm olabilir
10 Yorumla
+1 yılEşini değil, kendini aldatıyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Gülü seven eşine katlanır.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıleşinde seni aldatıyor <3
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Eşine onu aldattığını söyle.
00 Yorumla
+1 yılkısaca eşini hak etmiyorsun gibi geldi bana...
10 YorumlaÇocuğun yoksa yapma.
10 Yorumla
+1 yılboşan ozaman
11 Yorumla
Soran+1 yılboşanmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin kötü biriyse devam et düzelir
00 Yorumla
+1 yıleşinde hala anlamıyorsa harbi salakmış
00 Yorumlakestir kurtul
20 Yorumla
+1 yılvicdanın sızlıyorsa sorun yok henüz insansın
01 Yorumla