İkisinide aramıyorum. Son iki ilişkimden birisi ilişki başlarında istemediğim halde nude atan bir kızlaydı. Bu nude yüzünden ilişkiyi bitirdim. Son ilişkim ise evlilik hayali kuran kıskanç bir sayko kızdı. Evlilikten soğuttu. O kızdan sonra evlenicek kız değilde öbür kızı özler oldum valla. Sonrasında akışına bıraktım. Ha öyle olmuş ha böyle. Tamam nude gibi şeyler atılmalı ama ilişkinin erken evrelerinde olucak şeyler değil. İnsanın aklına şöyle bir soru geliyor bana bu kadar sürede nude atan kız başkalarınada atmış mıdır? Geçmiş biraz önemsizde böyle düşüncelere itmeye başladımı ona olan bakışın değişiyor güvenin sarsılıyor, ilişkin eskisi gibi olmuyor.
Lütfen artık yapmayın! Biz toplum kaliteleşsin dedikçe toplum kendini aşıyor... Moda diye edepsizlik kol geziyor. Bu hayatı yaşamanıza kimse engel olmuyor. En başta Allah özgür bırakıyor insanı. Ama be insan ama be kadın ama be erkek ne olur kendine gel. Herkes uçkuruna sahip çıksa zaten kadın bişey yapamaz hale gelecek ama nerde bizimkiler de bu düşünce. Ahmaklıktan başka birşey yapılmıyor bu konuda.
Hahhaha karikatür iyiymiş, tam KS erkeklerine ithafen olmuş :D Hoş sohbet edelim, makara yapalım nude de olur. Evlilik için çok çok az kişi buradan kız bakar.
evlenmek için atmayanini eğlenmek için atanini iki iki dört
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu devirde kızlar ikiye ayrılır evlenmeden çnce nıde atanlar ve evlendikten sonra aldatmak için can atanlar... kısaca al birini vur öbürüne ve köhne evlilik kurumuna güvenip kimseyle evlenme...
Yokki nude atanımız anca karantinada menemen gömüyoruz. Nude yi sadece bana atıyorsa sıkıntı yok 2 bacak arasında aramaya gerek yok ama bana sana bize nude atıyorsa sıkıntı :D