Hem çöpçü gibi dolaş hem de vay efendim kocam beni aldattı. Bu hangi aklın ürünü?

Kadınlarımıza burdan ben serzenişte bulunmak istiyorm aslında. Bakımsızsınız hanımlar, pis ve bakımsızsınız. zaten bzm kadınların %70i maşallah sakal bıyık o biçim. Temizlik bilmez, bakım bilmez, naz-işve bilmez. sonra da kocam beni aldattı, yabancı kadına baktı vs. napsın adam? istiyorsunuz ki hem böyle pasaklı olalım hem adam bize sadık kalsın. Yok öyle bir dünya. Önce bir o giydiğiniz paçalı donları çıkarın totonuzdan, sonra lazere mi gidiyosunuz artık bir şekilde bey olmaktan kurtulun, dişlerinize ve yüzünüze özen gösterin. konuşmalarınıza ve davranışlarınıza dikkat edin. bunları neden mi yazdım? bayan olmama rağmen fena halde sinirimi bozuyorsun. Bu dediğim tarzdaki kadınların aldatılmasına diyebileceğim tek şey: Ohhh iyi oluyor size. bizim bile midemiz bulanıyor adam ne yapsın, ya kadı9n gibi olun ya da yüklenmeyin erkeklere. her zaman haklıdan tarafım :)) Not: Kimsenin metresi değilim !
Hem çöpçü gibi dolaş hem de vay efendim kocam beni aldattı. Bu hangi aklın ürünü?