Tinder actim bir ara yalniz amacim birileriyle tanismak ve bulusmakti baska bir sey degil. Cocukla bu sekilde konustuk ve tam dedim duzgun biri uyumluyuz sonra sevgili istemiyorum en fazla takilirim dedi ama konusmalar da soyle
Sonuç olarak bir tanısma uygulaması gibi birsey bu arayısta olan insana denk geleceksiniz yani ciddi bir iliski beklemek bence hata olur karsıdakinin amacı karsısına çıkan ilk kızla sevgili olmak ve bu yüzden dolayıda kendisini iyi gösterir size karsı, güvenmeniz için hiçbir sebep yok diyebilirim sonuç olarak oradaki insanlar arayısta olan bir insanlar karsısına çıkan ilk kızla sevgili olurlar.. bu neden den dolayı siz çıkmasaydınız karsısına baskası çıksaydı onunla iliski kurmak isterdi ve simdi siz çıktınız ve sizle olmak isteyecektir ancak sevgili yapmak diye birsey olmaz asla gerçek sevgi ask aranmaz arayısta olan insanlar ise benimde sevgilim flörtüm olsun derler ve hevesi geçince giderler anlayacağınız size takılmalık gözüyle bakar veya gönül eğlendirirler arayısta olan insanlar sonuçta.
Tinder'dan duygusal bişeyler olacagına inanmak saflık olur. İnsanların konuşmalarıyla düşündükleri her zaman aynı olmaz. Yazdıklarından etkilenip de böyle şeyler düşünme üzülürsün sonra. Sonuç olarak seninle konuşmayı kestikten sonra başkasına yazıyor hemen.
Tinder her kadar yurt dışında gerçek bir arkadaşlık programı olsa da ülkemizde cinsel arayışlar için kullanıldığı bir gerçek.(en azından biz erkekler için) ama yine de aşk gelir mi? Evet neden olmasın. Ama ihtimal baya bir düşük bence. Hatta sorun, Problem.. vb.. ihtimal çok yüksek olabilir.🙂🙂 siz kadınların dikkat etmesi gerekiyor.
Haklisiniz yurt disinda herkes her amacla kullaniliyor ama turkiyede sadece cinsellik icin olmasi sorun ama ben dogru birini buldugumu dusunuyorum orda bir cesaret denicem sansimi dikkatli olurum tesekkurler
Bilmiyorum ordaki erkekler genelde bosluklarini doldurmak icin geliyolar. Bende snein umuduyla cok takildim orda ama kimseyle bulusmadim. Dikkatli ol derim cogu sapik