Lütfen , samimi olan yazsın Nişan atacağım?

Evet 3 yıllık ilmek ilmek işlediğim yeri geldiğinde kendimden feragat ettiğim el üstüne tuttuğum bir insan var (dı) hayatımda. çok sevdim hala da seviyorum 2 gün önce evimize bakmaya gitmiştik 1 ay sonra düğünümüz vardı bizim bizi bu ayrılık noktasına getiren şeyi anlatacağım, bana bilezik yapılacaktı 7 tane ev almak istiyoruz bana bileziklerini eve verelim evimiz olsun dedi bende bunu yüz yüze konuşalım bu karari tek başıma alamam dedim Bana küfür etti ben annenle mi evleniyorum dedi bana o... dedi sinirlenince hakaret ederdi ama bu denli hiç küfür etmemişti bana. o.. çocuğu dedi köpek dedi neler saydı engelledi beni anneme anlattım bilezik mevzusunu ama küfürü söylemedim gece ayrilik mesajı attım. sms ten engellediği için görmemiş sanırım şimdi wp den engeli kaldırmış sordum gördün mü attığımı diye henüz görmemiş mesajımı görsün atacağım. sizce nişan atmalı mıyım bana fikir verin şu an kalbimle mantığımın arasında kalmış durumdayım. kalbim ayrılma diyor çok seviyorum mantığım kabul etmiyor bana dediği lafları. Ben ona anlattım babasız büyüdüm babam bana hep küfür ederdi annemle boşandılar. herşeyimi ona anlattım beni en zayıf noktamdan vurdu. Lütfen yorum yapın.
Güncellemeler
+1 yıl
amaç ne bilezik ne bisey bana düzgünce anlatsaydı hiç bir şey istemezdim bana küfür etti.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız beni tanımadan bile derdime ortak oldunuz. Bende ayrılmanın en doğru karar olduğunu düşünüyorum benim için hiç bir çabası yok çünkü.
Lütfen , samimi olan yazsın Nişan atacağım?