Arkadaşlar sevgilimle Pubg girdiğimde takıma gelip bayılan kızı kaldırdığım için trip atacak hatunu nerden bulabilirim? Bayılıp kaldırma derken bilmeyenler için; takım arkadaşınızı düşman yaralıyor siz ona yardım edip tekrar oyuna ortak ediyorsunuz.
Yaşamayana komik geliyor ama birebir yaşayan biri olarak söylüyorum sinir krizi geçirtecek bir durum. Kız arkadaşım, onun sevgilisi ve ben 3'lü oynuyorduk arkadaşım erkenden öldü abiyle biz kaldık bana direktif falan veriyor tabi bu sırada kendi sesimi kapattım arkadaşımın sesi tek açıktı ve çocukla muhatap bile olmuyorum en sonunda biz kazandık karşıdan sevgilisi tebrik ediyor falan kafamı bir çevirdim arkadaşım ağlıyor niye ağlıyorsun dedim biz birlikte birinci olmalıydık dedi. 🙄 Bir daha tövbe ettim sevgilisiyle olduğunda oynamamaya. Tek başıma çokzell leş seriyorum.
Pubg’den sevgili yapmayın he. Benim bir arkim var Tolu. Oradan flört yapmış manyak. Sonra bırakmış kızı. Kız gitmiş çocuğun sokağında herkese çocuğun fotosunu gösterip evi nerde diye sormuş dkdkd
Oyunda herkes biraz fazla kıskanç hahdhajaha ben bayıldığım zaman sevgilim gidip başka kızı kaldıracak olursa onun Azrail'i olurum. Liyakat puanı falan dinlemem sürekli patlatırım beynini