'Sevgiliye ayrılmak istiyorsan ayrılalım demek ve ardından erkeğin hemen kabul etmesi' böyle bir durumda ne yapmalı?

merhaba şu an çok kötü hissettiğim için direkt konuya girmek istiyorum. benim yabancı bir erkek arkadaşım vardı yaklaşık 4 saat önceye kadar. yabancı olduğu için iletişimimizi ingilizce aracılığıyla sağlıyorduk. neyse yaklaşık 5 aydır sevgiliydik her şey çok güzel gidiyordu. ikimizde birbirimizi seviyorduk ya da ben öyle sanıyordum bilmiyorum. son 3 haftadır doğru düzgün konuşmuyorduk. hep ilk mesajı ben atıyordum ve normalde anında cevap veren çocuk çok geç cevap vermeye başladı onu geçtim. mesajları sadece tek kelime oluyordu. oturuyorum, yemek yiyorum gibi. bende buna bir sorun mu var neden böylesin dediğimde kalbim ve vücudumdan yoruldum dedi. bende neden diyınce bilmiyorum diyordu ve zorlamama rağmen başka bir şey demiyordu. bende dayanamadım ve bugün ona eğer ayrılmak istiyorsan ayrılalım dedim. ve 3 haftadır msjlara doğru düzgün cevap vermeyen çocuk hemen cevap verdi ve 'o zaman şuandan itibaren ayrıldık' yazdı bide buna ek olarak 'ikimiz içinde en iyisi bu' yazdı. şaşırdım kaldım. bende ona sen ayrılmaya dünden hazırmışsın hemen kabul ettin yazdım. ve bana ben senin için iyi bir erkek arkadaş degilim yazdı. seninle çok mutluydum ama son haftalardır mutlu değilim yazdı. ben bir şey diyemedim kaldım öyle sonrada arkadaş olarak kalalım yazdı. işin kötü tarafı benim onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor. bende onun beni sevdiğini düşünmüştüm. Türkiye'ye geldiği zaman nişan yüzüğü bile almıştı. seninle evlenicem demişti. ne yapmalıyım lütfen bir tavsiye verin mesaj atmalı mıyım? çünkü gerçekten ilişkimizin bitmesini istemiyorum
'Sevgiliye ayrılmak istiyorsan ayrılalım demek ve ardından erkeğin hemen kabul etmesi' böyle bir durumda ne yapmalı?