+1 yılGören de diyecek ki "bu çocuk karantinadan önce uçanı kaçanı" götürüyordu. Yahu karantina hiç bahane olmadı benim için; karantinadan evvel nasılsam hala aynı tempoda gidiyorum. Sap bir insanım ben, hayatıma karşı cinsten sinek bile girmedi ve büyük ihtimalle de girmeyecek. İstemiyorum tamamen prensiplerim bu yönde evrildi uzun süreli yalnızlıklarım sonucunda. Karantinayı daha verimli değerlendiriyorum; gönül işleri yerine ussal faaliyetlere yatırım yapıyorum. Bol bol kitap okuyorum, makaleleri yabancı kaynaklardan bulup çeviriyorum. Bilgi haznemi geliştiriyorum, o kitaplar ve bulduğum her bilişsel işlem benim sevgilim zaten. Flörte falan ihtiyaç duymuyorum, uğraşmıyorum soğudum.
42 Yorumla
Soran+1 yılAynen benim gibisin :dd
- +1 yıl
Kanka böyle daha iyi emin ol. :D
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes de sıfır demiş 😂😂 arkadaşlar gerçekten evden çıkmıyorsanız sosyalleşmiyorsanız insanlarla iletişim kurma isteğinizi nasıl gideriyorsunuz 😂 ah ben tabiki kimseyle flört etmedim orası ayrı
05 Yorumla- +1 yıl
Özür dilerim ama nickini ilk başta farklı okudum ya ama söylemeyeceğim 😂😂
Soran+1 yılEvet herkes sifir diyor ama sosyallesemiyorum ben cevap veren yok xd
- +1 yıl
@gencpatron34 güzel kardeşim mi 🤦🏽♀️
- +1 yıl
Güzel kardeşim elbette 😂😂
- +1 yıl
Hayır ya çok kötü 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılBöyle bir sorunun topumsal ahlakı açısından etik değil. Bazen aynı gezegen üzerinde mi yaşıyoruz diye düşünüyorum
54 Yorumla
Soran+1 yılBen demiyorum instada vardi
- +1 yıl
Ben de sevmiyorum, hoşlanmıyorum böyle şeylerden de bence yaklaşım çok yanlış. Daha önce tanışmış birbirlerinden hoşlanmış kişiler her zaman sosyal medyadan birbirlerini deneyebilirler. Ona bakılırsa çok daha kötü zamanlarda bir şekilde evlilikler, çocuk doğumları devam etti.
- +1 yıl
Açıklama kısmında ki kişisel görüşün soruyu destekler nitelikte. Çünkü cevaplıyorsun
- +1 yıl
Aynen çok haklısınız. Adap kelimesi, ahlak kelimesi, ayıp ve edep gibi kelimeler bir şeylerin doğru olması için. Azgınlaşmanın ve sınırları aşmanın bir şey olduğunu sanıyorlar. Evet bu bir "şey". İtici bir şey. Buna da medeniyet diyorlar bir de sinirlerim bozuluyor
+1 yılYabancı kızlarla iletişim kurmaya bak bizimkilerin ici kararmış ruhu geçmiş seni de kendileri gibi yaparlar hayattan nefret edersin ...
Hele hele bunlara seks cinsellik dedinmi bus bütün hayatın kayar11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de
0 çünkü karantinadan 1 hafta önce en sevdiğim insan beni terketti , bende artık flört felan istememss
15 Yorumla
Soran+1 yılKeske ben de istemedigim icin olmasa ben istiyorum olmuyo fhjb
Soran+1 yılYok gelmiyolar knk
Soran+1 yılBisverdim zaten bakalim kimseye gitmedim kiz meslekte calisirken kimseyle konusmadim kimseds benle konusmamisti unide de ayni sekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılFlört filan boş iş gönül işlerine kapattım kendimi ben
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim acilmadi daha sizin kapaniyo :d
Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Vayy benim tipsiz olmadığı halde beceriksiz olan sap kardeşim onlaynmış :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBen mi beceriksizim ya beceriksizlere bakmiyolarsa bu onlarin ayibi ://
+1 yılflört mü ben almayayım bir limonata yollayın bana thanks skjsjkd
11 Yorumla
Soran+1 yıl🍹 al bakalim fhbv
+1 yılİyi fikir aslında nasıl yapacaz peki😃😄
32 Yorumla
Soran+1 yılBurdan instadan :Sd
- +1 yıl
Instadan olmaz aile meclisim var orda😄
Neyse ben anladım bakarım başımın çaresine cavv ✋😄
+1 yılOlun karantina da nasıl flört ediyorsunuz ki klavye mi kesiyorsun ne yapıyorsunuz sanal da flört mü olur
20 YorumlaÖh bu durumlarda bile karantinada flört diyorsunuz pes artık
31 Yorumla
Soran+1 yılİnstada gordum acilen flort birakmaliyim karantinadan sonra 33 randevum var diyodu bide erkek:s
+1 yılBu karantina 100 yıl sürse bile öyle adam akıllı , kafa dengi birini bulamam bence 😂😂. bakıyorum niyeti kötü engel atıyorum 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yıl0 zaten sıkılıyorum birde onu dinleyip kafamı şişiremem
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de telefona ps 1 indirdim eski oyunlarimi oynuyorum djjd
+1 yıl0 gerek yok kendimi cekemiyorum bir de onun kaprisini mi cekeyim 🐣
20 Yorumla
+1 yılBurdan flört olmaz. Boş işlerle uğraşma diye kaç kere söylicem sana jzbsbx
17 Yorumla
Soran+1 yılTamam instada da olmuyo veya ing kursunda fjjf
- +1 yıl
Böyle *m slagi olmaya devam edersen ya aptlin birini bulursun. ya da hak etmeyen birinin hayatını bok edersin. Böyle boş işlerle uğraşacağına kendini geliştir.
Soran+1 yılGelistiriyorum zaten surekli 30 kitap bitirdim ve gitmedigim kurs kalmadi
- +1 yıl
Biseylerin farkına varmadan hic bir bok olmaz tabi. Önce karşı cinsin nasıl erkeklerden hoşlandığını anla. Çok yılışıksın seni hic tanımıyorum 4 5 kere gördüm site de ama görünen bu. Coolluk 0. 10 senelik evli olsan biri karsina gecip bacaklarini açsa düşünmeden atlarsin üstüne. Verdiğin izlenim bu herkesi orsqu sanmayin burdan bile olsa insanlar duygu yaşamak istiyor bunu bir anla önce.
- +1 yıl
Istersen 1000 tane kitap bitir anlatabiliyor muyum farkındalık önemli şu günüme kadar 1 tane kitap bitirmedim. Düşünce farkına bak.
- +1 yıl
Bozulma bu söylediklerime. Anlamaya çalış. Bunları annen baban bile söylemez sana. Bakma sitede vakit geçsin diye troll takılıyorum boş yapıyorum kafa dağıtmak için. Baktın olmuyor sen de aynısını yapacaksın illa birinin dikkatini çekmek gerekmiyor. O kişi olmadan da hayatin devam edecek illa ki istiyorsunuz ki bütün kızlar etrafinizda dönsün geçin bunları.
Soran+1 yılHer yerde farkli bir sey diyolar cool olsam da sıkılırlar olmasam yilisik olurum samimiyet kurmak icin de benim gibi yapmak gerekiyo hep cool olursan da yaninda rahat etmez ne yapacagimi sasirdim 🙄 bosverip birakayim da bari evlilik gelince sevmedigim biriyle gorucu evlenip ömur boyu mutsuz olayim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Flört ne yeniyor mu? Boş işlere harcanacak vaktim yok. 😊
10 Yorumla
+1 yılDün biri sanal teklif etti konuştu krndince kızım ben kızım diyordu 😂 konuşmadım inanmadım
11 Yorumla- +1 yıl
La şimdi bida denk geldi yine resim istedim atmadı engelledi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPiLLy_BheBek flört degil de bir arkadaş gibi konuşmak isterdim normal arkadaş hayatta belki bişileri konuşcagım doğru yanlışı konuşcagım biri diye düşünüyorum kardeşim gibi konuşmak isterdim
10 Yorumla
+1 yıl@Shivers bebeeemmm flört edek mi? Seksi pembikler cv bırakın.
10 Yorumla
+1 yılBen 1 kişi ile ekleştim, şansıma ikizler burcu çıktı. İlk konuştuğumuz gün her şey çok güzeldi, ertesi gün söylediği şeylerin hepsinin aksini yaptı.. Klasik ikizler işte! 😁 Engelledim gitti.. 🤷🏻♀️
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem, belli bir yeri yok herhalde 😅 ben instagram’dan ekleşmiştim..
- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılkimse ile galiba karantina duygularıda öldürüyor ya da evde olmak hiç-bir şey yapmamak insanın yaşama sevincini öldürüyor bu da ilişki durumuna yansiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFlört değil ama bir sürü kişiyle tanıştım, niyeti bozanlar olunca engelledim. Karantina bitene kadar ülkenin yarısıyla tanışırım galiba😂
25 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂👍
Cevap sahibi+1 yıl@Sҽɾƚ_vurur iletişim becerilerimi geliştiriyorum😂😂
- +1 yıl
Fazla geliştirme birgün robot çıkar. karsina 😂👍
Cevap sahibi+1 yıl@Sҽɾƚ_vurur daha neler😂😂
- +1 yıl
Teknoloji gelişiyor belli olmaz 😂😂
Sanal seks deneyimim oldu berbattı dostum bir daha yapmam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırf zaman geçsin diye kimseyi hayatıma almam. O yüzden kimse.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu karantina günlerinde evlilik düşünüyorduk. Ama yarı yolda bırakıldım 🤦🏼
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evli hatunla görüntülü seks yapıyorum hacım kadın fena fenaa
10 Yorumla
+1 yılEvden dışarı çıkmıyorum, ne flörtü dmdndnd
26 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan iste
- +1 yıl
Sanaldan flört mü olur be hocam. Yoksa 0rospunun önde gideniyim Allah affetsin 🤭
Soran+1 yılBende de oldu ama su an sifir reelden zaten 0 ://
- +1 yıl
4msızlık başına vurmuş. Git bir esc ye kendine gel yoksa bu abazalığın başına bela. Demedi deme
Soran+1 yılBela oluyo zatem ama ilkim esc olmasin ya 😢
- +1 yıl
Bu gidişle düşüreceğiz kızın esc den farkı olmayacak. Ondan takılma bunlara. Libidon un kurbanı olmuşsun birazcık. Tabi yine sne bilirsin
+1 yıl0 kisiyle :D sap ve beceriksizim :D
31 Yorumla
Soran+1 yılBen de beceriksizim ya da itici
+1 yılYüz verseler hazirsin yanii 😂
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet 23 yildir hic flortum olmadi zaten :Dd
- +1 yıl
Sen hazir olmaya devam. Elbet bir gün olur
Soran+1 yılUmudumu kaybettim coktan
Tüm flörtlerim karantinaya geldi ya
12 Yorumla
Soran+1 yılDusman mi catlatiyon mk
+1 yılBen 0 kimseye yüz vermedim yani o yüzden 🙃
11 Yorumla
Soran+1 yılVerme bence de
Reis beyaz tenli biraz kilolu kadın buluçan hard giricem buna saksı dan indirmiçen tassaklarindan alican doller nasıl ama
10 Yorumla
+1 yıl0 ama yalnızlığımla mutluyum bu furyaya da katılmayayım
20 Yorumla25 yıldır sevgilim yok ağır yokluktayım
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de 23 yildir ve karsi cinsle ilgili hicbi sey hayatima girmedi
Soran+1 yıl@derya_0x ciddiyim hala olmuyo hatta
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşım 30 etmedim. Hayatım boyunca hiç ciddi ilişkim olmadı ya da sevdiğim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ne oğlum ya. Kimsenin duygusal boşluğunu da mı bulamadın
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok ki hepsi egoist
Ohooo karantina çıkışı 15 buluşmam var
11 Yorumla
Soran+1 yıl😑😑
+1 yılbir elli yüz vardır
13 Yorumla
Soran+1 yılİ hate you :))
- +1 yıl
Me too
Soran+1 yılİf you love me I love you back x2 :Dd
+1 yıl1 kişi ile 🤣 çokluğa karşıyız🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılBiri bulsak keske. 😄
Hayatımda biri varken flört etmem kimseyle.
20 Yorumla
+1 yılSevgilim var onla yedim basinin etini hep
10 Yorumla
+1 yılBir kişiyle olacak sanki
10 Yorumla
+1 yıl7-8 kişi yazdı 😅😅😅 2 tanesiyle hala konuşuyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah bro almayım yeter iki tanesi
+1 yılCok uzun zamandir bir ay lav yu may darling
23 Yorumla
Soran+1 yılBen hep :d
- +1 yıl
Cok bir fark yok be uzulmee
Soran+1 yıl://
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılVah vah çok üzüldük
21 Yorumla
Soran+1 yılUzulme sen zaten uzulmenizi isteuen kim fhb
+1 yılHergün ettiğim bir kişi var düzenli olarak :)
20 Yorumla
+1 yılSayamadım bir saniye
12 Yorumla- +1 yıl
Ahaha
Soran+1 yılBen haric herkesle yine 😀
Temizlik yapmaktan florte zaman kalmiyor kanks
10 Yorumla
+1 yılAmann flörtle mi uğraşıcam bir de
20 Yorumla
+1 yılTek isim o kalmıştı zaten :d
30 Yorumla
+1 yılKimseyle flört etmedim
10 YorumlaOturduğumuz yerden eh işte
10 YorumlaFlört yaşını çoktan geçtik
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de :(
- +1 yıl
Flörtün yaşı geçmez bizim kadınlar hep bu düşünlerle hayatı zevksiz yaşayıp gidiyor
- +1 yıl
Zaten direk mevzuya gimek en güzeli ama öyle zevkli arzulu kadın yok gibi bir şey... olsa da geceyi posta posta Sabah etsek
Soran+1 yılDirek mevzuya erkek girse kotu olur ://
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Ben yaparmiyim hiç öyle şeyler 😊
10 Yorumla
+1 yılOff ne ağladın be.
36 Yorumla
Soran+1 yılÖlsem yardim etmezsiniz mk
- +1 yıl
Çok boş bir şeye ağlıyosun ya. Sayılı boş kişi gördüm senin kadar.
Soran+1 yılYoo belli bir yasa gelip bir sey yasamamislarin hepsi boyle neredeyse digerleri de kendi istemedigi icin olmamis
- +1 yıl
Eee?
Soran+1 yılYani benim yasimda olup istedigi halde hicbi sey yasamayan bir kiz olan arkadasimda hayattan bikmis gibi ve bu konudan yakiniyo dhjg :dd
- +1 yıl
Arkadaşın da, sen de böyle bir şeye üzülecek kadar işsiz veya dertsizsiniz, net bilgi.
Benimki bana yetiyor :))
10 Yorumla1 kisiyle
13 Yorumla
Soran+1 yılHizlisin baya :dd
- +1 yıl
. d ne sandin
Soran+1 yılHrr;D
+1 yılSevgilimle başkasını gözüm görmez
10 Yorumla1 kişi ile ondanda vazgeçtim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünde 2 kişi
21 Yorumla
Soran+1 yılYine ben haric herkesle 😑
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaptik iste biseyler euhehe :)
00 Yorumla Ben teif etmedim ama bu tipe vermezler zate.
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat