Lütfen önyargılı görüş paylaşmayınız.
Çok zıttız. Çok kıskancız. Mesafe ilişkisi olduğundan dolayı belkide. Çok özlüyorum kokusunu bilmek istiyorum. Her sabah uyandığımda onun kokusu benimle olsun istiyorum. Beni bırakmıyorda bende onu bırakamıyorum. Onun gülüşüyle bende mutlu oluyorum oda benle. Onun geçmişi güzel değil. Birçok kızla beraber oldupunu itiraf etti. Eski sevgilisini benimle aldattığını öğrendim. Ayrıldım. Ama bana aşık olduğunu söyledi. Aylarca bırakmadı. Bende bırakamadım. Kızda haklı olarak benden nefret etti. Benim haberim bile yoktu gerçi. Sonra kızın yalanları dolanları.. Ortalığı birazda kız karıştırdı. Ama ailesi araya girdi benim için. Fedakarlıklar yapmaya başladı. Ama geçmişi düzgün olmayan insan benim için değişir mi? Bana değiştirmeye çabaladığını söyledi herkes beni yarı yolda bıraktı dedi sende bırakma beni dedi. Bırakamıyorum. Hem çok seviyorum hem söz verdim. Çok yanlış insanlarız ama çok seviyoruz. Aşk herşeyden güçlü müdür?
Çok zıttız. Çok kıskancız. Mesafe ilişkisi olduğundan dolayı belkide. Çok özlüyorum kokusunu bilmek istiyorum. Her sabah uyandığımda onun kokusu benimle olsun istiyorum. Beni bırakmıyorda bende onu bırakamıyorum. Onun gülüşüyle bende mutlu oluyorum oda benle. Onun geçmişi güzel değil. Birçok kızla beraber oldupunu itiraf etti. Eski sevgilisini benimle aldattığını öğrendim. Ayrıldım. Ama bana aşık olduğunu söyledi. Aylarca bırakmadı. Bende bırakamadım. Kızda haklı olarak benden nefret etti. Benim haberim bile yoktu gerçi. Sonra kızın yalanları dolanları.. Ortalığı birazda kız karıştırdı. Ama ailesi araya girdi benim için. Fedakarlıklar yapmaya başladı. Ama geçmişi düzgün olmayan insan benim için değişir mi? Bana değiştirmeye çabaladığını söyledi herkes beni yarı yolda bıraktı dedi sende bırakma beni dedi. Bırakamıyorum. Hem çok seviyorum hem söz verdim. Çok yanlış insanlarız ama çok seviyoruz. Aşk herşeyden güçlü müdür?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Sevgili genç papatya,
Lütfen ön yargılı görüş paylaşmayınız diye belirtmişsin.
İlişki Koçu olarak uzun yıllardır kadınlara erkek dünyasını anlatıyorum ve etkili taktikler veriyorum. Bunu yaparken ön yargıya asla yer olamaz. Ön yargısı olan bir insan benim yaptığım işi asla yapamaz. Bir defa en başta bu noktayı belirtelim.
Şöyle bir inanış vardır; bu çocuk eski sevgilisini aldatırsa beni de aldatır diye düşünülür. Ancak bu inanış her durumda geçerli değildir. Çünkü daha önceki ilişkisinde neler yaşadığını tam olarak kestirebilmek mümkün değildir. Ayrıca senden önceki kız arkadaşı senden çok farklı birisi olabilir. O ilişkinin koşulları da aynı şekilde farklıdır.
Demek ki onu daha önce aldatmaya götüren sebepler o ilişkideki koşullara bağlıdır; sana da aynısını yapacağını düşünmek kesinlikle doğru değildir.
Yazdıklarını dikkatli şekilde okudum. Sana karşı kötü bir davranışından bahsetmiyorsun. Endişe etmene gerek yok, sadece tedbirli olmalısın.
Kaç zamandır bu çocukla birliktesin bilmiyorum. Ancak sen onu en az 1 senelik süreçte tanımalı ve davranışlarını gözlemleyerek sana nasıl tepkiler verdiğine bakmalısın. Sana karşı uzun süre doğru davranan bir adamı geçmişinden dolayı yargılama ve sen de ona karşı ön yargılı olma.
Bu aşka bir şans vermelisin. Aşk her şeyden güçlüdür.
Sevgiyle kal.
AY
Yaklasik 1 yildir iliskim var karantina sureci basladigindan beri sevgilim tovbe etti tum sosyal medya hesaplarini kapatti evde sadece ibadet ve saz ogrenmekle geciriyo ve benimlede konusmak istemiyo nedeni ise seninle konuştugumda dayanamiyorum elimde degil nefsime hakim olamiyorum diyo ne yapmam lazim bu durumda eskiden eskiden olsa yazmazdim ama şu an bu havalardan ve karantina surecinden dolayi kafami baska seylerle mesgul edemiyorum kendime engel olamiyorum cunku bu havalarda herzaman boyle depresyon gibi bir surec yaşiyorum sizce ne yapmaliyim LUTFEN YARDIMCI OLUN
@gokcekızzz Hemen evlen bence, iyi bir çocuğa benziyor
@cumartesi70 evlenmek istemiyo ki yani benimle ilgili bir durum degil 31 yasinda aileside çok kız bakmis ama istemiyo bir tür korkusu var evlilik konusunu actim diye 3 gun once ayrildik zaten daha dogrusu o birakti
Tekrar aldattı Adil Bey.. Yorumunuz için teşekkür ederim. 🙏🏻
Soran... Yorumun beni çok üzdü 😓
cok üzüldüm... aldatmasina, bazen birakmak gerekiyor, duygusal davrandimiz zamanlar aslinda en cok hata yapip üzüldümüz zamanlar oluyor, onun icin bitmistir artik onun huyu öyle aldatiyormus iste sürekli, bosver senin önüne de iyi birisi cikar, üzülme...