Birşey diyeyim mi diğer konular beni ilgilendirmiyor ama migren konusunda saçma sapan davranmışsın. Bizim ailede migren genetik ve hepimiz bu illetten çekmiş biri olarak yazıyorum gerçekten de dediği gibi herkesin migreni bir olmuyor yani sen bende bilirim migreni ayaklarına yatmışsın ama... Ayrıca insan kimseyle konuşmak istemiyor çünkü midesi bulanıyor, gözlerini kapatması karanlık bir yere geçmesi gürültüden uzak kalması gerekiyor ve 2-3 saate geçtiği gibi gün boyu da sürekli vurabiliyor. Hatta ileri aşamasında petrol/benzin kokusu alıyor ve kusuyorsun ( ki bu çok ileri bir safha kendimden biliyorum ) kısacası bu konuda triplenmen çok saçma. Ondan ilk defa birşey isteyeceğin ve ayağına kadar gideceğin bir zamanda migreni tutması onun hatası değil saçma sapan davranmayın insanlara.
Ama hatami anlayip yazdim sonucta
Cevap
1Cevap
Duygu Özaslan'ı beğenen birisi sonradan beğenmiyor gibi yapıyor cidden allah allah... Bacım bu senle ilgilenmiyor uğraşma.
Ama ben ona kiziyodum satasiyodum onu begenmis diye ya cok hoslaniyodu bu kadar nasil degisebilir
Senden hoşlanmıyor konuşmak istemiyor
seni bitirmiş yazma sende artık
Yapma bişey bekle.
Sence neden böyle yapiyo beni bitirmismi artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?