Arkadaşlar 6 yıllık bir ilişkim var çok güzeldi ilişkimiz devam ederken babası öğrendi numaramı aldı arıyordu hep bende durumu aileme anlattım kıza daha fazla zarar gelmesin diye babam babasıyla konuştu fakat babası bir söz veriyordu bir hayır diyordu bir tamam diyordu bir hayır diyordu neyse söz verdiler kalktı babası eve gitti kızın telefonunu aldı beni aradı babamı aradı kızım istemiyor bu konu kapansın kızımın adı çıkmasın felan dedi kızada verdi oda dedi konu kapansın 20 gündür kızdan haber alamıyorum zaten karantinadayız yasak var durumlar kötü bilmiyorum ne yapacam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu sıra biraz bekle bence. Zaten herkes telaş halinde, psikolojiler bozuk. Kız bir yolunu bulup sana ulaşabilir belki de. Annesiyle iletişimin varsa onunla da görüşmeyi deneyebilirsin.
06 Yorumla- +1 yıl
Babası endişelenmiştir, kız doğru yolu bulup sana ulaşır bence. Şöyle de düşün. Sen her girişimde bulunduğunda babası kızın canını sıkıyor olabilir. Kız da bundan bir süre sonra bıkabilir. Eğer kız gerçekten seviyorsa bir süre beklemek bence senin için hem mantıklı hem sağlıklı olur.
- +1 yıl
Bunu duyduğuma sevindim. Günler sonra da olsa unutmayıp haber verdiğin için teşekkür ederim kardeşim. Ben demiştim, illaki görüşürsünüz. Hadi bol şans.
En İyi Cevaplar
Zamana bırak
011 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun yapacak bişey baba sonuçta kızına kıyacak değil ama sevgi olsaydı Şu an konu kapanamazdı demekkı bıtmesı gerekıyormus
01 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun babası istemiyor kardeşim o ilişki bitmiş kızı muhtemeden darp etmiştir babası ya da çok kötü azarlamıştır
039 Yorumla- +1 yıl
Bişey yapmıştır adam kıza
- +1 yıl
Durum vahim
- +1 yıl
Kızı kısıtlamıştır o zaman evine git konuş vs yoksa bir daha babasının sizi görüştüreceğini sanmıyorum babası seni layık görmüyor harhalde evlenmenizi istemiyor kızla sen ciddi düşünüyorsun sanırım
- +1 yıl
Babası seni sevmiyor ya da aileni sevmiyordur kesin bu devirde senin gibi ciddi düşünen kalmış en açından buna sevindim
- +1 yıl
Kızın adı çıkmasın diye evlendirmiycek mi hiç görücü usulü falan olcak muhtemelen kızı öyle evledircek babası ama anladığım kadarıyla babası kızımı sana yar etmem demiş
- +1 yıl
Ya kendine etme de kızın camına taş at gece falan belki cama çıkar konuşursunuz
- +1 yıl
Aklıma şu an bu geldi cidden
- +1 yıl
Evin altına gir ordan at gece babası seni görmezken
- +1 yıl
ya da uçan balon al balona not tutuşturup bağla evinin oraya
- +1 yıl
Uçan balonu uçurabilirsin de ya da mektup gibi yazı yaz kağıda evin kapısının önüne koy babası görmez tarafından
- +1 yıl
İsteyene konuşmak için seçenek çok aslında
- +1 yıl
Sosyal medyadan konuşmayı dene bilgisayarı vardır dimi
- +1 yıl
Bilmiyorum o zaman hakkında hayırlısı
- +1 yıl
Evet bekle çare yok başka
- +1 yıl
Bekleyecem kardeşim 6 yıldır beraber olduğun ailenden daha çok onun yanında olduğun ona çok güvendiğin biri böyle bir olay yüzünden etkilenmiş olabilir ama bence ayrılmak istese ya da konuşmak istese elbet mesaj atacaktır diyorum yani bitirmek istese bile mesaj atar bir gün çünkü elbet benimle konuşmak isteyecektir Birgün
sakin ol bekle kz sana elbet ulasacaktır babası endılselenmıstır sadace
06 Yorumla
+1 yılMuhakkak parali degilsindir. Parali olsan babasi sana kendi numarasini verirdi.
07 Yorumla- +1 yıl
Onlarinkinden iyi olmaniz yetmez. Iş adami olman lazim kız ev kizi lise mezunuysa senin en azindan doktor olman falan lazim. Simdiki aileler kizlarini yere goge sigdiramiyolar. Kizlari elin adamlariyla telefonda sanal sexler yapiyo ama odalarinda.
- +1 yıl
Onlar oyle kendine ait isyerini falan begenmezler doktuuur olacan illa ya da şoyle ayda en az 50 bin tl getirisi olan bir işin olacakki. Ozaman babasi kizini kendi elleriyle getirir sana. Etrafimda goruyom anasi babasi okuma yazma bilmeyen ilk okul mezunu evde oturan ya da zar zor memur olmuş kizlar memur erkekleri begenmiyo.
- +1 yıl
Bunu bana değil insanlara anlatmak lazim ayy canım ne cicisin soylesin boylesin derler ama yanaşmazlar evliliğe
+1 yılAkışına bırak olayların kötü bir hal almasına engel ol
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimal kız dayak yedi. ya da fena azarlandı. Eğer zengin olsaydın kızını sana vermek için köpek taklidi yapardı.
030 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman babanı tekrar konuştur telefonla. Sizinkilerin niyetinin ciddi olduğunu anlasın. Karantina bitince istemeye gelecez falan desin. Gençler birbirini sevmiş bize onların yuvasını yapmak düşer falan desin.
Cevap sahibi+1 yılKız senden soğuyabilir ya da başkasıyla başını bağlayabilirler riske atma
Cevap sahibi+1 yıl6 yıla güvenme. Benim abim 7 yıllık sevgilisinden ayrıldı 5 ay sonra evlendi😄
Cevap sahibi+1 yılTamam sen güvenme. Çünkü kızlar ailelerinin sözünden çıkamaz kolay kolay. Sen işi bağlamaya bak
Cevap sahibi+1 yılbir mektup yaz evlerine girebilecek bir kişiye güvendiğiniz birine ver mektubu yollat. Yaz herşeyi. Babasını çok karalama ama adam yakalarsa mektubu kötü olur😄
- +1 yıl
Bugün konuştum arkadaşı vesilesiyle konuştuk kız seni çok seviyorum asla senden vazgeçmem dedi sonuna kadar arkandayım dedi ve sonuçları ne olursa olsun katlanmaya hazırım senin için sen arkamda durduğun sürece bende dururum dedi seni unutmam dedi ama babası işte baskı yapıyormuş balkona bile çıkmasına izin vermiyormuş düşün telefonunu kırmış onun tek sorun babası gözüküyor
Cevap sahibi+1 yılHımmm. Babasını salla. Kıskançlık yapıyor ya da belki kız küçük diye istemiyor okumasını istiyordur. Kızın düşüncesi önemli. Bence yaşınız erken bazı şeyler için. Ama yuva kurabiliriz. Sorumluluk alırız, geçiniriz, faturalarımızı ödeyebiliriz diosanız. Karantina bitince gönder sizinkileri babasının şartlarını öğrenin tamam diyin yüzükleri takın. Ama basit değil erken evlenmek haberiniz olsun. Hayat güllük gülistanlık değil. şu an belki gezeriz eğleniriz diosuzdur ama 1 sene sonra herşey çol değişir. İyi düşünün
- +1 yıl
Yok zaten evlenmek istemiyoruz şu an askere gidecem 1 yıl sonra ertelemiştim onunda 1 yıl sonra üniversitesi bitiyor bide durum kötü görüyorsun şu an zaten istemiyoruz 1.5 yıl felan anca isteme olur yüzük takarız ozamana kadar inşallah babası gene sorun çıkarmaz adam inat yapmış ya bizim iyi aile olduğumuzu biliyor diyor kim gelse veririm seni onlara vermem
Cevap sahibi+1 yılBabalar öyledir😄😄 ben 27 yaşındayım sevgilim olduğunu öğrendi başka şehir diye hayatta vermem dedi. Hiçbir güç beni ikna edemez dedi unutacaksın dedi. Günlerce kavga ettik. Yemek falan yiyemiyordum artık sıkıntıdan. En sonunda bir gün geldi babasının numarası var mı sende arayim konuşim mi dedi😄 Tabi vermedim numarasını. Korona bitsin ailesiyle gelecek tanışmaya inş. Kız babaları böyle. Yaşı kaç olursa olsun inat eder. Önemli olan vazgeçmemek diretmek.
Cevap sahibi+1 yılMinik kızını alacaklar çünkü. Adamın içini rahatlatmanız lazım. Onun hırçınlığı kızının evden gidecek olması. Kabullenemiyor.
Cevap sahibi+1 yılBabasının üstüne gitmek yerine adamın içini rahatlatmaya çalışın. Anlamaya çalışın biraz. Karantina bitene kdar bekleyin. Kız arkadaşında evde üzgün dursun yemek falan yemesin ama kötü davranmasın babasına. Üzgün olduğunu göstersin. O düşünür durur kafasında bir krara varır. Zaman verin biraz
Cevap sahibi+1 yılYani bir söz takarsınız öyle görüşmenize izin vermez
Cevap sahibi+1 yılBende yüzük takın yoksa kızı rahat bırakmaz tekrar tekrar yakalar görüştüğünüzü. Ya bu işi büyükler halletsin aslında karantina bitsin gönder babanı konuşsun. Sonra bir söz yaparsınız askere gidersin gelincede nişan düğün olur.
- +1 yıl
3 defa babam amcam onla konuşmaya gitti adam vermeyecem diyor istemiyorum diyor konuyu kapatın diyor annemler evlerine gidecekti dedi gelmeyin yani geldi söz verdiler aileler aralarında eve gitti sözü unuttu hemen yani ailemde artık bşley yapmak istemiyor adam diyor kan akacak eğer bu konuyu kapatamazsanız
Cevap sahibi+1 yılTurşusunu mu kuracakmış kızının? Geçsin onları. Kızada söyle biraz dik dursun. Ben onla evlenmek istiyorum desin. Yemeden içmeden kesilsin. Gerekirse dayağınıda yesin. Babasını pes ettirecek en önemli kişi o aslında
- +1 yıl
Aynn zaten garibim 40 kg kalmış yemiyor içmiyor mide hastalığı da olmuştu son 1.2 ay içinde olay yaşandığı gün 2 gün hastanede kaldı ağrıdan dün konuştuğumda dedi hergün ağlıyorum hergün hastenedeyim yemek yemiyorum zaten çok kötü durumdaydı babasıda bunu görüyor hani üzüldüğünü kızının sürekli hala da diyor benle tartışıyor
Cevap sahibi+1 yılDirenci kırılana kadar direnecek başka yolu yok
- +1 yıl
Babası hergün diyor hala seviyor musun o çocuğu çocuk seni istemiyor ailesi istemiyor seni demişler durumumuz yok istemiyorlar seni demişler kıza halbuki ki ailem dedi durumlar kötü iyi olsun ozamana kadar çocuk askere gider gelir isteriz söz demiş ama o diyor neden dememişler şimdi isteyecez
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yasindasiniz be abicim :))))
04 Yorumla- +1 yıl
Valla kardeşim yaşımız da küçük değil ama kız babasından çok korkuyor babası çok sert biri üstelik ikimiz de okumuyoruz sadece dedim askerliğimi yapayım isteyecez ailemde dedi kabul etmedi bağırdı çağırdı eve gitti telefonunu aldı 20 gündür üstelik bizim komşumuz bizi tanıyan bilen bir aile
- +1 yıl
:))))))
oldukca buyukmussunuz pardon - +1 yıl
bekleme sen p. tesi evlen
ya da sen atomu parcala en iyisi babasi pismanlikdan ölsün :)
+1 yılKizin babası kızı darp etmiş ola bilir
019 Yorumla- +1 yıl
Öldürme gibi birsey yapamaz kızı yasi kac
- +1 yıl
Babası birsey yapama
- +1 yıl
Doğmuştur telefonu elinden almıştır
- +1 yıl
He tabi evlendirilen kadar cani değilse
- +1 yıl
Hiç bir şekilde ulaşamıyormuşun kiza
- +1 yıl
Babası herşeyi öğrendiği icin ve kızı dövdüğü için kiz kardeşide korkuyordur
- +1 yıl
Korkar çünkü babası evdedir
- +1 yıl
Beklemekden baska çaren yok suanda oyke gorunuyor
- +1 yıl
Dikkat et kzmjzi daha zor duruma sokmasin
- +1 yıl
Ayne
- +1 yıl
Kızla konuştum bugün arkadaşı vesilesiyle kız dedi seni çok seviyorum senden vazgeçmeyecem ailem ne yaparsa yapsın ne söyleseler söylesin senden vazgeçmeyecem seni ömür boyu bekleyecem dedi babam sürekli bana baskı yapıyor dedi telefonumu kırmış dedi balkona çıkmama bile izin vermiyor dedi
+1 yılKaçır kızı
03 Yorumla- +1 yıl
Kız da haklı
+1 yılhaydaaaa
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO iş bitmiş
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı