Mümkün ki aşkların en hakikisi de odur. Göremediği, dokunamadığı ve duyamadığı birini yüreğinde hisseder insan.. Biz Allah'ı da görmeden duymadan dokunmadan sevebilmişsek, O'nun yarattığı kula da aşık olabiliriz.. görmeden, duymadan, dokunmadan.. sadece hissederek.. onun acısını yüreğinin taaa en derinlerinde onunla beraber yaşayıp hissederek.. herkes yapamaz bunu.. Gerçekten gönülden sevebiliyorsa bir insan duymanin, dokunmanin, görmenin bir anlamı yoktur. ben onu hep böyle sevdim... ama anlamadı...
Aslında en güzel en sade aşktır dokunmadan sevmek. Söyle düşünün görmüyorsunuz ama sürekli gözünüzün önünde, sesini duymuyorsun belki ama duymak için bir heyecan bir arayış, dokunmadan sevmek ise o kadar özel ve anlamlı ki... Menfaatsiz bir sevgi bu... Hep bir arayış ister hep bir merak heyacan hic bitmeyecek gibi görünen aslında kendini kaptırmış gidiyorsun farkında bile olmadan
Bu eski devirlerde mümkündü, bakışmaya bile utanılırmış, kız erkeği beğeniyorsa mendil atmalar, mektuplaşmalar o zamanlarda yaşasam aşkın varlığına inanabilirmişim ama bu devirde sanmıyorum herkes birbiriyle istediğini yapıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ediyorlar, başkalarıyla da her şeyi yapıp tekrar ayrılıyorlar. Yani şimdi aşk falan yok midesizler var
Ben aşkın en güzel halinin bu olduğuna inanıyorum. Dokanan, gören, yakınen hisseden zaten sever. Sen bir de bunlar mümkün olmadan sevene sor aşkı, o zor aşkı.
Aşk bana göre bir kalıp değil, her bedende, her zihinde farklıdır. Gerçekten yüreğiyle seven zaten bedeniyle dokunmaya gerek duymaz, yüreğiyle dokunur sevdiğine.
Aşkı yaşamak için bunların olması şart değil. Aşk bazen sesine, kokusuna, hasret kalmaktır. Bazen o gördüğün bir çift gözü tekrardan görmek için yaşarsın.
Aslında öyle mümkün aşk, öyle bitmez. Özlemi çekmek güzeldir her zaman görmemek onu sürekli görmek istemene, her zaman duymaman ya bir kere sesini duysam o da yeter demene neden olur. Şimdi hangi aşık der bunu? Hiçbiri çünkü görüşmek konuşmak o kadar kolay oldu ki. O yüzden diyorlar nerede eski aşıklar diye. Onlar kavuşamadıklarından biz aşık dedik onlara. Aşkın ateşi vuslatla sona eriyor çünkü.
Sanki yokuz, Gözler hiç mi buluşamadı deseler hiç derim, Hiç mi kokusunu bilmiyorsun deseler bilmiyorum derim, Sesini de duymadın mı diye söyleseler nasıl derim bu sefer sessizliğin benliğime işledi diye, Sanki yokuz galiba... re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (255, 255, 255), justifyLeft, p
Çok uzun yazılabilir bu konu hakkında fakat önemli olan yüreğine dokunmaktır. Tenine dokunabilmek, ona sarılabilmek, onu her gün görebilmek aslında özel olmalı. Bakmak değil, görmek lazım. Tenine değil, önce yüreğine dokunmak lazım, önce gönlünü görmek lazım.. Gerçekten sevdikten sonra mesafelerin bir önemi kalmaz, ona beslediğin sevgi; aranızdaki en kısa yoldur. O yolu göremezsin ama gözlerin kapalı ulaşabilirsin. En güzeli de budur, özeldir, kimisi dokunmaya kıyamazken; sen sevmeye kıyamazsın.
Duymadan dokunmadan aşık olunabilir. ama görmeden aşık olabilmesi için ruhuna hitap edebiliyor olması lazım birisinin. bir çok ilişki bir çok aşk vardır. uzun süre görmeden duymadan ve dokunmadan yeşeren aşklar. Aşk ruhu hissedebilmektir.
Elbette mümkün bizzat yaşıyorum, sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz ve mesleği gereği fazla konuşamıyoruz sürekli nöbet devriye.. Ancak bu seven 2 kalp için engel değil yeter ki gönül uzaklığı olmasın🙏
bir kere resmini gördüğüm birisi var o kadar sıcak ki gülüşü tebessümü insan istemeden kaptırıyor kendini videoları var hesabında o kadar samimi ki istemeden aşık olabiliyor insan..
Aşka inancım yok. Aşkı geçtim bu zamanda böyle sevgi taşıyan yok. 😀 Heves bitene kadar sevgiler pazar tezgahlarında. Aynen öyle dönem. Uzaktan sevginin bedelini bir taraf öder diğer taraf zevk sefa sürer.
Evet mümkün. Asıl önemli olan şey onu görmeden, dokunmadan, duymadan bile kalbinin içinde hissetmesi ondan bu sıcaklığı almasıdır. Sevmek illa hep el ele tutuşmak, uzun uzun bakışmak, sesini saatelerce işitmek değildir.
Valla dayı! Bu zamanda zaten aşk kavramı kalmadı. Ama bu kavramlarla bazı yetersizler tutku yaşayabiliyor. Senin zamanında yaşamak isterdim. Aşık Veysel! Duygusuzluktan öldük. Çay da yeter duygular varsa 😊
insan aşık olunca her dakika görmek ister, dokunmak ister, duymak ister. Yaparsa mutluluk yapamaz ise eziyet eder. Bu nedenle bu ilişkiler alev gibi söner.. aşık olmak evet mümkün ama devamını getirmek mümkün değil
Mümkün.. Çünkü Kelimeler İnsanların Kişilik ve Karakter Aynasıdır. Bunu Analiz Ede bilirsen Kişiliğini Karakterini Seversin o Kişilik ve karakterle bir hayal ürünü oluşturursun zihninde
Evet mümkün, mesela şimdikiler uzak mesafe ilişkisine sıcak bakmıyor ama sevmek için görmeye dokunmaya gerek yoktur, kalbini seversin kişiliğini seversin en çokta kalbinde duruşunu seversin yani illa sevmek için yan yana olmaya gerek yoktur. Mesafeleri bahane etmeden sevin.
Mümkün. Aşk zaten zor koşullarda olunca aşktır. İki kaşa, kara göze, bedene tav olucaksak ne anlamı var ki aşığım demenin. İnsanlar kişilerin karakterini değil, büründükleri et parçasını seviyor.
Aşk' tamamen içgüdüsel bir istek' şehvetin kalpteki çarpıntısı' İlacıda sevişmek' Birde sevdalar var' bu dünya değil' malk mülk değil ölüm değil' Başka bir dünya''
Benimkisi çocukluk aşkıydı tam 7 yıl sürdü birlikte büyüdük daha sonra rusyaya taşınmak zorunda kaldı hala onu çok seviyorum görmeden dokunmadan duymadan ve hayatıma kimseyi alamadım