Başkasını benimle aldattı ama evlenmeyi düşünüyoruz, aşk yanlış başlangıçları yok saymaya yeter mi?

Lütfen önyargılı görüş paylaşmayınız.
Çok zıttız. Çok kıskancız. Mesafe ilişkisi olduğundan dolayı belkide. Çok özlüyorum kokusunu bilmek istiyorum. Her sabah uyandığımda onun kokusu benimle olsun istiyorum. Beni bırakmıyorda bende onu bırakamıyorum. Onun gülüşüyle bende mutlu oluyorum oda benle. Onun geçmişi güzel değil. Birçok kızla beraber oldupunu itiraf etti. Eski sevgilisini benimle aldattığını öğrendim. Ayrıldım. Ama bana aşık olduğunu söyledi. Aylarca bırakmadı. Bende bırakamadım. Kızda haklı olarak benden nefret etti. Benim haberim bile yoktu gerçi. Sonra kızın yalanları dolanları.. Ortalığı birazda kız karıştırdı. Ama ailesi araya girdi benim için. Fedakarlıklar yapmaya başladı. Ama geçmişi düzgün olmayan insan benim için değişir mi? Bana değiştirmeye çabaladığını söyledi herkes beni yarı yolda bıraktı dedi sende bırakma beni dedi. Bırakamıyorum. Hem çok seviyorum hem söz verdim. Çok yanlış insanlarız ama çok seviyoruz. Aşk herşeyden güçlü müdür?
Başkasını benimle aldattı ama evlenmeyi düşünüyoruz, aşk yanlış başlangıçları yok saymaya yeter mi?