Kova burcu arkadaşı nerden edinebilirim?

Hayatım boyunca hep Başak, Terazi ve Koçlar buldu beni. Sonra Aslan ve Balık arkadaşım da oldu. İçlerinde en iyisi Balıklardı. Başaklar da iyiler fakat çok alınganlar, o an yanından geçerken kolunu tutsan benim kolumu tuttu çok kırıldım diye yanındaki arkadaşa sitemde bulunur çok alakasız şeylere kırılabiliyorlar. Koçlar kıskaç ve arabozucu, iyileri varsa da 100 kişiden 1 tane anca çıkar o da yükseleni falan kesin iyi bir burçtur ondan öyledir. Teraziler zaten aman Ya Rabbi diyorum Koçlardan daha beter kıskançlar marka takıntısı olan özenti tipler. Aslanlar da iyiliğine iyi ama çok kavgaya meyilliler, Başakların alındığı şeylere bunlar kavga çıkarırlar, kolunu tutsan sen benim kolumu nasıl tutarsın diye b. ktan sebeple bile kavga çıkarırlar, inatçılar, kendi fikirleri yanlışsa bile bunu inandıramazsınız başka fikri kabul etmezler sabitler. Duyduğuma göre en uyumlu huzurlu kavgacı olmayan saygılı burç kova ama maalesef o da beni bulmadı hayat boyu. Kova burcu arkadaşım olsun istiyorum, nerden tanışabilirim?

Kova burcu arkadaşı nerden edinebilirim?