Aşk İlişkileri Sevgilim hamile mi sizce? Bark23 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Regli 15 gün gecikmiş Güncellemeler+1 yıl Test yaptık hamileymiş Sevgilim hamile mi sizce? Cevapla Hamilelik Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gyun_dd Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Hamile olabilir, veya başka sorunnlar yüzünden de gecikme olabilir.. test alsın eczaneden size 0 3 Yorumla Bark23 +1 yıl Tam içine gelmedi aslında Yorumla gyun_dd +1 yıl Bazen ilişkiye giriş anında ki o su dan bile hamile kalınıyor (nadir ama oluyor) Yorumla Bark23 +1 yıl Ya özelden bir kaç şey sorabilir miyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olabilir, test yaptırsın. Olm nerde bulup yeri nerde yapıyorsunuz ya bana da öğretin ahah. Üni’ye geldik yer yok. 0 14 Yorumla Bark23 +1 yıl Buluruz biz:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahah, taktik ver üstad. Yorumla Bark23 +1 yıl Bizim ev rahat reis:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah, hadi bakalım. Kondom kullan dikkat et alma eline çocuğu Yorumla Bark23 +1 yıl Ya kullanıyorduk normalde de bir kere de hissedelim dedik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun knk nasıl aldıracaksınız Yorumla Bark23 +1 yıl Off bilmiom sıkıntı hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlarınız kaçtı? Yorumla Bark23 +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aileler arası sürtüşmeler olacak reis hazırlıklı ol. Yorumla Bark23 +1 yıl Ailelere söylemeyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olm hamile kız ne kadar sürdüreceksiniz daha lisede değil misiniz Yorumla Bark23 +1 yıl Reis mesaj atsana bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım Yorumla
Blacklordrs Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Ona sor ya da git test yaptır ya da sen bilmiyormusun ne yaptığını 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mümkün evet 0 1 Yorumla Bark23 +1 yıl Test yapsak çıkar mı erken mi yoksa Yorumla
Hayalprest60 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Evet hamile 0 12 Yorumla Bark23 +1 yıl Kesin mi diyorsun Yorumla Hayalprest60 +1 yıl Test yapsın, Yorumla Bark23 +1 yıl İlişkiden ne kadar sonra çıkar test Yorumla Hayalprest60 +1 yıl Regli gecikmesinden yaklaşık 1 hafta sonra Yorumla Bark23 +1 yıl Acaba özelden yazabilir misin Yorumla Hayalprest60 +1 yıl Sahip çıkacak mısın? Yorumla Bark23 +1 yıl Aldırcaz Yorumla Hayalprest60 +1 yıl Yazık Yorumla Bark23 +1 yıl Yapmak bişi yok Yorumla Bark23 +1 yıl Sen hemşire misin Yorumla Hayalprest60 +1 yıl Evet Yorumla Bark23 +1 yıl Özelden bir kaç şey sorabilir miyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hamile olabilir, veya başka sorunnlar yüzünden de gecikme olabilir.. test alsın eczaneden size
Tam içine gelmedi aslında
Bazen ilişkiye giriş anında ki o su dan bile hamile kalınıyor (nadir ama oluyor)
Ya özelden bir kaç şey sorabilir miyim
Olabilir, test yaptırsın. Olm nerde bulup yeri nerde yapıyorsunuz ya bana da öğretin ahah. Üni’ye geldik yer yok.
Buluruz biz:))
Ahah, taktik ver üstad.
Bizim ev rahat reis:)
Hahah, hadi bakalım. Kondom kullan dikkat et alma eline çocuğu
Ya kullanıyorduk normalde de bir kere de hissedelim dedik
Geçmiş olsun knk nasıl aldıracaksınız
Off bilmiom sıkıntı hep
Yaşlarınız kaçtı?
18
Aileler arası sürtüşmeler olacak reis hazırlıklı ol.
Ailelere söylemeyiz
Olm hamile kız ne kadar sürdüreceksiniz daha lisede değil misiniz
Reis mesaj atsana bana
Yazdım
Ona sor ya da git test yaptır ya da sen bilmiyormusun ne yaptığını
2 gün daha geçikirse geçmiş olsun
Mümkün evet
Test yapsak çıkar mı erken mi yoksa
Evet hamile
Kesin mi diyorsun
Test yapsın,
İlişkiden ne kadar sonra çıkar test