Nexfliş'te ( Netflix'te ) yayınlanacak olan Aşk 101 isimli dizinin LGBT barındıran ve destekleyen bir dizi olduğu söylenildi ve Twitter da bu çok olay oldu baş karakterlerden birinin adının Osman olması yüzünden duyarcılar çok coşmuştu ve tarihimize saygı filan diye baya lafa ütülemişlerdi siz bu dizi hakkında ne düşünüyorsunuz ben beğendim güzel gibi
İzlemek isteyenler için Fragman Bu arada o sırada Osmanlı Tarihi :DKendimce sansürledim ama her şey apaçık ortada yani :D
Nexfliş'te yayınlanacak olan Aşk 101 Dizisi Hakkında ne Düşünüyorsunuz?
seks Education dizisinin tüm sezonlarını izleyen biri olarak. Netflixte fazlaca tüm dizilerinde cinsellik ve eşcinsellik var. Kendi ütopik Topluluğu var kapalı bir platform bence sıkıntı yok. Para veriyorsun içeriği sen seçiyorsun.
solcu mu :D ne güzel ya insanları kalıplaştırıp bir tarafa koymak ben sana cahil salak herif diyor muyum? siz o salak fikirlerinizi kendinize saklayın sapkınlık onlarda değil sevgiyi 2 bacak arasında düşünen sizce
senin ülkeye faydan da buradan malca yorumlar yapmak kezban mı :D ahahaha daha yaratıcı bir şeyler bulsaydın norm ender abinden mi öğrendin bu sığ lafları
oğlancı mı :D? ben sana kadıncı diyor muyum sapkınlığı savunmuyormuş hepinizin milletin karısında kızında gözü var ama namus da böyleyse s**eyim namusunuzu