Ben yaptım delikanlı gibi sayfa sayfa ilan ettim aşkımı ama bir kelime bile cevap vermedi. Ee bari imoji falan koysaydı hiçbirini yapmadı yapraaam. Bu biraz canımı sıktı tabi ama iyi ki yapmışım zamanında yoksa ömrümün sonuna kadar onu bekleyecektim:)
İçinde hakikaten sevmek kabiliyeti olan bir insan hiçbir zaman bu sevgiyi bir kişiye inhisar ettiremez ve kimseden de böyle yapmasını bekleyemez. Ne kadar çok insanı seversek,', asıl sevdiğimiz bir tek kişiyi de o kadar çok ve kuvvetli severiz. Aşk dağıldıkça azalan bir şey değildir.
Efendi sevse lanet sayarlar; serseri sevse nimet sayar kadınlar... ben efendi olduğuma göre sevemem, sevsem de söyleyemem kadın ırkı böyle istiyor çünkü...
Bazen konuşmak işe yaramaz.. sen sevdiğini söylersin o başka bir dünyada yaşadığından kalbinin kapılarını tamamen kapatmıştır sana.. Zamana bırakmak gerekir bazen.. daha fazla kırılmamak için..
Hayır konuşmam, seviyorsam susarım. Belli dahi etmem. Belli edince bu sevgiyi kendi çıkarı için kullanır belki ne malum. Gerek yok. Aslında sevmemek daha güzel
Buralarda yeniyim. ve size anlatayim..3 aylik iliskimi dün itibari ile 2 gün icinde alinan bir karar ile sogudum denilerek terk edildim bunaldigini soyledi hic birsey istemedigini soyledi ve ben halen her yerden bakiyorum ve sevdigim icin terk edilsemde düzeltmek icin caba gosteriyorum ama israr ile istemiyorun diyor yanlismi yapiyorum cok severek deger vererek ve halen umutlanarak
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer ve bilirsin o nehir asla durmaz Kesinlikle gider konuşurum yarın herşey için çok geç olabilir
Seviyorsan ne demek? Görür görmez insan sever mi, aşık mı olur? Bence çok saçma ilk hoşlantı olur, beğenme olur. Konuşma kısmına gelecek olursam çekingen biriyim kolay kolay yapamam ✂️
ben birini beğeniyorum sonra hoşlanmaya başlıyorum sonra platonikliğe dönüşüyor ve bu 1 yıl ya da 2 yıl sürüyor en sonunda yaz tatilinde mesaj atıyorum uzunca ve dönerse senindir sşklvsmşvl Kısacası evet ben söylüyorum seviyorsam