Çok acı bir durum :(
Arkadaşlar bacağımda yanık izi evliliğe engel olur mu?
Çok acı bir durum :(
Ya saçmalama seni seven insan zaten bundan dolayı mı vazgeçmez ya da soğumaz, bacağın ne durumda olursa olsun seni her halinle severler merak etme. Ben açıkçası sevdiğim kişi de böyle bir şey olsa takmam 😊
Ne saçma bir takıntı. Şimdi bacağı veya kolundan özürlü olanlar ne yapsın. Hiçmi evlenmesinler. Saçmalamışsın. Seven insan özrü görmez izimi kafaya takacak.
Cevap
30Cevap
neden sogusun... benimde gögüs bölgemde sol tarafta yanık izi var küçükte değil seni kabul eden öyle kabul eder dert edilcek şeyler değil bunlar... ha dert ederse sorun ondadır sende değil
Neyi yapmak istemiyorsun? Sanki canina kastediyorsun. Olabilir her insanin kusurlari var. Icin rahat edecekse simdiden söyleyebilirsin
Olur git kendini kiliseye kapat kutsal rahibe ol kimseye bunu yapmaya hakkın yok ulan abi çocuk musunuz ya
Nişanlın bilmiyor mu bu durumu? Benim de kolumda yanık izi var hem de boydan boya ama takmıyorum
Minik kuş böyle düşünme
Keyfinden yapmadın ya onları
Hayır soğumam
Sevdiğimde bir kusur olarak da görmem
Bunun için üzme kendini.
Herkesin bir kusuru var hepimizin.
Eşine söyle haberi olsun içi içini yemesin.
Olabilir be kızım ne var bunda. Kim dört dörtlük allasen.
Olur tabi. nikah memuru herkesi soyup vucutta iz vs var mı. diye özellikle bakıyor mecbur görecek sen evde kaldın
M almısın kızım sen, bacağındaki izi sorun edip seninle evlenmekten vaZgeçecek bie erkek le ne işim var demiyorsun da ne diyorsun onun için gidecek olan bırak gitsin
Ayrıca iyi misin diye boşuna soruyorum malsın. şimdiye kadar aklın neredeydi denezlermi adam
niye olsun öyle şey nişanlına söyle hatta göster arıza yaparsa nişanı at annene de söyle. Kimse seni sırf bir yara var diye reddedemez bu ahlaki değildir
Benim bacak popo full çatlak, yanık olmasını tercih ederdim. Yani ben çoğu zaman takıyorum buna ama karşımdaki sırf bunun için soğuyacak biriyse hiç olmasın daha iyi
Bedeninde ki güzelliğe aldanırsa 5 yıl sonra ne yapacak çirkinleşince değişince?
Ya saçmalama onun için soğuyacak ise zaten yaşamasın herif
niye soğunuz bunun için şöyle saçma düşüncelere girmeyin kendi kendinizi tribe sokmayın
Sevgi öyle birşey ki yanık izi falan tanımaz. Nişanlın bilmiyor mu bu yanık izlerini?
Bence bunu dert etme seven öyle kabullenir bu kötü bir şeyde değil
valla şöyle durum var zamanla adamın gözünde büyürmü o onun karakterine baglı zamanla gözünde büyütür ise sogur
Nasıl yani?
zaman sonra gözünde büyütmezse insanın yüzünde bir sivilce çıkar büyürde büyür canın sıkılır
ziktiret ya nolcak bendede var bisürü yara izi bu güne kadar sıkıntı eden olmadı
Yahu manyakmısın. Evlendiğin adam düzgünse sorun etmez bunu. Allah Allah yok memem küçük. Yok boyum kısa. Biz çok mu mükemmeliz sanki yarımıza yakının penisleri ortadan da küçük. Vs takma bu kadar Allah Allah.
kimse bunun için soğumaz..
tabi insan evladıysa..
Ne diyosun be neyi yapmak istemiyorsun? Biraz kendine güven.
Bunun evlilikle ne alakası var anlaysn bana da anlatsın
Seviyorsa sogumaz. Bunlara takilma. Sikdiden bilmesini saglaman iyi olur tabi
Yanık izinden niye soğusun insan
Olmaz saçmalama tabii ki
Belki sevimli bulur tam aksine
Evet senin evlenmen yasak
S. git
@Siyah_ojeli_kız ha ha
Seni kabullenen böyle kabullenir rahat ol.
Tabiki olmaz mühim olan kalp güzelliği
saçmalama bu yüzden senden neden soğusun
Laf arasında söyle bunu.
Hayır canım saçmalama
Yok orta bolge de sorun yoksa
Seven insan soğumaz
Hayır saçmalama
Hayir esine bagli
E nolmuş varsa bence takıntı yapma
Bacağında yanık izi olan evlenemiyor mu
Olmaz neden olsun
Bacağında yanık izi olan evlenemiyor mu