Sevgilime çok mu baskı yapıyorum? Sevgilinizin istediği bir kıyafeti giyer misiniz ya da istemediği bir kıyafeti giymez misiniz?

Arkadaşlar sevgilim tatile çıktı. Çok mu baskı yapıyorum ona acaba. Sürekli msj atıyorum, acaba napiyor şu anda diyorum, beni unuttu eğleniyor diyorum, ben burada sıkıntıdayken o nasıl eğleniyor diyorum... Saçmalıyor muyum sizce de?

Sevgiliniz bikini giymenizi istemedi naparsınız kızlar? Ben istemedim ama beni çok uğraştırdı. En sonunda şortu giydi. Sizce ne yapmalıyım? Siz bu söylediklerimi dikkate alır mıydınız?
Güncellemeler
1 yıl
toplam 14 yıl olmuş bu yazıyı yazali. öyle az uzda değil yani. nekadar cocukmusuz. nekadar cahilmisiz aslında. bana yapılan yorumları görünce utanıyorum cidden. bol bol kitap okumalı insan kendini geliştirmeli. böyle saçma şeyleri kendine dert etmemeli. benzer sorunları yaşayan kardeşlerimiz olursa diye yazıyorum. gerçek takmayın. ilerde hiç umursamiyorsunuz. bilsenizki eşiniz biriyle yatmış ginede umrunuzda olmuyor belirli aşamadan sonra. sizle beraberken olan şeyler önemli. evliyiz mutluyuz:)
Sevgilime çok mu baskı yapıyorum? Sevgilinizin istediği bir kıyafeti giyer misiniz ya da istemediği bir kıyafeti giymez misiniz?