Böyle birşey saçma değil mi normal mi?

29 yaşındayım eski sevgilim aldattığı için beş yıldır kimseyle sevgili olmadım acımı çektim kendimi işime verdim ondan başkasıyla düşünmedim kendimi , sonuçta beş yil da geçti yaşın büyüdü evde kalıyorsun diyenler yüzünden üst üste ailemin geçirdiği hastalıklardan sonra hayatta yalnız kalmak istemediğim için hayatıma hakedecek birini almak istedim, tam bunu düşündüğümde biri yazdı 32 yaşında onunla konuşmaya başladım evini arabasını almış bir fabrikada çalışıyor aldığı şeylerin zengin değil borcunu ödüyor dedim ki içimden bende çalışıyorum zaten yeter bize neden olmasın tipide iyi ne kaybederim ki diye düşündüm. Üç haftadır konuşuyoruz iki üç gündür hep geç yazıyordu bugün sebebini sordum kizmayacağına söz ver dedikten sonra seninle konuşurken tahrik oluyorum seni kırmamak üzmemek için senden uzak duruyorum dedi çok sinirim bozuldu çok kızdım gerçekten bana senle gelecek istiyorum seni seviyorum hoşlanıyorum biz erkeğiz sonuçta hormonlar var beğendiğin kıza hissedersin bisiler kızma bana senle gelecek istiyorum eşim olmanı istiyorum falan dedi ya böyle saçmalık olabilir mi ben mi yanlış düşünüyorum açık açık söyledim saklamadım dedi. laf söyledim konuşmuyorum hata mı yapıyorum akıl verin bana Allah aşkına tüm erkekler böyle mi sevdiği kızı arzular mi seven erkek sevdiği kıza dokunmaya kıyamaz sözü yalan mı... gerçi bana bişi yapalım diye teklif etmedi ama bu laf da çok kötü degil mi☹️
Böyle birşey saçma değil mi normal mi?