Çok fazla zengin dul bir kadın saplantılı şekilde aşık oldu, peşimi bırakmıyor, ne öneri verir siniz?

Benden 6 yaş büyük, görünüş olarak çok bakımlı, fizik kedicikler gibi ve genç gösteriyor. Ama duygusal birşeyler hissetmiyorum. Cidden yaşantım zorlamaya başladı. Geçen mesaj atmış evine geldim arabayı parkediyorum, aç kapıyı dedi. Arkadaşım il dışından gelmiş, havaalanına onu almaya gideceğim işim var dedim, aç 5 dakika dedi. Açmam dedim, duş alıp çıkmam gerek 5 dakika bile vaktim yok dedim. Zile bastı sürekli açmadım. Hakaret ediyorum çok sertsin ama için çocuk gibi tertemiz diyor. Ters şeyler yapıyorum yine olmuyor, iyi davranıyorum yine olmuyor, bırakmıyor peşimi, ikna ediyorum tamam diyor. 1gün demeden yine karşımda, yapamıyorum diyor. Her dakika seni düşünüyorum, acaba şu an napıyor, nerede hayaller kuruyorum, her saniye aklımdasın diyor. Asılan çok ama en fazla akşam evde ne var sorusuna köfte var, beni evde köfte yemeye davet etsene diyene tek kişilik yemeğim var dediğim de okey diyenle karşılaştım. Bu kadın yapışkan çıktı, seni başka biriyle görmeye bile dayanamıyorum diyor, ya da kendi en yakın arkadaşını bile kıskanır oldu benden, hayatımı ciddi anlamda etkiliyor.
Çok fazla zengin dul bir kadın saplantılı şekilde aşık oldu, peşimi bırakmıyor, ne öneri verir siniz?