Kankamla sevgili oldum ACİL BAKIN?

Şimdi arkadaşlar bir kankam vardı çok iyi anlaşıyorduk ama cidden iyiydi aramız. Ben bunun her şeyini biliyorum o da benim.2 gün önce bana hislerini açtı işte ben de şok oldum. Baya konuştuk falan sonra nasıl olduysa ben kabul ettim. Ama ettiğim andan itibaren içimde kötü bir his oluştu. Nasıl diyim böyle kötü bir şeyin olacağını hissedersiniz. Mideniz ağrır kalbinize ağırlık çöker falan öyle oldu. O gece neden bilmiyorum ama uyuyamadım. Ama içimde çok kötü bir his vardı bunu biliyordum.6. hissim cidden kuvvetlidir. Sabah yine o his vardı ve hiç gitmedi. Bir şey olacak gibi hissediyordum. Ve ben bu çocuğun şerefsiz olduğunu da biliyorum. Aklı fikri öpüşmekte elleşmekte falan. Nude istedi tereddüt ederek attım o da bana attı falan. Ama bu tür şeyler hiç alakam yoktur yani. İlk kez yaptım böyle bir şey. Hala içimde kötü bir his var ve gitmiyor. Bir şeyler ters gidiyor gibime geliyor. Sinemaya gidelim ben seni halledicem. Elleyebilir miyim? eller isin falan gibi saçma salak sorular soruyor. Şimdi ben cidden pişmanım. Ayrılmak istiyorum ama nasıl ayrılıcam? ne dicem. HER GÜN YÜZ YÜZE BAKICAZ SONUÇ OLARAK VE ARKADAŞ GRUBUMUZ VAR YANİ ŞMDİ BİZ AYRILINCA O GRUP DAĞILACAK DOĞAL OLARAK. KAFAM ÇOK KARIŞIK LÜTFEN YARDIM EDİN
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım arkadaşlar
Kankamla sevgili oldum ACİL BAKIN?