Erkek arkadaşınız ilişkinizi bitirme noktasına getirip neden yüz yüze konuşmak ister?

Erkek arkadaşınızla aynı iş yerinde çalışıp ve bu ilişkinin ortaya çıkmasıyla çıldıran bir işgüzar sevgiliniz ilişkiyi bitirmek istemesinden 1 saat sonra neden ertesi günü için yüz yüze konuşalım der?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu olayların ertesi günü, ofisime kadar gelip, odamdaki çalışma arkadaşlarıma ''merhabalar'' der (ve siz hiç bakmayıp selam dahi vermezseniz) ve kendini göstermek adına aklınca ben burdayım geldim diyorsa...Siz ise hiç yüz vermeden yanından geçiyorsanız...Bu adamın amacı nedir? Bu kadar sinirlenmek ve bu kadar panik neyin nesi bilemiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Komik ,Komik... Arayacağım seni deyip, aradıktan sonra, seni davet edicektim bişey yok demesi bomba olması gibi, pazar günü görüşmek için konuşuldu... Ve hiç suçlu değil arkadaş ya... Yine afra yine tafra.. ve utanmadan vaad edilen birşey yok demesi...Görüşmek istemedim diye böyle birşey yapılırmı ya?
Erkek arkadaşınız ilişkinizi bitirme noktasına getirip neden yüz yüze konuşmak ister?